skorpion Odesláno 4. listopad 2010 Odesláno 4. listopad 2010 AnotherOne : Díky moc. Tohle jsem přesně potřeboval vidět. A v čem by mohl být například problém? Auto se jinak chová normálně. Podle mého táhne tak jak má, ovšem jelikož to je už od koupě, tak těžko poznám rozdíl. Omlouvám se, že se ptám tady, ale nechtělo se mi zatím zbytečně zakládat nové téma. Citovat
John_Ice Odesláno 4. listopad 2010 Odesláno 4. listopad 2010 ale jak říkám musíš brát to kde jezdíš...ten odkaz ukazuje že to jsou lidi co jezdí po dálnici...to nemůžeš srovnávat a ještě je jedna možnost...změn čerpací stanici...zkus shell já vždy ujel o 150km dál než na jakou koliv jinou. Citovat
skorpion Odesláno 4. listopad 2010 Odesláno 4. listopad 2010 S tou Shellkou je to pravda. Já teda nemám přímo nějakou preferovanou. Prostě tankuju, když je potřeba. Bydlím na okraji Prahy. Někdy jezdím přes týden po Praze a taky kvůli práci i v jejím okolí a každý víkend jezdíme po strakonické R4 nějakých 60 km na chatu na Dobříš. Nezdá se mi, že by to byla nějaká razantní spotřeba, ale zdá se mi, že si to prostě bere o litr víc, než by mělo. Ale možná je to normální. Citovat
John_Ice Odesláno 4. listopad 2010 Odesláno 4. listopad 2010 jasně určitě to zamrzí veliká spotřeba,a není to třeba FAPem?Jestli ho tam máš a on často regeneruje.Po městě mu vůbec nedělá jízda dobře. Musíš buď s tím žít,když to nemá jinej neduh a nebo se s tím mrcasit a nebudeš mít nikdy klid. hele viš co ... http://www.peugeot-club.com/forum/member.php?action=viewpro&member=straki007 a nebo http://www.peugeot-club.com/forum/member.php?action=viewpro&member=pp205 se jich na to zeptat....pp205 je kousek od tebe,třeba ti na vše odpoví(opraví) [upravil dne 4.11.2010 22:47 John_Ice] Citovat
AnotherOne Odesláno 5. srpen 2011 Odesláno 5. srpen 2011 Tak sa musím pochváliť. Je to kombinovaná spotreba, všetko jazda v rámci rýchlostný limitov. Traja ľudia, Tatry a okolie - pozor nešiel som na spotrebu. Inak jazdievam 95% mesto s dlhodobou spotrebou ako je v podpise. Citovat
Přema Odesláno 5. srpen 2011 Odesláno 5. srpen 2011 Kolik ti sídlí pavouků na plynovém pedálu?:D:D:D Pošli fotku té pavučiny... [upravil dne 5-8-11 od Přema] Citovat
AnotherOne Odesláno 5. srpen 2011 Odesláno 5. srpen 2011 Nič zvláštne som nerobil, na tej pavučine niečo bude. Pridával som tempomatom Citovat
Pechy Odesláno 5. srpen 2011 Odesláno 5. srpen 2011 Taky se pochlubim, po cestě po Praze to není špatný Citovat
Brizan Odesláno 5. srpen 2011 Odesláno 5. srpen 2011 Tak o takové spotřebě se mi po Praze může jen zdát, já mám průměrnou cca o 2 litry vyšší. Je sice pravda že u mě na plynovém pedálu by jste pavouka nidky nenašli, ale zase na druhou stranu vím že mám v autě motor a ne šlapky:D:D:D Menší rozdíl spotřeby připisuju FAPu, já ho zatím mám, ale kdo ví jak dlouho;) Citovat
pyrone Odesláno 5. srpen 2011 Odesláno 5. srpen 2011 pechy: to si jazdil iba po prazskom okruhu? ja sa v prahe pod 7 nedostanem Citovat
Brizan Odesláno 5. srpen 2011 Odesláno 5. srpen 2011 nebo v noci mezi 12 - 5 hodinou ranní. V tu dobu je to v Praze stejné jako na okreskách:D;) Citovat
Pechy Odesláno 5. srpen 2011 Odesláno 5. srpen 2011 Nene, je v tom cesta od pp205 do Prahy, poté normální provoz po Praze od Vysočanské až po Uhříněves ;-) Zavídíte co? Citovat
Marcel00 Odesláno 5. srpen 2011 Odesláno 5. srpen 2011 no ani ne, mas dost vysoku priemernu rychlost... takze praha - kly-praha mas cca 70km a zvysnych 126km po prahe a obchvatoch sa da steklit. aj ked by ma zaujimala rychlost po prahe, lebo mat po meste priemerku 61km/h to by si musel jazdit 80~90km/h takze nas tu nenamotavaj takuto priemerku, teda 5,4 som mal ja ked som isiel cez Slovakia - Raksuko - Italia - Rakusko - Slovakia. (1400km) rychlost 120~130km/h 95% dialnice , na priemerke som mal 105km/h... Citovat
Pechy Odesláno 5. srpen 2011 Odesláno 5. srpen 2011 Psal jsem, že v tom je pouze cesta od pp, tudíž cca 40 km po dálnici, zbytek je opravdu Praha. Je fakt, že cesta Vysočanská-Uhříněves kterou jezdím denně, když není ucpaná Kolbenova nebo Průmyslová, tak se nechá jet opravdu svižně ;-) Přijeď, svezu Tě ;-) Citovat
Judes Odesláno 5. srpen 2011 Odesláno 5. srpen 2011 Tak sa musím pochváliť. Je to kombinovaná spotreba, všetko jazda v rámci rýchlostný limitov. Traja ľudia, Tatry a okolie - pozor nešiel som na spotrebu. Inak jazdievam 95% mesto s dlhodobou spotrebou ako je v podpise. Nie je tá spotreba trochu vysoká na 1,6 HDI? Mne sa pri dlhej ceste na 2.0 HDI ukazuje priemernú spotrebu 5.1, jazdím predpisovo a podľa možnosti predvídam (zbytočne neťahám a potom hneď brzda). Citovat
Přema Odesláno 5. srpen 2011 Odesláno 5. srpen 2011 Ty taky pošli fotku té pavučiny.... máte tam vůbec plyn.pedál??? Nebo ovládáte plyn tempomatem...... Už vím vy tam máte natvrdo omezovač do 85km/h že?:D:D:D:aut Citovat
AnotherOne Odesláno 5. srpen 2011 Odesláno 5. srpen 2011 Tak sa musím pochváliť. Je to kombinovaná spotreba, všetko jazda v rámci rýchlostný limitov. Traja ľudia, Tatry a okolie - pozor nešiel som na spotrebu. Inak jazdievam 95% mesto s dlhodobou spotrebou ako je v podpise. Nie je tá spotreba trochu vysoká na 1,6 HDI? Mne sa pri dlhej ceste na 2.0 HDI ukazuje priemernú spotrebu 5.1, jazdím predpisovo a podľa možnosti predvídam (zbytočne neťahám a potom hneď brzda). Skôr sa mi zdá 5,1 vysoká na 2,0 Podľa tvojej teórie by som s motorom 500cm3 mal mať spotrebu 1,5l/100 [upravil dne 5.8.2011 od AnotherOne] Citovat
Judes Odesláno 5. srpen 2011 Odesláno 5. srpen 2011 Obmedzovač len v meste a to 50km/h a mimo mesta predpisových 90km/h keď je možnosť tak tempomatom. Přema a tu máš foto . Pavúky nemám v láske ale zatiaľ som sa nimi v aute nestretol . [upravil dne 5/8/11 od Judes] Citovat
Brizan Odesláno 5. srpen 2011 Odesláno 5. srpen 2011 Psal jsem, že v tom je pouze cesta od pp, tudíž cca 40 km po dálnici, zbytek je opravdu Praha. Je fakt, že cesta Vysočanská-Uhříněves kterou jezdím denně, když není ucpaná Kolbenova nebo Průmyslová, tak se nechá jet opravdu svižně ;-) Přijeď, svezu Tě ;-) To co popisuješ to není žádná pořádná Praha a její provoz:D , já jezdím přes centrum a to je parádička, obzvlášť teď když je rozkopanej nuselák:blicismajlik Asi taky z toho důvodu mám průměrnou 41km/h. Až se dostaneš na tuto hodnotu tak bych chtěl vidět tvojí průměrku;) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.