Přejít na obsah

jurajr

Uživatel
  • Počet příspěvků

    18
  • Registrace

Vše od uživatele jurajr

  1. Musím sa posťažovať. Včera večer mi pred panelákom v Bratislave /Petržalka/ ukradli môjho miláčika . Na polícii mi povedali že si nemám robiť žiadne ilúzie že by som ho ešte niekedy videl. Ak by náhodou niekto videl moje autíčko, rád ponúknem odmenu. Peugeot 407 SW, 1.6 HDi 110, r.v. 4/2006, čierna metalíza VIN: VF36E9HZC21472180 ŠPZ: BA-273 VD
  2. jurajr

    Chybová hláška

    Dík za rada, pozriem sa na to.
  3. jurajr

    Chybová hláška

    Tu je obrázok
  4. jurajr

    Chybová hláška

    Je to číslo 10 na obrázku?
  5. jurajr

    Chybová hláška

    Môžete mi prosím poradiť? Dnes po naštartovaní mi zahlásil počítač toto: Chyba ESP Chyba Tempomatu Môže to byť chybná poistka alebo niečo iné?
  6. jurajr

    Stěrače Valeo

    Volal som do sevisu a tu sú ceny: stierač - 11,47 € držiak stierača - 25,83 €
  7. jurajr

    Stěrače Valeo

    Čaute Po včerajšej noci mi toto ostalo zo zadného stierača. Ďakujem dobrým ľuďom v Piešťanoch Môžete mi poradiť čo musím kúpiť aby bol opäť funkčný?
  8. Obujem tieto disky na moje auto? Disky plechové 7J 16 ET 39,rozteč 5x108. Vopred ďakujem za radu.
  9. jurajr

    Bratislava-1.6Hdi kto ma chip

    Čaute Nepoznáte náhodou nieakého šikovného človeka, ktorý má diagnostiku na Peugeot 407? Chcel by som si prihlásiť nové snímače tlaku, denné svietenie a pár ďalších vecí. Vopred ďakujem.
  10. jurajr

    Diagnostika v Bratislave

    Dík za kontakt, skúsim mu zavolať. Máš s ním nejaké osobné skúsenost? Už ti niečo robil v aute?
  11. Nemáte niekto možnosť diagnostiky? Servisom neverim - po skúsenostiach. Chcel by som prihlásiť novú sadu snímačov tlaku v pneumatikách, aktivovať denné svietenie a ešte iné veci. Za doporučenia vopred ďakujem.
  12. jurajr

    Slovencina do RT3

    Čaute Mám jednu otázku. Stačí na CD napáliť len ten jeden súbor so slovenčinou, alebo ešte niečo iné? Nerád by som niečo pokazil. Vopred ďakujem za odpoveď.
  13. jurajr

    Slovencina do RT3

    Môžem poprosil o link? Vopred veľmi pekne ďakujem.
  14. Ako to je keď mám snímače na letných pneumatikách a kupujem si nové disky so snímačmi a zimnými pneumatikami. Niekde som sa dočítal že je možné pihlísiť dve rôzne sady snímačov. Ako to je v tomto prípade? To mi bude stále signalizovať a pípať? Lebo vždy bude na aute chýbať jedna sada snímačov.
  15. Ako je to keď si kúpim na zimu nové disky s pneumatikami bez meračov. Na zimu si ich dám v servise nahodiť. Budem musieť ísť na diagnostiku a odhlásiť snímače, ktoré som mal na diskoch cez leto? A zas na leto keď nahodím tie disky s meračmi, musím ísť na diagnostiku a naspäť prihlásiť tie snímače?
  16. jurajr

    bomba kridlo na SW a sedany

    Tiež som čakal niečo lepšie. No čo už treba hľadať ďalej. Podľa mňa to čo dal AnotherOne je oveľa krajšie a decentnejšie. Ale ako sa hovorí, sto ľudí sto chutí.
  17. jurajr

    RT3 - nastavení + verze SW

    To Milhaus65. Mal by som zaujem o pocesteni RT3. Co by to stalo a kolko to trva?
×
×
  • Vytvořit...