Guest mirdas2 Odesláno 31. březen 2010 Odesláno 31. březen 2010 Zdravím,chtěl bych se zeptat jestli někdo nevíte,zdali se dají měnit spodní čepy samostatně nebo se musí koupit celý rameno.A na kolik to zhruba vyjde,díkys Citovat
Ferry Odesláno 31. březen 2010 Odesláno 31. březen 2010 oficialne je to dle katalogu ND jeden celek Citovat
godzila.01 Odesláno 31. březen 2010 Odesláno 31. březen 2010 Podle mně je tam litinový rameno s už lisovaným čepem z výroby a podle mně není výměnej samostatně,alespon si myslím, 807ček jsem moc neopravoval Citovat
godzila.01 Odesláno 31. březen 2010 Odesláno 31. březen 2010 Původně zaslal: Ferry oficialne je to dle katalogu ND jeden celek Sakra ty si rychlej Sem to ani nestačil napsat a už si mi předběhl Citovat
Ferry Odesláno 31. březen 2010 Odesláno 31. březen 2010 To Godzila: mel jsem zrovna otevrenej servicebox Citovat
godzila.01 Odesláno 31. březen 2010 Odesláno 31. březen 2010 Ferry: Já zase hlavu,ale než sem si ve svém pokročilém věku na něco vzpomněl Citovat
Jirka 807 Odesláno 31. březen 2010 Odesláno 31. březen 2010 jo je to v celku já to dělal nedavno a nejni to nic lacinýho pro čep musíš vyměnit celý rameno. Citovat
godzila.01 Odesláno 31. březen 2010 Odesláno 31. březen 2010 Tak zase to není žádná extra drahota ... http://www.maximizeronline.com/?action=item&maker=49&modelgroup=20&cartype=43085&actct=43085&group=452&from=c&item=SD+53078 Na tak velký auto je to luxusní cena Citovat
Jirka 807 Odesláno 31. březen 2010 Odesláno 31. březen 2010 no jasně jenže já si to nechal dělat a při tý příležitosti mi zjistily sjetý brzdový desky tak je vyměnily stím Citovat
godzila.01 Odesláno 31. březen 2010 Odesláno 31. březen 2010 Tak to už je věc jiná no... Zase brzdy sou základ.... Co neubrzdíš to neukecáš Citovat
Wensdy Odesláno 1. duben 2010 Odesláno 1. duben 2010 Jojo. Čep je dohromady s ramenem a musí se tím pádem měnit i s ramenem. Cca před měsícem jsem to měnil i s tlumičem. A když jsem předevčírem měnil zimáky za nový aluletňáky tak jsem k nemilému potěšení zjistil že musím objednat i kotouče, desky a tyčky stabilizátoru [upravil dne 1.4.2010 Wensdy] Citovat
kavol Odesláno 24. listopad 2015 Odesláno 24. listopad 2015 Zdravím, tuhle mě borci upozorňovali, že mám v háji manžety na čepech, a že se tam pak dostává voda a je před zimou, takže i sůl, a hnije to, a upadávaj kola ... Tak jsem se poptával v servisu, na co ta sranda přijde, no a samozřejmě dostal jsem klasickou informaci, že se to mění i s ramenem atd. Jenže ty jsou zatím dobrý, nechce se mi kvůli blbejm dvěma kusům gumy měnit osm kilo železa za sedm tisíc či na co přijde pár zde doporučovaných značek TRW či MEYLE. Tak jsem hledal ... a našel nějakej MAXGEAR 72-1915. Jenže k tomu není nikde obrázek nebo lepší popis než "uložení, řídící mechanismus", což čert ví, co tím básník chtěl říct. Ale podle obrázků různejch jinejch dílů s tímto označením 72-číslo by to mohlo být ono. Co o tom soudí zdejší kolektivní moudro? Případně má někdo jakékoli poznatky k výměně spodních čepů ramene? (A ne, "vyměň celý rameno" v tuto chvíli fakt slyšet nechci, to má čas než to skutečně začne hnít nebo než to oddělám na našich kvalitních silnicích ...) Citovat
xpetrix Odesláno 24. listopad 2015 Odesláno 24. listopad 2015 Spodny cap iba s ramenom-komplet. Citovat
krtek 2 Odesláno 24. listopad 2015 Odesláno 24. listopad 2015 (upraveno) niektore manzety sa daju vymenit nejake dopasujes Upraveno 24. listopad 2015 uživatelem krtek 2 Citovat
Jarda5 Odesláno 24. listopad 2015 Odesláno 24. listopad 2015 Zdravím, tuhle mě borci upozorňovali, že mám v háji manžety na čepech, a že se tam pak dostává voda a je před zimou, takže i sůl, a hnije to, a upadávaj kola ... Tak jsem se poptával v servisu, na co ta sranda přijde, no a samozřejmě dostal jsem klasickou informaci, že se to mění i s ramenem atd. Jenže ty jsou zatím dobrý, nechce se mi kvůli blbejm dvěma kusům gumy měnit osm kilo železa za sedm tisíc či na co přijde pár zde doporučovaných značek TRW či MEYLE. Tak jsem hledal ... a našel nějakej MAXGEAR 72-1915. Jenže k tomu není nikde obrázek nebo lepší popis než "uložení, řídící mechanismus", což čert ví, co tím básník chtěl říct. Ale podle obrázků různejch jinejch dílů s tímto označením 72-číslo by to mohlo být ono. Co o tom soudí zdejší kolektivní moudro? Případně má někdo jakékoli poznatky k výměně spodních čepů ramene? (A ne, "vyměň celý rameno" v tuto chvíli fakt slyšet nechci, to má čas než to skutečně začne hnít nebo než to oddělám na našich kvalitních silnicích ...) Citace z vlákna "čep ramene - jde vyměnit?" Bigbadjohn napsal/a dusan2 napsal/a Verim tomu ze v polsku bude existovat nejaka firma ktora to dokaze vymenit:DNejde, nejde, nejde, prostě to nejde, už to tu psal i Milan+, měl ode mě starý ramena, je tam málo místa na to aby se tam dala nějaká náhrada. Prostě se už s tím smiřte, že se mění celé rameno. Mám tam taky TRW, ale zatím jen pár tisíc km, tak uvidím jak to dlouho vydrží. Je tak nejde,chtěl jsem to udělat na šroubovací kuláky,jako je na jiných pežo,ale je okolo málo matroše kam říznout závit a nacpat tam celý kulák. Pak by repase ramene byla za pusu. [upravil dne 26/9/13 22:58 od Milan+] Citovat
kavol Odesláno 25. listopad 2015 Odesláno 25. listopad 2015 niektore manzety sa daju vymenit nejake dopasujesmno, nejsu tak šikovnej :-( ... ti chlapi říkali, že je na to nějakej přípravek, přes kterej se to tam má nějak natlouct, moc jsem to nepochopil a ještě míň si pamatuju, nicméně podstatný je, že to nemaj a tedy "neuměj", jinak bych se s nima domluvilmůj servisák není špatnej, ale musím za ním přijít s hotovou věcí, sám takovouhle kravinu řešit nebude, to radši za tu dobu přezuje čtyři auta a má vyděláno takže "nějaké dopasuješ", hm, tudy cesta nevede :-( ... chtěl jsem to udělat na šroubovací kuláky,jako je na jiných pežo,ale je okolo málo matroše kam říznout závit a nacpat tam celý kulák.díky, tohle je to, co jsem chtěl slyšet - tedy výsledek mě nepotěšil, ale aspoň že se někdo pokusil a popsal problém, místo neustálého zaříkávání mantrou "nejde, nejde" .... to se kdysi říkalo o ledasčem, třeba o lítání, a kde jsme dnes, žejen mi není jasný, jak jsem to v tom druhým vlákně přehlídnul, takže obzvlášť děkuji za trpělivost s odkazováním na již napsané teď by mě ještě ze zvědavosti zajímalo, co je teda zač ten díl MAXGEAR 72-1915; psal jsem prodejci, a prd se dozvěděl :-( Citovat
Jarda5 Odesláno 25. listopad 2015 Odesláno 25. listopad 2015 teď by mě ještě ze zvědavosti zajímalo, co je teda zač ten díl MAXGEAR 72-1915; psal jsem prodejci, a prd se dozvěděl :-( ASI TOTO Citovat
kavol Odesláno 25. listopad 2015 Odesláno 25. listopad 2015 ASI TOTO no to právě ne, to je celý rameno, a to není za 222 Kč - http://mlparts.cz/front.tec-doc.product/181172 navíc na tom ruským serveru je, že se to montuje vpravo, kdežto všude jinde (bez obrázku) je popis, že je to na obě strany Citovat
Sawoy Odesláno 25. listopad 2015 Odesláno 25. listopad 2015 Možná na tom českým webu chybí nula .... na ruským je cena kolem 4000 rublů neboli asi 1600 Kč. Což bude za celý rameno. Citovat
ferinko2 Odesláno 25. listopad 2015 Odesláno 25. listopad 2015 Je to len pružné uloženie ramena . Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.