punkac Odesláno 6. červen 2010 Odesláno 6. červen 2010 Nepíše se mi to dobře, jistě jste to již četli na Novinkách, ale dnes bohužel skonal pro mě jeden z nejlepších režisérů, scénáristů a humoristů pan Ladislav Smoljak ČEST JEHO PAMÁTCE Citovat
vendelinek Odesláno 6. červen 2010 Odesláno 6. červen 2010 měl dobrý filmy,rád se na ně dívám čest jeho památce Citovat
Mik.e Odesláno 6. červen 2010 Odesláno 6. červen 2010 Právě mě titulek fláknul do očí... Čest jeho památce, ale alespoň nám tu po něm zbyde kupa dobrých filmů Tenhle rok je na ty úmrtí dost krutej Citovat
309GT Odesláno 6. červen 2010 Odesláno 6. červen 2010 Je ho hrozná škoda:fnuk:fnuk:fnuk R.I.P:fnuk:fnuk:fnuk Citovat
OK406 Odesláno 6. červen 2010 Odesláno 6. červen 2010 Poslední dobou nás opouštějí skvělí lidé. Jeho humor se nedá zapomenout. Věřím, že se dostane do hereckého nebe. Citovat
ozzy56 Odesláno 6. červen 2010 Odesláno 6. červen 2010 co se dá dělat, odcházejí tvůrci laskavých českých komedií,kterým rozuměli všichni,zůstávají tvůrci filmů po jejichž shlédnutí nevím,o čem to bylo Citovat
Guest Scratch Odesláno 7. červen 2010 Odesláno 7. červen 2010 ja ti rikal, ze to je dobrej pribeh, kazdy ho chce slyset jeste jednou Citovat
Medvěd Odesláno 7. červen 2010 Odesláno 7. červen 2010 Je ho škoda, každopádně se dožil krásného věku a jako jeden z mála může být oprávněně pyšný na to, co po něm zbylo. Citovat
Fakir Odesláno 7. červen 2010 Odesláno 7. červen 2010 Byl jsi velký muž. Čest tvé památce, Varle Fryštenský! Citovat
koblih69 Odesláno 7. červen 2010 Odesláno 7. červen 2010 Mno, docela to se mnou zatřáslo... vzpomněl jsem si na gympl kdy jsme s velkým úspěchem nazkoušeli 2 hry a je mi z toho smutno Citovat
Guest minimaxa Odesláno 7. červen 2010 Odesláno 7. červen 2010 no není dokonalej..... [upravil dne 7/6/10 minimaxa] Citovat
Fakir Odesláno 7. červen 2010 Odesláno 7. červen 2010 Původně zaslal: minimaxa no není dokonalej..... Je! Proto mě osobně jeho odchod do Českého Nebe opravdu mrzí a jsem rád, že jsem ho mohl loni naposledy vidět naživo v divadle, během místní premiéry výše jmenované hry. Nechť jeho tvorba není nikdy zapomenuta a jeho hlášky nechť kolují mezi lidmi navždy. Citovat
Petra XSI Odesláno 7. červen 2010 Odesláno 7. červen 2010 Je mi to tak líto:(.......díky pane Smoljaku za Vaši práci. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.