jurajr Odesláno 1. duben 2010 Odesláno 1. duben 2010 Musím sa posťažovať. Včera večer mi pred panelákom v Bratislave /Petržalka/ ukradli môjho miláčika . Na polícii mi povedali že si nemám robiť žiadne ilúzie že by som ho ešte niekedy videl. Ak by náhodou niekto videl moje autíčko, rád ponúknem odmenu. Peugeot 407 SW, 1.6 HDi 110, r.v. 4/2006, čierna metalíza VIN: VF36E9HZC21472180 ŠPZ: BA-273 VD Citovat
godzila.01 Odesláno 1. duben 2010 Odesláno 1. duben 2010 čoveče to ti vůbec nezávidím šance je malá,ale občas se zázrak stane Citovat
Stifler Odesláno 1. duben 2010 Odesláno 1. duben 2010 To je mi líto,ale bohužel se tak děje a zabránit tomu nejde ani nejlepšími zabezpečovacími prostředky namontovanými v autě. Ano, naděje na nalezení auta je mizivá, ale i tak se přecijen podaří výjimečně nějaké auto najít. Někdy je to do pár dnů, jindy třeba i po roce nebo dýl, ale naděje umírá poslední. Citovat
ace11 Odesláno 1. duben 2010 Odesláno 1. duben 2010 To je mi moc líto,chytnout a zavřít ty šmejdy - třeba bude štěstí a autičko se najde dřív nebo později... držím palce. Ahoj Citovat
tomike Odesláno 1. duben 2010 Odesláno 1. duben 2010 To je v riti ked sa kradnu uz aj peugeoty. Snad sa na teba stastie usmeje a auticko sa najde. Citovat
AnotherOne Odesláno 2. duben 2010 Odesláno 2. duben 2010 Tak to vyzerá, že 407čiek už jazdí dosť na to, aby sa ich oplatilo kradnúť. Citovat
jofo Odesláno 2. duben 2010 Odesláno 2. duben 2010 To mi je luto. Ja by som vrazdil za taketo veci. Najlepsi su policajti s tou ich hlaskou ze si nemas robit iluzie. Hajzli zeleny moc dobre vedia kto v tom ide ale nespravia nic. Citovat
jofo Odesláno 2. duben 2010 Odesláno 2. duben 2010 V poslednej dobe co citam tak Petrzalka je asi vyrobna nahradnych dielov. Miznu tam auta ako na pase. Citovat
merlin99 Odesláno 2. duben 2010 Odesláno 2. duben 2010 zdravim, je to skoda o pekne auticko. podobnu skusenost mam tiez za sebou sice ina znacka... ano zeleni s ich hlaskami a ochotou... keby chceli tak vedia najst, ale to by si pohnevali kamaratov.... otazka k veci: malo neake dodatocne zabezpecenie typu alarm (peugeot alebo iny vyrobca?) a/alebo defend ? Citovat
CelticGirl Odesláno 2. duben 2010 Odesláno 2. duben 2010 To je mi líto . Jinak v Petržalce jsem dá se říct vyrůstala a taky nám tam ukradli auto.. Obávám se, že bys musel mít šílený štěstí, aby ho našli.. já mám v autě GPS přijímač, že se dá případně zjistit poloha auta, ale je to spíš pro vlastní pocit, protože zkušenější zloděj by to vyndal.. Držím pěsti! Citovat
denoo Odesláno 2. duben 2010 Odesláno 2. duben 2010 no to by ma tiez zaujimalo ake si mal zabezpecenie? alarm, origiginal neoriginal, defend lock ... aj ked defend kedy tam bol asi by sa na auto vysrali a vybrali 407 mu o kusok dalej co ho nema .. hajzli su o Citovat
denoo Odesláno 2. duben 2010 Odesláno 2. duben 2010 ja vozim tovar skoro rano , raz som bol svedkom kradeze ale golfa4 , vtedy som si to este neuvedomil aj ked som pozeral po nich, vykladal som tovar a kusok odtial ako keby ktori v kufri v tom aute cosi hladal, ani neviem preco ale pozeral som si aj spz druheho auta co ich doviezlo, o par minut ma tie auta obiehali sialenou rychlostou smerom na dialnicny privadzac , tam som ich videl druhy krat, este mi dali aj trojuholnik ze som im uhol , na druhy den bola u mna kriminalka ze ma videli na zazname kamery , a ze ich uz dobre nebolo vidiet, tak ci si nieco pamatam, dal som im spz auta ktore prislo kradnut, cely popis auta, aj kde si to namierili, a aj tak, neskor este raz ma navstivili, ale ze aj tak ich nechytia povedali, asi tak... spz mohli mat aj s druheho auta Citovat
brade Odesláno 2. duben 2010 Odesláno 2. duben 2010 Mám na autě zámek řadící páky, temná i přední okna a parkuju v garážích - to snad maximálně možně eliminuje šanci auto ukrást, nechat to ale někde u supermarketu a pak přijít a auto nikde, asi by mě trefil šlak a brečel jak malý dítě Citovat
xplayer5 Odesláno 2. duben 2010 Odesláno 2. duben 2010 Původně zaslal: CelticGirl To je mi líto . Jinak v Petržalce jsem dá se říct vyrůstala a taky nám tam ukradli auto.. Obávám se, že bys musel mít šílený štěstí, aby ho našli.. já mám v autě GPS přijímač, že se dá případně zjistit poloha auta, ale je to spíš pro vlastní pocit, protože zkušenější zloděj by to vyndal.. Držím pěsti! Zkušenější zloděj má u sebe GPS/GSM rušičku :-( Citovat
CelticGirl Odesláno 2. duben 2010 Odesláno 2. duben 2010 Původně zaslal: xplayer5 Původně zaslal: CelticGirl To je mi líto . Jinak v Petržalce jsem dá se říct vyrůstala a taky nám tam ukradli auto.. Obávám se, že bys musel mít šílený štěstí, aby ho našli.. já mám v autě GPS přijímač, že se dá případně zjistit poloha auta, ale je to spíš pro vlastní pocit, protože zkušenější zloděj by to vyndal.. Držím pěsti! Zkušenější zloděj má u sebe GPS/GSM rušičku :-( Tak dokonce :-) já se v tom neorientuju, jen jsem si logicky myslela, že když to bude nějakej profík, tak to vyndá a bude po GPS ). Že maj na to i rušičky, to je už takovej \"bonus\" navíc.. každopádně to chce asi zabezpečení většího rázu a jenom doufat, že když mi někdo bude chtít ukrást auto, tak to bude nějakej blb.. naopak, když jenom vykrást, tak že to bude profík, co mi nevymlátí okýnko, ale naprosto v pohodě si otevře dveře Jistotu člověk nemá nikde, možná tak na hlídaném parkovišti..ani ne snad proto, že by se tam nekradlo, ale proto, že může vymáhat způsobenou škodu.. Citovat
merlin99 Odesláno 2. duben 2010 Odesláno 2. duben 2010 Zkušenější zloděj má u sebe GPS/GSM rušičku :-( Tak dokonce :-) já se v tom neorientuju, jen jsem si logicky myslela, že když to bude nějakej profík, tak to vyndá a bude po GPS ). Že maj na to i rušičky, to je už takovej \"bonus\" navíc.. každopádně to chce asi zabezpečení většího rázu a jenom doufat, že když mi někdo bude chtít ukrást auto, tak to bude nějakej blb.. naopak, když jenom vykrást, tak že to bude profík, co mi nevymlátí okýnko, ale naprosto v pohodě si otevře dveře Jistotu člověk nemá nikde, možná tak na hlídaném parkovišti..ani ne snad proto, že by se tam nekradlo, ale proto, že může vymáhat způsobenou škodu.. Nechcem Ti brat iluzie, ale na slovensku vymahat skodu od majitela/prenajimatela plateneho strazeneho parkoviska?:-) skor si myslim ze vyhras v LOTO milion ako u nas pochodis uspesne na sude ako poskodeny ... tu vyhraju sud hlavne zlodeji+tunelari, vrahovia a politici;-) ale to je off-topic. Citovat
merlin99 Odesláno 2. duben 2010 Odesláno 2. duben 2010 Původně zaslal: pajo30 Neskúšal niekto z vás na 407 ZEDER ??? to by ma tiez zaujimalo, mna odradilo hlavne to ze by musel ist von kolenny airbag, a nikdy som nevidel ako by to v 407 je - aby som si o to netrieskal kolena... v niektorych autach to vytrcalo par cm. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.