Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

5008 - zkušenosti


MilhausF

Recommended Posts

Samolepky: minule jsem odstraňoval samolepky u okna dveří 206. Lépe, než benzín a líh, bylo nahřívat horkovzduškou a srolovat je prstem. Nahřát co nejvíc a nespálit si prst. Případně nějakou plastovou špachtli. Ale ten prst byl nejjistější, i proti přehřátí i poškrábání.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jám mám dvd ve středovém panelu, kabely vedené ve středovém tunelu dozadu do těch 3 cinch vstupů a druhý kabel pro audio mám z dvd do středové přihrádky, abych mohl dát audio do aux vstupu pro poslech v celém autě. DVD si kup, jaké chceš. Koukni na poslední stránku vlákna "jak vylepsit 5008/aneb na co frantici zapomneli" a tam to uvidíš.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak po hláške "particle filter additive level too low" som bol v servise na doplnení aditíva Eolys Powerflex /cena komplet 145 EUR/ a tam mi oznámili, že na moje auto je zvolávačka na rozvody po 120 000 km. Takže budem mať zadara nové rozvody, ale za vodné čerpadlo si zaplatím 100 EUR. Pekne to tí Frantíci vymysleli. Je v niečom problém, keď inak je interval 180-240 000/ 10 rokov?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jaký dvd přehrávač se dá propojit s tím multimediálním systémem v opěrkách a jaké k tomu potřebuji kabely.Popřípadě co ještě s tím můžu propojit?

 

Děkuji předem za všechny informace.

 

Já mám už druhý, ten první jsem díky mému amatérsky vloženému těsnění okolo přehrávače uvařil. Ten druhý mám viz foto, připojen jak píše Padre

post-38151-0-24629200-1432905869_thumb.j

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 4 týdny později...

Tak jsem si koupil po michelinkách Barum brilantis 2. Byl jsem s nimi max. spokojený. Teď jsou jeté asi 1 mm nad kontrolní plošku a jedno kolo začalo hodně rezonovat. Při nižší rychlosti to v autě duní jako rány na buben. Tak se chci zeptat jaké máte s těmato gumama zkušenosti. Nevím do čeho teď jít za rozumnou cenu. Podotýkám, že barumky se mi zdály být tižší než původní michelinky na které jsem najel asi 37 000km. U barumek to vypadalo na víc, jelikož mají  za sebou 35 000km a asi 5 000km by snad ještě snesly, nebyt toho dunění.

Teď jsou už brilantis 3, tak váhám jestli to ještě jednou zkusit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...