Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

V sobotu jsme se vrátili a poplatky jsou od hranic k Záhřebu 48Kn a potom na sjezd na Šestanovac 197Kn, zpátky jsme jeli tunelem pod Biokovem za 20Kn a po dálnici k Záhřebu za 201Kn.

Odesláno

presne tak od hranic se slovinskem az po split prvni usek 48kn a druhej 181kn dneska je na padnuti ve stinu je cca38C a ty cikady nezavrou hubu :papa:grr

Odesláno
presne tak od hranic se slovinskem az po split prvni usek 48kn a druhej 181kn dneska je na padnuti ve stinu je cca38C a ty cikady nezavrou hubu :papa:grr

Tady v ČR je taky horko jako kráva, mám u sebe vychlazené pivo a taky skoro nezavřu hubu :D

Odesláno

Zítra taky vyrážím, dnes jsem chtěl ještě zkontrolovat rezervu a ten blbej naviják/držák nefunguje. Nakonec jsem ji vydoloval, ale zpátky už nejde, protáčí se to a křupe v tom, takže rezerva bude v kufru.

Ještě že v 807 nemusím moc řešit místo :D

• O 3 týdny později...
Odesláno

tak panove cesta zpet do cech byl trosku horor bratrovi me pritelkine ve splitu pri vjezdu na dalnici na passatu bouchlo turbo dym ze dalnice zmizela v mlze ve dvouch minutach tam stali policiste v domeni ze hori auto tak jsme jim vysvetlili situaci a odjeli ja blb pablb jsem bratrovi proradil ze mam v aute taznou tyc tak me ukecal ze vse plati at ho odtahnu do cech tak jsme nasedli do aut a jeli od splitu ,slovinsko rakousko do jihlavi celkem 25hodim ja tahnouci 1.5tun auto s osadkou a baglama tot vse po dalnici se sevrenou prd..li aby nas nedrapli od splitu do hati dojel na 80litru nafty jeste v hatich dojed 65km coz je asi slusny na nas autobus nikomu nepreju ty nervi co jsem mel a hlavne toho ridice co semi celou cestu lepil na zadek auta a nemel nato me predjet tot muj krasny zazitek na konci krasne dovolene v chorvatsku vsem co jeste nejaji preji stasnou cestu cus plaz:roll:papa:cool::myslim:myslim:myslim:myslim

Odesláno

Kamarád s Renaultem R21 (největší z osobních Renaultů) jel ještě před revolucí plně naložený do Francie a tam se vysypala převodovka. V servisu řekli oprava v přepočtu 60 tisíc, tak prý ho mohou milovat a tak se nechal bráchou (plně naložený Favorit) táhnout až do čech. Na laně. cesta 4 dny. Oprava v Česku 65 tisíc, Favorit na odpis. Tři pokuty za tažení plného auta lidí. To se to vyplatilo šetřit na opravě.

Takže klobouk dolů před tebou že jsi do toho šel.

• O 4 týdny později...
Odesláno

spotraba ze splitu natankovano 80l nafty a dojel az za hate dojezd cca jeste 85km spojka ok vubec nepocitila ze neco tahnu jen ty desticky trochu vice ohobloval

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...