Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: ace11

6.6 mesto,nezapomen,ze muzes prislapnout plyn i vic,musis tam mit pavuciny :D

Ve městě je 50 a někde i 30 km/h, tak co mám dělat:myslim

Včerá ve vesnici 78km/hod a jsem o 2500kč a 3 body chudší:aut

Tak stojí mě to za to???:aut

• O 4 týdny později...
Odesláno

Zdravím přátelé,

já teda nevím jak k tomu dochází,ale poslední dobou sleduju,že mám průměr 7,7 a to jen město se zaplou klimou.Není to trochu moc?

Odesláno

No ja se teprv ze 407 seznamuji,ale urcite ma spotrebu vetsi nez 406 co jsem mel pred tim.Tam jsem dokazal najet na nadrz 1300 az 1400km.Tady to vidim na max 1100km.Kolik mate pro zajimavost najezd vy s 2.0 hdi sw?

Odesláno

Jezdím většinou delší cesty, od 50 km nahoru, dá se říct že mimoměstský okruh a nedá se říct že bych na to nešlapal, jezdím většinou o 20 víc než je povoleno a když se mi někdo plete předjedu, ale jinak velkej závodník nejsem, to si užiju se služebním:)

Odesláno

Tak to jsem odhadl celkem dobre.Tech 800 si myslim neni zadnej problem udelat,clovek se alespon slusne projede. 1000 km odhaduji na velmi klidnou jizdu.To je stejny probuzeni jak kdyz jsem presedlal A4 1.9tdi na A6 2.5tdi.Min nez 9 jsem z 2.5tdi nejel.Nj.

Odesláno

Čau já jezdim hlavně venek a mám spotřebu 5,7 a s klimou jezdim o 0,8-1 litr víc . Město mám tak 7-7,5litru a na nádrž najedu 1000-1100 ve městě to bude asi těch 800 ale nemám to vyzkoušený.:papa

[upravil dne 15/6/10 byny]

Odesláno
Původně zaslal: mira206

No ja se teprv ze 407 seznamuji,ale urcite ma spotrebu vetsi nez 406 co jsem mel pred tim.Tam jsem dokazal najet na nadrz 1300 az 1400km.Tady to vidim na max 1100km.Kolik mate pro zajimavost najezd vy s 2.0 hdi sw?

406 má nádrž na 70 litrů a 407 na 60.:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...