radim.1008 Odesláno 8. srpen 2013 Odesláno 8. srpen 2013 V sobotu jsme se vrátili a poplatky jsou od hranic k Záhřebu 48Kn a potom na sjezd na Šestanovac 197Kn, zpátky jsme jeli tunelem pod Biokovem za 20Kn a po dálnici k Záhřebu za 201Kn. Citovat
plaz Odesláno 8. srpen 2013 Odesláno 8. srpen 2013 presne tak od hranic se slovinskem az po split prvni usek 48kn a druhej 181kn dneska je na padnuti ve stinu je cca38C a ty cikady nezavrou hubu Citovat
sidonius1 Odesláno 8. srpen 2013 Odesláno 8. srpen 2013 presne tak od hranic se slovinskem az po split prvni usek 48kn a druhej 181kn dneska je na padnuti ve stinu je cca38C a ty cikady nezavrou hubu Tady v ČR je taky horko jako kráva, mám u sebe vychlazené pivo a taky skoro nezavřu hubu Citovat
Sagic Odesláno 8. srpen 2013 Odesláno 8. srpen 2013 Zítra taky vyrážím, dnes jsem chtěl ještě zkontrolovat rezervu a ten blbej naviják/držák nefunguje. Nakonec jsem ji vydoloval, ale zpátky už nejde, protáčí se to a křupe v tom, takže rezerva bude v kufru. Ještě že v 807 nemusím moc řešit místo Citovat
plaz Odesláno 27. srpen 2013 Odesláno 27. srpen 2013 tak panove cesta zpet do cech byl trosku horor bratrovi me pritelkine ve splitu pri vjezdu na dalnici na passatu bouchlo turbo dym ze dalnice zmizela v mlze ve dvouch minutach tam stali policiste v domeni ze hori auto tak jsme jim vysvetlili situaci a odjeli ja blb pablb jsem bratrovi proradil ze mam v aute taznou tyc tak me ukecal ze vse plati at ho odtahnu do cech tak jsme nasedli do aut a jeli od splitu ,slovinsko rakousko do jihlavi celkem 25hodim ja tahnouci 1.5tun auto s osadkou a baglama tot vse po dalnici se sevrenou prd..li aby nas nedrapli od splitu do hati dojel na 80litru nafty jeste v hatich dojed 65km coz je asi slusny na nas autobus nikomu nepreju ty nervi co jsem mel a hlavne toho ridice co semi celou cestu lepil na zadek auta a nemel nato me predjet tot muj krasny zazitek na konci krasne dovolene v chorvatsku vsem co jeste nejaji preji stasnou cestu cus plaz:roll:papa:cool::myslim:myslim:myslim Citovat
Tango C8 Odesláno 28. srpen 2013 Odesláno 28. srpen 2013 plaz: Ty si ho táhnul po dálnici tolik km? No ty kokso. Citovat
koblih69 Odesláno 28. srpen 2013 Odesláno 28. srpen 2013 No já teda nevím jak koncern, ale když mi bouchla hadice turba u 406 tak jsem dojel ještě poměrně daleko, občas pomaleji, ale normálně jsem jel. Citovat
MotoMoto Odesláno 28. srpen 2013 Odesláno 28. srpen 2013 Kamarád s Renaultem R21 (největší z osobních Renaultů) jel ještě před revolucí plně naložený do Francie a tam se vysypala převodovka. V servisu řekli oprava v přepočtu 60 tisíc, tak prý ho mohou milovat a tak se nechal bráchou (plně naložený Favorit) táhnout až do čech. Na laně. cesta 4 dny. Oprava v Česku 65 tisíc, Favorit na odpis. Tři pokuty za tažení plného auta lidí. To se to vyplatilo šetřit na opravě. Takže klobouk dolů před tebou že jsi do toho šel. Citovat
dusan2 Odesláno 28. srpen 2013 Odesláno 28. srpen 2013 V nudzi poznas priatela:super To akoby si tahal karavan:D Citovat
Agrafik Odesláno 28. srpen 2013 Odesláno 28. srpen 2013 Možná pozitivum, ale při cestě z dovolené jsem potkal měkolik odstavených aut, ale Peugeot z nich nebyl ani jeden .Takže 807 za podaný výkon. Citovat
Komar1981 Odesláno 28. srpen 2013 Odesláno 28. srpen 2013 Byly to samy C8smicky a Phedry? :-D Citovat
plaz Odesláno 1. září 2013 Odesláno 1. září 2013 dekuju vsem za uznani cesta tech par stovek kilometru stala zato :papa Citovat
OK406 Odesláno 1. září 2013 Odesláno 1. září 2013 Na spotřebu se ani neptám. A co spojka či brzdy? Citovat
plaz Odesláno 25. září 2013 Odesláno 25. září 2013 spotraba ze splitu natankovano 80l nafty a dojel az za hate dojezd cca jeste 85km spojka ok vubec nepocitila ze neco tahnu jen ty desticky trochu vice ohobloval Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.