Dave_k Odesláno 1. duben 2010 Odesláno 1. duben 2010 Tak tohoto magora bych potkat nechtěl. :bojim:bojim:bacha:bacha:bacha Citovat
stvrto.14 Odesláno 1. duben 2010 Odesláno 1. duben 2010 Tak tomuto magorovy by som nedal uz ani kolo do ruky:bacha:bacha:bacha:bacha Citovat
vendelinek Odesláno 1. duben 2010 Odesláno 1. duben 2010 No,12 let si nesedne do auta,snad si to bude pamatovat:bacha Citovat
Pinďa Odesláno 1. duben 2010 Odesláno 1. duben 2010 Zavřít a už nikdy nedat řidičák (ani na kolo). Citovat
Šalda Odesláno 1. duben 2010 Odesláno 1. duben 2010 To nechce psychotesty, to chce zabít:bacha Takovfý lidi nemají mezi náma co dělat, kdyby to udělal mé polovičce tak si na něho počkám a ............... Citovat
godzila.01 Odesláno 1. duben 2010 Odesláno 1. duben 2010 Taky sem na to v půl sedmý koukal a myslel sem si že si dělají pr*el..... Ale asi je to vážně,lidi sou divný... Citovat
Stifler Odesláno 1. duben 2010 Odesláno 1. duben 2010 tak pokud ho už chytili, tak ať mu to pěkně osolej. Tohle je úplnej vrhol debility za volantem. Citovat
godzila.01 Odesláno 1. duben 2010 Odesláno 1. duben 2010 No chytli zastavil a zavolal sanitku,když si to uvědomil.... Citovat
Edison Odesláno 1. duben 2010 Odesláno 1. duben 2010 Houby pokus o těžké ublížení... Tohle byl pokus o vraždu!! Plánovaný a realizovaný!! Nejen, že ohrozil sebe a onu řidičku, ale ještě další účastníky provozu. Ještě bych mu napálil obecné ohrožení. 3koda, ře se u nás tresty nesčítaj. By z báně nevylezl. Naštěstí nedokonaný. Citovat
Kajo Odesláno 1. duben 2010 Odesláno 1. duben 2010 akoze fakt stastie ze sa im nic nestalo! hadam si za tych 12 rokov to uvedomi, ze co spravil...alebo sa mozno z toho vyseka a bude to ooovela menej, alebo aj nic! Ako to niekedy byva - nanestastie. [upravil dne 1/4/10 Kajo] Citovat
Medvěd Odesláno 1. duben 2010 Odesláno 1. duben 2010 Teď jsem na to koukal a přál bych mu, aby ho takhle vytlačil nějakej 40ti tunovej macek. Tohle je fakt věc, kterou mi hlava pochopit nedovolí - a že jsem těch prasáren už na silnicích viděl dost. Co se týče psychotestů - nevěřím, že by cokoli vyřešily (jedině by aktivovaly další možnost k odsátí obsahu peněženek). Citovat
Y2K Odesláno 1. duben 2010 Odesláno 1. duben 2010 Bohuzial podobnych magorov stretavam na cestach pomerne casto....ich koncetracia celkom rapidne stupa v okoli hlavneho mesta Citovat
Guest dreamtalks Odesláno 1. duben 2010 Odesláno 1. duben 2010 To že chlápkové na sebe vyjedou a perou se v křižovatce za plnýho provozu jsem už viděl. To že si navzájem kopou do aut taky. Todle by mě ale nenapadlo že je někdo schopen. Možná by to mohl být impuls pro policii, aby postihovala nebezpečný řidiče než ty co trochu překročí povolenou rychlost, ale nikoho neomezují natož ohrožují. Citovat
wooody Odesláno 1. duben 2010 Odesláno 1. duben 2010 asi moc kouká na simíra..... jak todle může vůbec chodit po světě?? izolovat... Citovat
Fr3sh Odesláno 1. duben 2010 Odesláno 1. duben 2010 Tohodle cloveka pouzit leda tak na Crash testy novych aut... Citovat
wooody Odesláno 1. duben 2010 Odesláno 1. duben 2010 já bych ho poslal na pokusy nových léků atd...... mezi lidma to nemá co dělat... Citovat
Aluška Odesláno 2. duben 2010 Odesláno 2. duben 2010 Mogor to sice bez pochyby je, ale podle záběrů to vypadá, že ta řidička sjela do příkopu skoro sama, jen se na ni nalepil a ona se lekla a šmikla to do příkopa . Takových debilků jezdí po silnici bohužel spousty, nedávno v šíleným dešti jedu trasu Brno-Svitavy, úzká silnice, výmoly, zatáčky, takže jsem jela sotva 80 a byla jsem ráda, nalepil se na mě nějakej inteligent, začal na mě troubit, blikat, ať jedu rychleji, protože předjíždět díky zatáčkám nešlo, byl z toho tak na nervy, že mi nakonec zapl dálkový a hotovo, tím pádem jsem neviděla skoro nic a fakt jsem měla strach, že skončím někde v příkopu . Citovat
CelticGirl Odesláno 2. duben 2010 Odesláno 2. duben 2010 Řidiči, co pospíchají, jsou nejhorší řidiči.. nikdo z nás nejezdí jako svatoušek, ale chce to mít jenom trošku tolerantní povahu, když někdo nejede podle představ sebe samého.. Už jsem zaslechla i názor, že lidi, co jezděj 130 by neměli vylést z pravého pruhu a nepředjíždět ani kamiony, že ideální by bylo jezdit 150.. Přitom si člověk na stokilometrové trati pomůže o pár minut, nechápu tedy, proč na silnicích není víc respektu.. pak je to samá bouračka.. Protože spousta těch, kteří by chtěli jezdit jako prasátka, ani řídit neumí.. když jsem byla v Dubaji, tak tam skoro nikdo nedodržoval předpisy, dělali na silnicích prasárny, bylo to hrozný..ale za celou dobu jsem tam přesto neviděla jedinou nehodu, je tam velice malá nehodovost.. u nás zřejmě dostane řidičák každý, kdo ukáže, že došlápně ne pedál.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.