Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim, Chcem sa spytat s cim mate najlepsie skusenosti pri cisteni interiera. Ide mi o palubnu dosku pod celnym sklom a vsetky plastove gebuziny na dverach atd. Chcel by som sa vyvarovat nejakych vlhcenych handier a pod. po ktorych by mohli ostat flaky alebo neprijemny matny vzhlad na niektorych miestach. Pouzil som raz handricky ArmorAll ale nic moc. Vopred dikes. :super

Odesláno

Dikes patko79. a to rovno nastriekas a zotries alebo to nechas chvilu tak a potom sa to zotiera? As akou handrou? Sorry za tie blbe otazky. :mad:

Odesláno

Najidealnejsie je to striekat iba na povrchy kde nie su rozne otvory atd, lebo ked to nastriekas tam kde su cudliky , radio a rozne tazko dostupne miesta tak to nepretries a zostane to nepekne. Nehovorim o tom ze za chvilu budes nadavat ze ti nefunguje ten a ten cudlik. Na ploche veci nastriekat priamo a potom jemne pretriet mikrovlaknovou utierkou. Na miesta okolo budikov a ovladacov nastriekat na handru a pretriet tak. Zas to neprehanaj moc s tym pripravkom, lebo budes mat vsetko mastne a hlavne daj bacha na volant.Inac pokial mozes tak sa vyvaruj lesklych pripravkov na vrch palubky. Ked bude slnecno tak sa ti bude neprijemne odrazat v okne. Na vrch radsej matny spray, ale tych uz byva trosku pomenej.

Odesláno

presne ako píše jofo len by som dodal že to nechávam pôsobiť tak minútku a používam švédsku utierku na okná. A bacha na vône, pretože niektoré sú dosť otrasné:blicismajlik

Odesláno

Ja používam už dlhé roky tento prípravok od ArmorAll a zatiaľ som spokojný, nastriekam na špongiu pretriem plastové a gumové časti z vonka a občas aj z vnútra nechám chvíľu pôsobiť a potom utriem mäkkou handričkou a všetky tie časti vyzerajú ako nové, ono to čistí a dáva nový vzhľad. Nedávaj to na pedále, volant a ručnú brzdu. http://www.olejshop.sk/autokozmetika/p/armor-all-protectant-cistic-plastu-matny-300ml/ :papa

• O 3 roky později...
Odesláno

ja používam na palubku od Turtle \"prípravok s nanotechnológiou\", (podobný mám aj na pneu) ale osvedčil sa mi aj obyčajný včelý vosk na topánky, natrieť hubou a doleštiť ( super hlavne na kožu, robil som s tým dokonca aj volant, vyčistil jarou a natrel voskom)

Odesláno

Ubrousky zvažuju taky. Osvědčily se mi na Elektroniku. Jinak poměrně dost jsem četl o tom, že se používá normální Pronto a celkem si to i chválí. Takže jsem to vyzkoušel a fungovalo to OK.

Na členité povrchy používám štětec - napřed jedním štětcem vymetu prach, pak nastříkám sprej a druhým štětcem vytřu přebytky. Ideální na to kde je hodně tlačítek, průduchy ventilace, ovladače oken a pod.

Odesláno

Jo běžné Pronto na nábytek... Nicméně dneska jsem koupil na zkoušku v Hypernově Carlson. Ve spreji mají 400ml za 69,- a v nádobce s rozprašovačem 500ml za 62,- to je velmi slušná cena. Večer to vyzkouším a napíšu...

Odesláno
Koblih69: tak to vyzkoušej a dej vědět.

Rozprašovač je docela jemný což mě mile překvapilo. Uvnitř to fungovalo standardně - efekt podobný jako matný cockpit, takže za ty peníze asi dobrý. Já používám Cockpit i na vnější černé plasty a tam se to projeví víc a musím uznat, že výsledek byl dobrý.

A když už jsem byl v tom, tak jsem to přeleštil celý :D

[upravil dne 17/8/13 19:35 od koblih69]

post-25417-14109632840781_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...