Dakaros Odesláno 9. březen 2010 Odesláno 9. březen 2010 Ahojky, tak mam další dotaz :-) Do dvou týdnů budu dělat brzdy na 306 Gti a chtěl bych je nalakovat do nějaké barvy... jen absolutně nevím, jakou zvolit :-) Mám rudej lak (červená základní dle TP) a nějak se nemužu rozhodnout do jaké barvy, aby to alespoň trošku ladilo... Červenou jsem vyloučil, ta by nevinikla, Zelená mi přijde u červeného auta divná, Takže mi zbyla světle modrá, která ale taky neni 100pro, Nejvíce mi k tý mojí barvě sedí žlutá, ale co vy na to? Rady tipy názory moc uvítám... Díky moc... Citovat
sekaj Odesláno 9. březen 2010 Odesláno 9. březen 2010 Toto téma by bylo zajimaví sem hodit jako anketu.Jelikož s tou červenou malokterá barva ladí a obtížně se proto tato barva vybírá ale já bych šel do tý zelený. Citovat
oni Odesláno 9. březen 2010 Odesláno 9. březen 2010 ja bych dal bíly nebo nebo slonovinove zluty... Citovat
Benžík Odesláno 9. březen 2010 Odesláno 9. březen 2010 Ta žlutá, nebo oranžová. Jaký lak se na to dá použít? Do jaké teploty by měl být? Citovat
Benžík Odesláno 9. březen 2010 Odesláno 9. březen 2010 Jaká barva se hodí ke stříbrný metalize? Červenou má skoro každej. Citovat
hudy Odesláno 9. březen 2010 Odesláno 9. březen 2010 Ja v klidu pouzivam Hammerite a fakt dost vydrzi! tady je i vzorkovnice barev ve trech ruznych typech barvy. http://www.hammerite.com/cz/products/index.html [upravil dne 9/3/10 hudy] Citovat
Ferry Odesláno 9. březen 2010 Odesláno 9. březen 2010 cerny mel jsem kdysi stribrny, ale prestala se mi libit a cerna je nejpraktictejsi a nakonec nejhezci Citovat
Dakaros Odesláno 9. březen 2010 Autor Odesláno 9. březen 2010 Když ta černá neni vidět :-( Ad hemerite... slyšel jsem, že drží i na brzdách, ale ozkoušené nemám... Já to stříkám sprejem na brzdy... stojí kolem 300 Kč ma velkou tepelnou odolnost a pokud člověk neodflákne přípravu materiálu, tak to i vydrží :-) Na 309 jsem měl brzdy do posledního kousku rozebrané a dokonale vybroušené a barva po roce a půl jako nová... Jinak na stříbrným jsem měl původně světle modrou a bylo to krásný, ale při lakování jsem to neodmastil a za chvilku byla barva dole a potom přišly GTi brzdy, ty byly červený... Citovat
BoneDaddy Odesláno 9. březen 2010 Odesláno 9. březen 2010 Jakákoliv jiná barva než černá zastíní kola. Když jinou než černou tak bílou. :aut Jinak si kup barvu Alkyton. To vydrží taky každé \"normální\" brzdění. Hlavně vše pořádně očisti. Citovat
čakom Odesláno 9. březen 2010 Odesláno 9. březen 2010 jak piše BoneDaddy. mel jsem žluty brzdiče po natření na černo vynikli víc kola. Citovat
gedu Odesláno 9. březen 2010 Odesláno 9. březen 2010 určite žltá alebo aj biela nič iné by som tam nedával;) Citovat
ThorR Odesláno 9. březen 2010 Odesláno 9. březen 2010 Černá :aut Jak bylo řečeno, záleží jestli chceš aby vynikly spíše kola nebo brzdiče A co se týká barvy, já to stříkal obyč sprejem, několikrát se mi z brd kouřilo, jak byli žhavé a barva vydžela v pohodě 2 roky. [upravil dne 9.3.2010 ThorR] Citovat
godzila.01 Odesláno 9. březen 2010 Odesláno 9. březen 2010 Jako já mít auto červený tak dávám na 100% žlutou a pokud bych to chtěl(nechtěl) mít decentní tak černou Citovat
maxking Odesláno 9. březen 2010 Odesláno 9. březen 2010 jo já to taky střík jen sprejem a barva drží a mám jí tam už rok:D Citovat
Qcko Odesláno 9. březen 2010 Odesláno 9. březen 2010 Cierna rulezz, inak Alkyton odporucam aj ja, natieral som svoje pred rokom a stale to vyzera super, staci ocistit Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.