Guest Ludweek Odesláno 8. červen 2010 Odesláno 8. červen 2010 stava se mi, ze pri parkovani dam plny rejd v pravo a pri velmi male rychlosti predek auta poskoci jako bych prejel nejakej prah nebo desku. neni to nijak vyrazne ale poprve me to prekvapilo a radsi jsem se sel kouknout koho jsem vlastne prejel vite nekdo o co jde jako jestli je to typicke pro 406ky? je to vada v rizeni nebo neco na podvozku? Citovat
P607Olda Odesláno 8. červen 2010 Odesláno 8. červen 2010 Není to normální a tipoval bych ložiska nad tlumičem, ale raději to ještě prověř. Citovat
Guest Ludweek Odesláno 8. červen 2010 Odesláno 8. červen 2010 kola jsou origo ouragany a rozmer pneu sedi dle TP Citovat
HonzaZ Odesláno 8. červen 2010 Odesláno 8. červen 2010 Poskočí opravdu fyzicky, nebo je to zvuk a pocit že poskočil? Citovat
Guest Ludweek Odesláno 8. červen 2010 Odesláno 8. červen 2010 fyzicky, vecer se muzes presvedcit Citovat
mmmb Odesláno 8. červen 2010 Odesláno 8. červen 2010 poskočí nahoru? nebo jakoby sebou trhly? pokud by to bylo takové trhnutí ve směru otáčení tak ložiska horního uložení a pak vám praskne pružina :-) pokud poskočí nahoru tak nevím. Citovat
martin406hdi Odesláno 8. červen 2010 Odesláno 8. červen 2010 ked vytocis plny reid tak ti skre pneu o podblatnik, resp blatnik a ty mas pocit ze to poskoci ked to tak zadre.. mne to robi to iste ked vytocim plny reid vpravo.. :-) mozno sa mylim ale myslim ze to bude ono Citovat
jp Odesláno 8. červen 2010 Odesláno 8. červen 2010 Mě to taky dělá, je to opravdu jen při plném rejdu, při parkování a tak. Z nějakého důvodu mají kola v pném rejdu se jakoby snahu se přetahovat jedno s druým. Pak jedno zvítězí a auto poskočí na jeho stranu. čím to je? Každopádně autu nic neni. Citovat
Guest Ludweek Odesláno 9. červen 2010 Odesláno 9. červen 2010 diky vsem za postrehy. doufam, ze pruzina nepraskne a ze prijdu na to cim to je kdyz to zvednu. na zemi jsme nebyli schopni identifikovat cim to je Citovat
Benžík Odesláno 9. červen 2010 Odesláno 9. červen 2010 Udela to az po ujeti cca 3m vetsinou dozadu, pri samotnym otaceni volantem ne, to by mohlo odpovidat tomu, co pise jp. Je to asi jako kdyz prejedu kamen, kterej uskoci do strany. Citovat
BV406 Odesláno 9. červen 2010 Odesláno 9. červen 2010 presne tak, taky se hlasim ... je to takove poskoceni do strany mam origo ouragany s 205tkama, a kdyz vytocim kola plnym rejdem doleva, tak dru o podbeh, resp. o ten bocni plast, na zimnich 195 mi to nedela ... naprava je v poradku ... Citovat
Guest Ludweek Odesláno 10. červen 2010 Odesláno 10. červen 2010 no tak jeste by to prej moh bejt homokinetak 205/55R16 je predepsanej rozmer a mezera mezi blatnikem a pneu je dost velka, teda aspon u me...i kdyby k tomu doslo, neverim ze zavadeni o kus plastu donuti auto zhoupnout Citovat
ozzy56 Odesláno 10. červen 2010 Odesláno 10. červen 2010 dělala mi to 205ka:(,ten předek dost poskočí,je to i slyšet...,podle mě to můžou:myslim dělat jen homoklouby nebo diferák, obě poloosy byly těsně po repasi,tak nevím Citovat
suk.p Odesláno 29. září 2010 Odesláno 29. září 2010 Přeskočení- zkusím to vysvětlit. pokud to nejsou ložiska tlumičů a dělá to až po pár metrech, je to normální, protože vnější kolo opisuje větší kružnici než vnitřní a proto se kola třou, až do té doby než dojde k (poskočení), a pneumatiky se srovnají, Citovat
FrantaCV Odesláno 3. říjen 2010 Odesláno 3. říjen 2010 Ahoj, tenhle problém jsem řešil u předchozí káry C-Xantia. Dělaly to \"Vyčochtané\" silentbloky uchycení ramen. Při jízdě se to nijak neprojevovalo ale ( jak uvádíš např. při parkování ) jakmile šlo kolo do záběru, tak mělo tendenci zatočit ješt víc a právě vůle na SB to umožnila a \"HUP\". Velmi nepříjemné když zajíždíš mezi auta nebo třeba ke zdi a pod. Citovat
Benžík Odesláno 3. říjen 2010 Odesláno 3. říjen 2010 Mě to někdy dělá taky, už se tu o tom psalo a asi to je normální. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.