Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

AnotherOne : Díky moc. Tohle jsem přesně potřeboval vidět. A v čem by mohl být například problém? Auto se jinak chová normálně. Podle mého táhne tak jak má, ovšem jelikož to je už od koupě, tak těžko poznám rozdíl. Omlouvám se, že se ptám tady, ale nechtělo se mi zatím zbytečně zakládat nové téma.

Odesláno

ale jak říkám musíš brát to kde jezdíš...ten odkaz ukazuje že to jsou lidi co jezdí po dálnici...to nemůžeš srovnávat a ještě je jedna možnost...změn čerpací stanici...zkus shell já vždy ujel o 150km dál než na jakou koliv jinou.

Odesláno

S tou Shellkou je to pravda. Já teda nemám přímo nějakou preferovanou. Prostě tankuju, když je potřeba. Bydlím na okraji Prahy. Někdy jezdím přes týden po Praze a taky kvůli práci i v jejím okolí a každý víkend jezdíme po strakonické R4 nějakých 60 km na chatu na Dobříš. Nezdá se mi, že by to byla nějaká razantní spotřeba, ale zdá se mi, že si to prostě bere o litr víc, než by mělo. Ale možná je to normální.

Odesláno

jasně určitě to zamrzí veliká spotřeba,a není to třeba FAPem?Jestli ho tam máš a on často regeneruje.Po městě mu vůbec nedělá jízda dobře.

Musíš buď s tím žít,když to nemá jinej neduh a nebo se s tím mrcasit a nebudeš mít nikdy klid.

hele viš co ...

http://www.peugeot-club.com/forum/member.php?action=viewpro&member=straki007

a nebo

http://www.peugeot-club.com/forum/member.php?action=viewpro&member=pp205

se jich na to zeptat....pp205 je kousek od tebe,třeba ti na vše odpoví(opraví)

[upravil dne 4.11.2010 22:47 John_Ice]

• O 9 měsíců později...
Odesláno

Tak sa musím pochváliť. Je to kombinovaná spotreba, všetko jazda v rámci rýchlostný limitov. Traja ľudia, Tatry a okolie - pozor nešiel som na spotrebu. Inak jazdievam 95% mesto s dlhodobou spotrebou ako je v podpise.

post-14867-14109619083618_thumb.jpg

Odesláno

Tak o takové spotřebě se mi po Praze může jen zdát, já mám průměrnou cca o 2 litry vyšší. Je sice pravda že u mě na plynovém pedálu by jste pavouka nidky nenašli, ale zase na druhou stranu vím že mám v autě motor a ne šlapky:D:D:D

Menší rozdíl spotřeby připisuju FAPu, já ho zatím mám, ale kdo ví jak dlouho;)

Odesláno

no ani ne, mas dost vysoku priemernu rychlost...

takze praha - kly-praha mas cca 70km a zvysnych 126km po prahe a obchvatoch sa da steklit. aj ked by ma zaujimala rychlost po prahe, lebo mat po meste priemerku 61km/h to by si musel jazdit 80~90km/h

takze nas tu nenamotavaj :D

takuto priemerku, teda 5,4 som mal ja ked som isiel cez Slovakia - Raksuko - Italia - Rakusko - Slovakia. (1400km)

rychlost 120~130km/h 95% dialnice , na priemerke som mal 105km/h...:bacha

Odesláno

Psal jsem, že v tom je pouze cesta od pp, tudíž cca 40 km po dálnici, zbytek je opravdu Praha.

Je fakt, že cesta Vysočanská-Uhříněves kterou jezdím denně, když není ucpaná Kolbenova nebo Průmyslová, tak se nechá jet opravdu svižně ;-)

Přijeď, svezu Tě ;-)

Odesláno
Tak sa musím pochváliť. Je to kombinovaná spotreba, všetko jazda v rámci rýchlostný limitov. Traja ľudia, Tatry a okolie - pozor nešiel som na spotrebu. Inak jazdievam 95% mesto s dlhodobou spotrebou ako je v podpise.

Nie je tá spotreba trochu vysoká na 1,6 HDI?

Mne sa pri dlhej ceste na 2.0 HDI ukazuje priemernú spotrebu 5.1, jazdím predpisovo a podľa možnosti predvídam (zbytočne neťahám a potom hneď brzda).

Odesláno

Ty taky pošli fotku té pavučiny....:D máte tam vůbec plyn.pedál??? Nebo ovládáte plyn tempomatem......

Už vím vy tam máte natvrdo omezovač do 85km/h že?:D:D:D:D:aut

Odesláno

Nie je tá spotreba trochu vysoká na 1,6 HDI?

Mne sa pri dlhej ceste na 2.0 HDI ukazuje priemernú spotrebu 5.1, jazdím predpisovo a podľa možnosti predvídam (zbytočne neťahám a potom hneď brzda).

Skôr sa mi zdá 5,1 vysoká na 2,0 :ticho

Podľa tvojej teórie by som s motorom 500cm3 mal mať spotrebu 1,5l/100 :roll

[upravil dne 5.8.2011 od AnotherOne]

Odesláno

Obmedzovač len v meste a to 50km/h a mimo mesta predpisových 90km/h keď je možnosť tak tempomatom.

Přema a tu máš foto :D. Pavúky nemám v láske ale zatiaľ som sa nimi v aute nestretol :D.

post-27076-14109619087819_thumb.jpg

[upravil dne 5/8/11 od Judes]

Odesláno
Psal jsem, že v tom je pouze cesta od pp, tudíž cca 40 km po dálnici, zbytek je opravdu Praha.

Je fakt, že cesta Vysočanská-Uhříněves kterou jezdím denně, když není ucpaná Kolbenova nebo Průmyslová, tak se nechá jet opravdu svižně ;-)

Přijeď, svezu Tě ;-)

To co popisuješ to není žádná pořádná Praha a její provoz:D , já jezdím přes centrum a to je parádička, obzvlášť teď když je rozkopanej nuselák:blicismajlik Asi taky z toho důvodu mám průměrnou 41km/h. Až se dostaneš na tuto hodnotu tak bych chtěl vidět tvojí průměrku;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...