Přejít na obsah

xplayer5

Uživatel
  • Počet příspěvků

    198
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 407
  • Rok výroby
    2005

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Liberec 10
  • Stát
    Česká republika

xplayer5's Achievements

Pozorovatel

Pozorovatel (3/6)

1

Popularita

  1. Ahoj, rád bych požádal přítomné odborníky o radu. Již nějaký ten týden cítím, že můj P407SW (2.0Hdi) hůře táhne do kopce. Doposud bylo vše OK (FAPoff v Bystřice - vše doposud OK). Nicméně včera se mi při jízdě ukázalo Speed system control faulty, ESP/ASR faulty, Depollution system faulty a začla svítit kontrolka motoru na palubní desce. Po vypnutí a zapnutí motoru již svítila pouze hláška Depollution system faulty s kontrolkou na palubní desce a po dalším vypnutí a zapnutí motoru nesvítila ani ta. Doma jsem auto napíchl na dia a objevily se dvě chybové hlášky – P0402 trvalá závada okruh EGR – měřená dodávka vzduchu je nižší než povolená + U1208 přechodná závada chyba ESP. Připojuji screen k chybě P0402. Chci se zeptat, mám to chápat jako chybu EGR ventilu a ten vyměnit? Má cenu jej vůbec nechat vyčistit a nekupovat nový? Nebo může být chyba i jinde, když mi současně vyskočilo více hlášek? Děkuji mockrát za odpovědi! Vašek
  2. Ahoj, všiml jsem si zvláštní závady. Při zapnutí světel se mi nerozsvítil pravý xenon - dělalo to pouze občasně, při vypnutí a zapnutí opět naskočil. Ovšem teď jsem si všiml, že po vypnutí a zapnutí naskočí, ale levý se zase nerozsvítí. Dokonce došlo i k tomu, že se někdy nerozsvítí P parkovací světlo. Nenapadá někoho, čím by to mohlo být? Děkuji moc za rady!
  3. xplayer5

    parkovací asistent

    po nepípnutí normálně pípání slyším, je pravda, že možná slaběji než obvykle. Ale včera systém po delší době zase fungoval správně - pípnutí v pořádku....je obtížné pročistit kontakty?
  4. xplayer5

    parkovací asistent

    po nepípnutí normálně pípání slyším, je pravda, že možná slaběji než obvykle. Ale včera systém po delší době zase fungoval správně - pípnutí v pořádku....je obtížné pročistit kontakty?
  5. xplayer5

    parkovací asistent

    Ahoj, chtěl bych se také zeptat. Čas od času mi vyskočila hláška, že parkovací senzory nefungují, nicméně vždy to odeznělo (např. druhý den) a bylo vše ok. Zdá se mi, že to mělo spojitost s vlhkým počasím. Nicméně od jisté doby, kdy mi ta hláška vyskočila a já ji ignoroval, neslyším při zařazení zpátečky pípnutí, ale senzory fungují! Hláška žádná nevyskočí a na diagnostice také vše OK. Neporadil by někdo, co s tím? Děkuju!
  6. xplayer5

    Zadní tlumiče 407sw

    Tak tomu říkám rada!
  7. xplayer5

    Zadní tlumiče 407sw

    Tak tomu říkám rada!
  8. Ahoj, také mám v poslední době problémy s parkovacími senzory. Někdy fungují, někdy mi to vyhodí chybu a nejdou. Už mi to dělalo cca před rokem, ale po pár dnech se zase rozchodili (tam mi diagnostika hlásila nějaký zkrat). Teď diagnostika vyhodila závadu zadního pravého vnějšího snímače. Jaký byste doporučili další postup? Děkuju!
  9. Ahoj, dnes jsem si všiml, že se mi při zamknutí auta nezamkne nádrž. Nemá s tím někdo zkušenost, kde by mohla být chyba a jak je to případně finančně náročné? Děkuju!
  10. xplayer5

    Prasklý rozvodový řemen.

    milhaus: platí ta sleva na stáří vozu na tyto díly, pokud se rozhodnu to pak dát do jiného, neautoriz., servisu? Myslíš, že to mohou v neautorizáku zkazit?
  11. xplayer5

    Prasklý rozvodový řemen.

    to je opravdu GENERÁLKA...kolik lidí/servisů to tak dělá? Všude vidím rozvody a když chtějí být hodně důkladní, tak + vodní pumpa... To tě pak přijde stejně nedělat nic a pokud praskne řemen tak za tu cenu to opravit... [upravil dne 6/4/12 21:12 od xplayer5]
  12. xplayer5

    Prasklý rozvodový řemen.

    A ještě 10 - těsnění hřídel 2x? PS.: Dělá se to v replice nebo pouze Peugeot?
  13. xplayer5

    Prasklý rozvodový řemen.

    kurka: nedal by si sem pak ty objednací čísla? Já se v tom nějak neorientuju Rozvod.sadu a WP je jediné, co mám. Děkuju! Milhaus: 2 dny práce? těsnění pod vstřiky?
  14. xplayer5

    Prasklý rozvodový řemen.

    Nehodili byste někdo objednací čísla ND všeho, co je třeba na pečlivou výměnu rozvodů? P407SW 2.0HDi 2005
  15. xplayer5

    rozvodový řemen

    Tak už koukám, že to řeší v druhém vlákně
×
×
  • Vytvořit...