Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

To nechce psychotesty, to chce zabít:bacha

Takovfý lidi nemají mezi náma co dělat, kdyby to udělal mé polovičce tak si na něho počkám a ...............:bacha

Odesláno

Houby pokus o těžké ublížení... Tohle byl pokus o vraždu!! Plánovaný a realizovaný!! Nejen, že ohrozil sebe a onu řidičku, ale ještě další účastníky provozu. Ještě bych mu napálil obecné ohrožení. 3koda, ře se u nás tresty nesčítaj. By z báně nevylezl. Naštěstí nedokonaný.

Odesláno

akoze fakt stastie ze sa im nic nestalo! hadam si za tych 12 rokov to uvedomi, ze co spravil...alebo sa mozno z toho vyseka a bude to ooovela menej, alebo aj nic! Ako to niekedy byva - nanestastie.

[upravil dne 1/4/10 Kajo]

Odesláno

Teď jsem na to koukal a přál bych mu, aby ho takhle vytlačil nějakej 40ti tunovej macek. Tohle je fakt věc, kterou mi hlava pochopit nedovolí - a že jsem těch prasáren už na silnicích viděl dost.

Co se týče psychotestů - nevěřím, že by cokoli vyřešily (jedině by aktivovaly další možnost k odsátí obsahu peněženek).

Guest dreamtalks
Odesláno

To že chlápkové na sebe vyjedou a perou se v křižovatce za plnýho provozu jsem už viděl. To že si navzájem kopou do aut taky. Todle by mě ale nenapadlo že je někdo schopen. Možná by to mohl být impuls pro policii, aby postihovala nebezpečný řidiče než ty co trochu překročí povolenou rychlost, ale nikoho neomezují natož ohrožují.

Odesláno

Mogor to sice bez pochyby je, ale podle záběrů to vypadá, že ta řidička sjela do příkopu skoro sama, jen se na ni nalepil a ona se lekla a šmikla to do příkopa :( .

Takových debilků jezdí po silnici bohužel spousty, nedávno v šíleným dešti jedu trasu Brno-Svitavy, úzká silnice, výmoly, zatáčky, takže jsem jela sotva 80 a byla jsem ráda, nalepil se na mě nějakej inteligent, začal na mě troubit, blikat, ať jedu rychleji, protože předjíždět díky zatáčkám nešlo, byl z toho tak na nervy, že mi nakonec zapl dálkový a hotovo, tím pádem jsem neviděla skoro nic a fakt jsem měla strach, že skončím někde v příkopu :( .

Odesláno

Řidiči, co pospíchají, jsou nejhorší řidiči.. nikdo z nás nejezdí jako svatoušek, ale chce to mít jenom trošku tolerantní povahu, když někdo nejede podle představ sebe samého.. Už jsem zaslechla i názor, že lidi, co jezděj 130 by neměli vylést z pravého pruhu a nepředjíždět ani kamiony, že ideální by bylo jezdit 150.. Přitom si člověk na stokilometrové trati pomůže o pár minut, nechápu tedy, proč na silnicích není víc respektu.. pak je to samá bouračka.. Protože spousta těch, kteří by chtěli jezdit jako prasátka, ani řídit neumí.. když jsem byla v Dubaji, tak tam skoro nikdo nedodržoval předpisy, dělali na silnicích prasárny, bylo to hrozný..ale za celou dobu jsem tam přesto neviděla jedinou nehodu, je tam velice malá nehodovost.. u nás zřejmě dostane řidičák každý, kdo ukáže, že došlápně ne pedál..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...