Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

malo ja koupil uplne tu nejmensi plechovku a jeste jsem s ni natrel kus podvozku na 106 :)

[upravil dne 9/3/10 Ferry]

Odesláno

mam cervenou hammerit a bez oprav drzi 4. rok

cerny brzdice na mych cernych kolech :/ nevyniknou, byl bych pro bilou :-) a cistit a cistit a cistit

• O 2 týdny později...
Odesláno

The_DoctoR s tym sprejom mam skusenosti ja osobne by som to už sprejom nerobil očistiť odmastniť a malym štetcom pekne natrieť 2x je prakticky nemožne to tak vylepiť aby si tam mohol behat sprejom na vštky strany a nastriekaš isto aj to čo si necel a vysledok štetcom je ok :super nespozna to nikto že to neni striekane

Odesláno

já nedávno natřel bubny měděnou barvou na okapy (zbyla mi) a můžu jí jen nedoporučit - :-) ono to sice samotný vypadá moc dobře, ale jak jsem tam dal kola, tak to vypadá jako zrezlý :-))

Odesláno

caute...chcel bi som vediet co nato keby som dal nacipovat peugeota 307sw 1.6hdi 80kW o 17-20kW naviac...neviem ci ma uz dakto stim skusenosti...prosim napistemi...dakujem...:papa

Odesláno

Tak to vyhrála žlutá od motipu--- Dvousložková barva + tvrdidlo + čistič brzd za cca 700,- Jen jsem si zlomil ruku, tak bude lakování muset chvilku počkat...

Odesláno
Původně zaslal: Benžík

Jaká barva se hodí ke stříbrný metalize? Červenou má skoro každej.

Já jsem ke stříbrný zvolil tmavě modrou a myslím, že to good... Brzdiče to pěkně oživilo, ale kola to nezastínilo, takže doporučuju...

Odesláno
Původně zaslal: Dakaros

Tak to vyhrála žlutá od motipu--- Dvousložková barva + tvrdidlo + čistič brzd za cca 700,- Jen jsem si zlomil ruku, tak bude lakování muset chvilku počkat...

Takže si koupil tu sadu od motipu?

Odesláno

Bílá, pakec s čištěním, ale brzdiče vypadají dvakrát větší:papa Jinak mám ze Spectra Franěk Jablonec nad Nisou profi barvu na motory, brzdiče atd. sprej - 146 Kč (mají hromadu odstínů), ale nechtělo se mi to olepovat, tak jsem štětkoval dvě vrstvy Alkytonem a vypadá to na pohled jako stříkané...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...