Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

moje 2.2hdi je ted uz asi v tom stavu v jakem by mela bejt tak napisu kolik me to bere pro pripadne porovnani :D

dalnice Praha-Olomouc a zpet tempomat 140 pri predjizdeni az na 180 a mel jsem prumer 6.5

HK- Mohelnice a zpet , bez setreni pokud jsem neloudal za kamionem tak vetsinou 110-130km/h ,ty dvouprovdovky na mohelnici levej pruh a 150km/h prumer 6.4

jeste zkusim nekdy predpisove ,jestli to pujde dolu , nepotrebuju uz spotrebu stahovat spise jen zvedavost kolik vam to za podobnejch rychlosti zere

Odesláno

Moja 2.2 Hdi automat. 130 dialnica bola 7.2 a teraz po vycisteni fapu 6.8 tem isty usek. Mesto v lete 8.9 v zime 10.2 mimo, kombinovana 7.8. Vsetko podla palubneho.

Odesláno

jofo: skus tvoju spotrebu porovnat s vypocitanou spotrebou podla cerpania. Mam vyskusane, ze kazdym vypnutim motora citac v palubnom pocitaci \"zabudne\" priemerne 0,5 km, a preto ukazuje menej km, ako tachometer. Nasledkom toho potom ukazuje vacsiu spotrebu asi o 0,2 l/100km.

Odesláno

2.2HDI r.0.3 manual.. Po vyčištění, dolití FAP a vyčištění váhy vzduchu kombinovaná je to tak 50 na 50% město mimo město spotřeba cca 2tis km 8.6 a to nešetřím...před tím spotřeba cca 5tis km 10.1 je fakt, že jsem to měl nově tak jsem s tím zkoušel a učil se jezdit s motorem HDI před tím jsem měl 6let 406 2.1TD tak že rozdíl tam byl.

Odesláno

2.2 HDI r.v. 2002 - 225/17 za měsíc dám 225/18 tak dám vědět

Dálnice 4.9

Okresky 6.2

Město 6.9

Nové filtry, olej a vyčištěná váha vzduchu. Tankovaná Verva Disel.

Odesláno

Tak sem si vcera schalne meril spotrebu praha brno a spotreba bayla pri jizde z 90% 160km/h 7,1 se zaplou klimatizaci, jinak mestka jizda na zimnich 17\" je rovnych 9.

Mam 2.7 HDI

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...