Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte, blíži sa jar a s ňou asi aj výmena stieračou. Predbežne rozmýšľam nad :

Stierače Bosch Aerotwin Original Set:PEUGEOT 5008 mpv (2009-) za 51,61 € Stierače Bosch Zadný stierač:PEUGEOT 5008 mpv (2009-) za 10,12 €

našiel som samozrejme tento typ (predné) aj lacnejšie len s iným označením za cca 28,- €. Aké stierače používate a odporúčate?

Odesláno (upraveno)

taky budu kupovat bosch aerotwin vyhrali v testech vždy  na p407  cena 700kč 2ks,peugeot  origo budou stat tak cca 1400kč i víc  700+700mm jsou dost drahe stěrače

http://www.auto-pilot.cz/vt167883-pt1011652-pro3317027/bosch-aerotwin-397-118-976-peugeot-407-cisteni-ostrikovani-skel-stiraci-listy-sady-kompletni-sortiment   tyhle nějaka zkušenost s obchodem ?

Upraveno uživatelem Lukaydo 407
Odesláno

taky budu kupovat bosch aerotwin vyhrali v testech vždy  na p407  cena 700kč 2ks,peugeot  origo budou stat tak cca 1400kč i víc  700+700mm jsou dost drahe stěrače

http://www.auto-pilot.cz/vt167883-pt1011652-pro3317027/bosch-aerotwin-397-118-976-peugeot-407-cisteni-ostrikovani-skel-stiraci-listy-sady-kompletni-sortiment   tyhle nějaka zkušenost s obchodem ?

tady jsem už kupoval. Vše ok

Odesláno

Buďte si jistí, že Peugeot nebude dávat dobrovolně na auta žádné superdrahé stěrače. On je jen umí dobře prodat jako náhradní díl. Bosh, Valeo i další značky nedělají špatné stěrače. Takže je to spíš o štěstí na kus. /teda spíš případně neštěstí :) /

Odesláno

Moje zkušenost je taková, že jsem zatím na auto nikdy nekoupil lepší stěrače, než tam byly z výroby. A to na stěračích nikdy nešetřím. Jak píše Lukaydo, z výroby tam asi bude SWF, což je vlastně Valeo. A vůbec bych se nedivil, kdyby to byl s Boschem společnej podnik.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Je možné, že stále zapnuté bluetooth může vybít baterii ve voze i když se s ním nejezdí??? Problém je v tom, že od září jsem měl zaple bluetooth a během posledních dvou měsícu se mi 2x úplně vybila baterie. Tak nevím zda je v háji baterie nebo něco jiného. Na to bluetooth se ptám proto, že tento problém jsem se dočetl na netu a prý to nezjistili ani v servisu. 4 roky pro origo baterii se mi zdá málo, i když je fakt, že se uvádí, že vše co je nad 4 roky je bonus baterie.

Odesláno

Origo baterii jsem musel vyměnit přesně po 4 letech. Klekla v podstatě ze dne na den. Tři starty přes kabely a hurá do servisu.

Zkušenému technikovi trvala výměna baterie asi 15 minut. Napájení si podepřel jinou baterií, aby se všechno nemuselo znovu nastavovat.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...