Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Odstraňte Ladova Mikeše ze škol, žádají romští aktivisté

Odstraňte Ladova Mikeše ze škol, žádají romští aktivisté  

1. 1. Odstraňte Ladova Mikeše ze škol, žádají romští aktivisté

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Hlasoval jsem samozřejmě neodstraňovat a jsem přesvědčenej, že tento nápad je produktem chorého mozku romského aktivisty - nevěřím, že by většina romů věděla, kdo je to Mikeš, natožpak aby je tato Ladova pohádka nějak štvala.

Já jsem taky proti rozhazování peněz a Pablbek tvrdí, že je chce rozdávat i mým jménem - podobně tomu bude i v tomto případě.

Odesláno

Nejhorší je, že kandiduje \"sexymozek\" za kraj, kde žiju :grr

Přišel nečekán, nezván, do ústeckého kraje vkročil, všechno otočil (koupí si hlasy nefachčenek, aby si zas další čtyři roky mohl říkat:\"Kdo z vás to má :blicismajlik\")a mě tím nasral

Guest Scratch
Odesláno

zaridit viza, nalozit na lod a poslat smer kanada, v pulce plavby, potopit...

Odesláno

Mno tohle uz je na zasmati :D zachvilku si zacnou vymyslet z ceska kultura je proriromska a zacnou skrz ne predelavat i tradyce ne ?!! Tohle uz je nehoraznost prece kdyz se jim v CR neliby tak at emigruji jako kazdy jiny obcan CR..jenze zjistily ze v kanade a vsude jinde uz vijou co sou zac tak rekly stop!!se ani nedivym prestehovaly jednu rodinku z mesta sem jen na pul roku a zacaly mizet medeny okapy,i mrize na KANALECH!! proste katastrofa..

Takze muj nazor je ten ze CESI SOU DISKRIMINOVANI V CR na ukor ROMU..

Proste Nehoraznost nejvetsiho kalibru ..Ani se nedivim ze v nekterych mestech uz sou sousedske hlidky..a deti vodi do skoly vzdy jen v doprovodu dospelych..

Takze kdo je DISKRIMINOVANEJ???

Odesláno

Vždycky mi přijde jako vrchol cynismu, když někdo, kdo nedokáže v rodném jazyce napsat jedinou větu bez hrubky, vykřikuje o národu, vlastenectví, České republice, atd.

Hrát si na to, že jsem něco víc, a přitom napsat \"tradyce\", to už chce opravdu pořádný kus odvahy.

A to prosím bez ohledu na barvu čehokoliv, pleť nevyjímaje.

Odesláno

Kurte sry ale cestina mi ve skole delala nejvetsi problemy (hlod kdyby uciteky mely strochu soucit s Disgrafikem a Dislektikem tak by to dopadlo lepe,a hlavne kdyby to nezjistily az v 15ti)..

A proc myslis ze to vrchol cinysmu ? A mas pravdu pripadam si lepsi nez oni..jelikoz chodim do prace a dokazu zivit rodinu sam a ne z Statnich davek!!Dokonce aspon umim CIST A PSAT (v cestine spatne,AJ je lepsi)coz vetsina z nich ani nekokaze..A to muzu dokazat jelkoz sem delal i v obchodaku skladnika ,a kdyz se vas porad nekdo pta kolik to stoji a kolik si toho muzu koupit,kdyz je tomu borcovy 40 tak si opravdu pripadam lepe..a kdyz nekradu,nemlatim lidi a chovam se slusne taky si pridam lip ..

Takze ano kurte odvahu mam nebojim se rict svuj nazor..a ten je ze vic ja 60%romu zije jen na statni ukor a kdyz to udela KDOKOLIV jinej nez rom tak nedostane socku ani podporu proste nic ..proste kdyz ma normalni clovek rodice i 60let srary a maji duchod tak musi zivit nezamestnane dite (a to muze mi i 40let to dite!!).. potom vydis jak se na na pracaku do kabinky kde je pani pracuje nacpe 10romu a rvou tam ze ty penize proste dostanou jinak to tam rozmlati..

Takze docela mi prida a STVE me to ze spis jako normalni cesi (nebo pro kurta NORMALNI lidi) sou vuci romum diskrimonovani..

A to sem jen ze šumperka nechtel bych slyset nazor nekoho kdo bydli na romskem sidlisti..Mladi romove tu jezdi autama a to jim ani 15let nebylo auta bez znacek..kdyz vas naboura proste utece a nikdo vam to nezaplati!! A nejhorsi je to ze se jich tu i policajti boji..kdyz zastavuje policast auto a zahlidne za volantem cikana okamzite ukaze ze muze jet?

KURTA tahle to tady v sumperku funguje nevim jak u vas.. Takze proto mam nazor jakej mam a ten nezmenim a stejnej nazor mam i na bezdomovce ..

Takze pokud ti nevadi ze z tvych dani se dotuji lidi co nic nedelaji jen chastaj a ..... ..tak muzes platit dane i za me..

Tohle uz neni o moralnim hledisku ..myslite re oni nejaky maji?? kdyby jo asi by nechovaly takhle..

a za kazdou chybu se omlouvam asi si dam do popisku ze sem DISLEKTIK A DISGRAFIK a hold cestina mi nejde ..ale presto sem do skoly chodil!!

Odesláno

Ale vždyť já ti ten tvůj názor neberu. Máš svoje zkušenosti, já taky. Pár let jsem měl možnost pobývat v SČ (Louny, Ústí, Chomutov,...) a tak si docela živě umím představit frustraci, o které píšeš. Já ale zatím největší svině potkal mezi bílejma a přesto netvrdím, že bílí mají někam emigrovat, či že bychom se jich měli zbavit. Ono to totiž skutečně mnohem více, než o barvě, je o přístupu - jak skupiny, tak společnosti. Celý ten problém, který tu popisuješ, přece vůbec nestojí tak, že ti vadí někdo, kdo má nějakou barvu. Tobě vadí ti, kteří zneužívají sociální dávky. Ti, kteří se vezou na úkor jiných v našem sociálním systému. A ano, přiznávám, tohle mi vadí taky. Už jsem tu psal, že jsem několik let pracoval s mentálně postiženými a troufnu si tvrdit, že znám jejich situaci - ano, takovým sociální dávky přeju. Byť nepotřebují mnoho, jsem všemi deseti pro to, aby dostávali adekvátní péči, která prostě něco stojí. Tedy pokud by mělo být po mém - ti skutečně potřebující (termín potřební je nonsens), nechť dostávají dávky klidně ve výši průměrné mzdy. Ti ostatní, ať jdou makat.

Nakonec to vypadá, že se v mnohém shodneme. ;)

Na závěr - a to neplatí na tebe - si dovolím opět požádat o to, aby ti z vás, kteří se neumějí chovat a píší sem kraviny o plynu a podobné výkřiky, raději nepsali vůbec. Stejně to tu nenechám a navíc si o nich ještě nebudu myslet nic pěkného.

Guest Scratch
Odesláno

my si taky o romech nemyslime nic pekneho a klidne to reknu na plnou pusu, to neni o chovani.

ale stejne tak jsou smejdi u cikanu, tak stejne tak jsou u cechu, stejne jako nemaka spousta cikanu, nemaka taky spousta cechu. Ale ten pomer je vzdy jinde.

Cikani byli kocovny narod, nemeli svou zem, az komunisti je zabydleli do sidlist a naucili je splachovat hajzl.

Ale vysoce me urazi, kdyz si na me pristehovalec (jakykoli - treba cikan) bude votvirat drzku a bude zit z mych dani a zacne mi zakazovat kocoura Mikeše. Co nam zakazi priste, Chalupare? A slavny dil s tim, jak cikan nic neukradl?????

:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha

Odesláno

Kurt: Doufám, že z jYrky slibotechny Seximozka, toho času bydliště v Teplicích, si ještě legraci dělat mohu ;) Díky za odpověď :papa

Odesláno

punkac: o legraci jsem tu nenapsal ani slovo. To o plynu žádná sranda nebyla, to ten místní pitomec myslel vážně. ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...