Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojky, tak mam další dotaz :-) Do dvou týdnů budu dělat brzdy na 306 Gti a chtěl bych je nalakovat do nějaké barvy... jen absolutně nevím, jakou zvolit :-) Mám rudej lak (červená základní dle TP) a nějak se nemužu rozhodnout do jaké barvy, aby to alespoň trošku ladilo...

Červenou jsem vyloučil, ta by nevinikla,

Zelená mi přijde u červeného auta divná,

Takže mi zbyla světle modrá, která ale taky neni 100pro,

Nejvíce mi k tý mojí barvě sedí žlutá, ale co vy na to?

Rady tipy názory moc uvítám...

Díky moc...

Odesláno

Toto téma by bylo zajimaví sem hodit jako anketu.Jelikož s tou červenou malokterá barva ladí a obtížně se proto tato barva vybírá ale já bych šel do tý zelený.

Odesláno

Když ta černá neni vidět :-(

Ad hemerite... slyšel jsem, že drží i na brzdách, ale ozkoušené nemám...

Já to stříkám sprejem na brzdy... stojí kolem 300 Kč ma velkou tepelnou odolnost a pokud člověk neodflákne přípravu materiálu, tak to i vydrží :-) Na 309 jsem měl brzdy do posledního kousku rozebrané a dokonale vybroušené a barva po roce a půl jako nová...

Jinak na stříbrným jsem měl původně světle modrou a bylo to krásný, ale při lakování jsem to neodmastil a za chvilku byla barva dole a potom přišly GTi brzdy, ty byly červený...

Odesláno

Jakákoliv jiná barva než černá zastíní kola. :)

Když jinou než černou tak bílou. :D:aut

Jinak si kup barvu Alkyton. To vydrží taky každé \"normální\" brzdění. Hlavně vše pořádně očisti. :)

Odesláno

Černá :aut:aut

Jak bylo řečeno, záleží jestli chceš aby vynikly spíše kola nebo brzdiče

A co se týká barvy, já to stříkal obyč sprejem, několikrát se mi z brd kouřilo, jak byli žhavé a barva vydžela v pohodě 2 roky.

[upravil dne 9.3.2010 ThorR]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...