koblih69 Odesláno 29. duben 2010 Autor Odesláno 29. duben 2010 neudělá to nic, pojede v nouzáku. Citovat
sweetyboy Odesláno 30. duben 2010 Odesláno 30. duben 2010 to ale ma nejakej vliv na vykon ne? Citovat
BV406 Odesláno 30. duben 2010 Odesláno 30. duben 2010 jiste, ze to ma vliv na vykon, od toho je to nouzovy rezim ... a jeste ti zustane nejaka chyba v pameti RJ .... ja nedavno zkousel odpojit vahu a cidlo na intercooleru, nastartovat, kontrolka diagnostiky se rozsviti, po zapojeni cidla a vahy svitila porad, pomohlo delsi odpojeni baterky, ale v pameti podle me ta chyba zustane ... Citovat
sweetyboy Odesláno 30. duben 2010 Odesláno 30. duben 2010 muze starsi vaha vzduchu snizit vykon celeho vozu? Jen tato otazka aby to bylo jednoznacny. Citovat
shark734 Odesláno 30. duben 2010 Odesláno 30. duben 2010 neviem ako vam ale mne pri odpojenej vahe nehadzalo ziadnu chybu a ani nudzovy rezim sa nekonal Citovat
Hauke Ivo Odesláno 30. duben 2010 Odesláno 30. duben 2010 Původně zaslal: BV406.... ja nedavno zkousel odpojit vahu a cidlo na intercooleru, nastartovat, kontrolka diagnostiky se rozsviti... To ale udělalo to čidlo na cooleru, pokud se odpojí váha tak nic neřve. Když odpojíš i to čidlo na cooleru tak nebude vůbec vědět kolik vzduchu je ládováno do sání, tak to radši celý hodí do nouzáku. Teda alespoň na mojí 2001 tomu tak je Citovat
hugo.v.r. Odesláno 30. duben 2010 Odesláno 30. duben 2010 Původně zaslal: PazoutUL Tak jsem dnes taky vycistil vahu primo sprejem k tomu urceny..staci nastrikat, jemne steteckem liznout a zase striknout a nechat poradne vyschnout..dělal jsem to CRC air sensor clean..v Elitu ho maj za 200..ted auto zrychluje hezky plynule:-) Je někde na štítku napsáno, jaký je složení ? Citovat
qmysak Odesláno 30. duben 2010 Odesláno 30. duben 2010 váhu sem čistil tím přípravkem od liqui molly a výsledek sem nějak nepostřehl bud mám váhu v háji nebo nevím je to auto takové líné že by to bylo tou váhou??? Citovat
koblih69 Odesláno 30. duben 2010 Autor Odesláno 30. duben 2010 Líný auto může být samozřejmě váhou, ale taky třeba netěsností na IC nebo hadicích, nebo zatuhlá regulace turba... Jinak já mám na váze od koupě rozlomenej konektor, když vypadnul šlo to po cca 10ti km do nouzáku. Po odpojení baterky, zapojení vše OK. Citovat
foxo Odesláno 1. květen 2010 Odesláno 1. květen 2010 s istotou mozem aj ja potvrdit, ze ked odpojim vahu vzduchu, nedeje se vubec nic, vykon rovnaky, chyby zadne... Tak vlasnte ani nevim, nac tam je. Citovat
koblih69 Odesláno 1. květen 2010 Autor Odesláno 1. květen 2010 Možná by bylo dobré uvažovat o její výměně Citovat
sweetyboy Odesláno 1. květen 2010 Odesláno 1. květen 2010 Původně zaslal: koblih69 Možná by bylo dobré uvažovat o její výměně koblih69 : ty si myslis ze takhle poznam jestli je vaha vzduchu v pohode?to bych mozna mohl vyzkouset Citovat
koblih69 Odesláno 1. květen 2010 Autor Odesláno 1. květen 2010 No tak moje špinává váha vzduch byla po vyčištění sakra znát, s odpojenou jsem nejezdil, ale předpokládám, že to bude minimálně stejný. Akorát nevím jak to souvisí s tebou? Jako že to vodpojíš a jeslti to bude eště línější tak to bude ono? Na to bych moc nesázel...To je takový vytloukání klínu klínem... Proč to nedáš do servisu kde tomu rozumí? No nic pokud chceš bádat sám tak tu váhu bych vyčistil a pokud nic tak bych poprosil některého z jiných členů o krátkou zápůjčku abys to porovnal. Citovat
sweetyboy Odesláno 1. květen 2010 Odesláno 1. květen 2010 auto mivzdy tahlo a vahu jsem cistil a po to bylo jeste lepsi..tahlo to jeste lip ale nevim jestli to muze byt jeste lepsi..servis by nic nezkousel a soupl by tam novou a treba by ani nic nezjistili.. Citovat
koblih69 Odesláno 1. květen 2010 Autor Odesláno 1. květen 2010 Psal jsem \"do servisu kde tomu rozumí\", né tam kde ti postupně metodou pokus omyl vymění všechno... Ovšem je otázkou co se teď dá seriózně naměřit. Chtělo to dát do pořádku před tím brutálním navýšením výkonu. Aspoň tak to dělá seriózní firma... Teď ti od toho dá spousta lidí ruce pryč. Co netěsnost hadic turba, nebo podtlaková regulace lopatek? Není zatuhlá? Citovat
Leo Odesláno 30. květen 2010 Odesláno 30. květen 2010 Tak jsem se o víkendu chtěl poprvé podívat na váhu vzduchu, ale nevím zda je v pořádku nebo tam něco chybí. Je tam čidlo teploty a nad ním dva ploché plíšky umístěné rovnoběžně vedle sebe a nic víc (viz foto). Neměl by mezi těmi plíšky být natažen tenký drátek nebo tak něco? Při jízdě s odpojenou váhou jsem moc velký rozdíl nepoznal a tak nevím zda ji mám čistit nebo koupit novou. Děkuji za info. [upravil dne 30/5/10 Leo] Citovat
foxo Odesláno 30. květen 2010 Odesláno 30. květen 2010 Původně zaslal: koblih69 Možná by bylo dobré uvažovat o její výměně vymena sa konat nebude. auto slape jak ma, a nejsem sam, kdo ma taku skusenost, ze pri odpojeni vahy se nic nedeje... Jak tak pozoruju, tak motory HDi 66kW... Citovat
Hanks81 Odesláno 30. květen 2010 Odesláno 30. květen 2010 To Leo: Ta moje vypada uplne stejne takze zadny dratek mezi temi plisky (ovsem mozna je mame v haji oba:mrk ) Citovat
Guest bostich Odesláno 7. červen 2010 Odesláno 7. červen 2010 trochu mimo téma: 3 lékárny, 2 elektra, 1 barvy-laky a 1 obchod s PC...nikde, až na jednu lékárnu, nevěděli, co po nich vůbec chci Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.