Benžík Odesláno 1. květen 2010 Odesláno 1. květen 2010 Obrubnik nebo dira v silnici? Takle derava pneu uz nepude opravit ani omylem, no ale stanou se horsi veci... Citovat
dobrmik Odesláno 1. květen 2010 Autor Odesláno 1. květen 2010 díra v silnici jako kráva....nekoukal jsem na silnici a bylo vymalováno....jj copak guma ta se koupí...tak tohle by snad ani nikoho nenapadlo dávat opravit.Tam strčím v pohodě 3prsty:blicismajlik ale bojím se o rameno nebo abych neměl podraženej tlumič...a doufám že ten disk bude ok.. Citovat
Fr3sh Odesláno 1. květen 2010 Odesláno 1. květen 2010 mel jsi zavolat na miste hned na polici, pokud tam nebyla znacka. dost casto to praplaci...tatovi to taky udelali, ale che to hned zavolat policajty na misto Citovat
Šalda Odesláno 1. květen 2010 Odesláno 1. květen 2010 Tak to musela být slušná šlupka:nevim Alu je originál, ten něco vydrží, taky sem praskl gumu na originálu a nestalo se mu nic Citovat
Fr3sh Odesláno 1. květen 2010 Odesláno 1. květen 2010 ale ver mi ze to nebyla takova rana jako jsem mel ja s Audi, kdyz jsem prednim kolem prejel kanal, otevrel jsem ho a zadnim jsem ho nabral....guma prorazena, disk prorazeny a ulomena hrana, rameno vyrvany ze silenbloku a auto nadskocilo, kanal byl odeme 15 metru a letel tesne vedle nohou lidi co stali na chodniku...to byla teprv rana Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 1. květen 2010 Odesláno 1. květen 2010 Aspom to nebolo tvojou vinou ... Kamarat tak odsekol 17 tku pneu na 406 break zo slovami: \"kukaj na tu cajku\" a uzaj bol obrubnik tam kde nemal byt Durhy kamarat pri podobnych slovach \"kukaj na tu jeb*cku\" rozmlatil cely predok octavie (kapota, maska, naraznik, svetla, celo) Takze si obisiel este dobre Citovat
KoudaK Odesláno 2. květen 2010 Odesláno 2. květen 2010 To tak bývá.. Po čem bobek to je hned.. :-( Citovat
Driver Odesláno 2. květen 2010 Odesláno 2. květen 2010 Původně zaslal: Fr3sh mel jsi zavolat na miste hned na polici, pokud tam nebyla znacka. dost casto to praplaci...tatovi to taky udelali, ale che to hned zavolat policajty na misto Hm tak po mé letošní zkušenosti když jsem si díky díře v silnici prorazil dvě pneu bych to nedělal. Bláhově jsem si myslel, že když zavolám policii, ta to zdokumentuje tak že potom budu vymáhat náhradu po majiteli komunikace. Policajti přijeli, tuto údálost ohodnotily jako dopravní nehodu, mě za viníka a dostal jsem pokutu 2tis. Ten policajt se kterým jsem jednal byl prostě kretén, jinak se to nedá nazvat. Nebyla s ním žádná domluva, evidentěn byl nasranej, že museli vyjíždět \"pouze\" kvůli takový ptákovině. Takže buď zaplatit na místě nebo do správního řízení. Kvůli dvěma pneu jsem se nemínil někde dohadovat, tak jsem to vzdal. Poděkoval jsem jim za jejich ochranu a pomoc. Jinak co se týká toho proplácení, tak je to celkem komplikovaný prokázat vinu majitele komunikace. Jak jsem si potom zjišťoval tak má hodně možností jak se tomu vyhnout. Samozřejmě jsou případy kdy postižený dostane náhradu, ale já bych to kvůli dvěma pneu asi nepodstoupil. Ještě možná kdyby se mi kvůli tomu stala nějaká vážnější nehoda tak ano. Citovat
Vvitty Odesláno 2. květen 2010 Odesláno 2. květen 2010 Na nejakou nahradu od majitele komunikace mas teoretickou sanci, kdyz ta dira bude jedina v sirokem okoli, lemovana \"novym\" asfaltem. Jinak mas dle nasich zakonu predvidat Citovat
Czedisonek Odesláno 2. květen 2010 Odesláno 2. květen 2010 nepřizpůsobení jízdy stavu a povaze vozovky...., bohužel.... je to pakárna ale aby ti něco dali bys je musel leda žalovat. [upravil dne 2/5/10 Czedisonek] Citovat
stvrto.14 Odesláno 2. květen 2010 Odesláno 2. květen 2010 Původně zaslal: Lubk0 Aspom to nebolo tvojou vinou ... Kamarat tak odsekol 17 tku pneu na 406 break zo slovami: \"kukaj na tu cajku\" a uzaj bol obrubnik tam kde nemal byt Durhy kamarat pri podobnych slovach \"kukaj na tu jeb*cku\" rozmlatil cely predok octavie (kapota, maska, naraznik, svetla, celo) Takze si obisiel este dobre Ja som takymto sposobom ostal stat 2-cm za policajtamy :D:D:D ale vtedy by som najradsej vliezol pod volant:D:D:D:D Citovat
Fusion Odesláno 2. květen 2010 Odesláno 2. květen 2010 Původně zaslal: Czedisonek nepřizpůsobení jízdy stavu a povaze vozovky...., bohužel.... je to pakárna ale aby ti něco dali bys je musel leda žalovat. [upravil dne 2/5/10 Czedisonek] A několik lidí už se žalobou ušpělo. Citovat
bara Odesláno 2. květen 2010 Odesláno 2. květen 2010 Viděly jste v německu takové silnice?Neviděly.I rumunsko má lepší,nové.Takže o čem to všechno je?O strašlivém bordelu vlád za 20 let ,,gazdování\".Místo aby zfrézovaly a daly nový povrch tak to zaflikují a je to.To bylo ještě loni.A letos? Pěkně se na to vysraly a díry jsou po zimě ůplně všude.A přitom z daní z phm a silniční za známky jdou miliardy a kde jsou?V prdeli.Když se udělá nový ůsek tak je tak předražený,že to není ani možné a takto se financují parlamentní strany - tunelováním rozpočtu a pak není jinde.A hnedka je tu po takovém proražení důvod k zamyšlení koho už nevolit. Citovat
Guest Scratch Odesláno 2. květen 2010 Odesláno 2. květen 2010 nejlepsi jsou pocernicky kreteni s lopatami, kdyz je vidim, tak bych je nejradsi prevalcoval. Nez se dostanu v coupe na jizni spojku, tak mam vydrnkanou hlavu o strechu a ulomeny kola, ale ta situace je vsude, lituju lidi s 18, to musi byt pakarna po zime :/, kam ty penize jdou????? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.