Pe.Tr Odesláno 3. únor 2010 Odesláno 3. únor 2010 bud to nikdo nečte nebo je to všem jedno-nechapu. [upravil dne 5/2/10 Pe.Tr] Citovat
Aluška Odesláno 3. únor 2010 Odesláno 3. únor 2010 Je to smutný , jarní srazy bývají super. Jsem si říkala, když nevyšlo zimní klouzání, že se budu těšit na jarní srázek a ono nic :fnuk . Citovat
peugeot09 Odesláno 3. únor 2010 Odesláno 3. únor 2010 Se Šaldou nás to nasralo, zklamalo...ale teď s tím stejně už nikdo nic neudělá, tak není důvod se vyjadřovat. Citovat
Chepp Odesláno 3. únor 2010 Odesláno 3. únor 2010 proc kde co se stalo.. kde je chyba? btw nestihnu tenhle sraz na dalsi sem chtel aspon dorazit... preco se nic nedeje? Citovat
Přema Odesláno 3. únor 2010 Odesláno 3. únor 2010 Já myslím že to četlo dost lidí....ale co k tomu říct???????? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 3. únor 2010 Odesláno 3. únor 2010 Jo je divný že se nikdo nepřihlásil, každej je vždycky nažhavenej udělat sraz a když to přijde tak nic. Ještě je tu jedna možnost, že si z nás Pe.Tr vystřelil, a čeká na reakce a oni nepřicházejí. Ale to doufám snad ne:D Citovat
Šalda Odesláno 3. únor 2010 Odesláno 3. únor 2010 Peugeot09 to už napsal za mě, na zimní klouzání nejedu tak jsem čekal kde a kdy bude jarní sraz a ono zřejmě asi nic:( Citovat
Medvěd Odesláno 3. únor 2010 Odesláno 3. únor 2010 Vždy je třeba, aby se našel někdo, kdo si organizaci srazu vezme na svá bedra a trochu i zariskuje. Za sebe jen toto - už jsem pořádal poměrně dost srazů a vzhledem k tomu už si připadám i tak nějak nápadově vystřílenej. Ne, že by nápady nebyly - ale třeba v kontextu s tím, jak \"ohromný\" byl zájem o poslední sraz, na němž jsem se organizátorsky spolupodílel, mi přišlo rozumnější stáhnout se do pozadí - ostatně na pořádání jarního srazu tu bylo vždycky nadšenců spousta. Do toho ještě prckova operace a je jasné, že není jistá ani moje účast na jarním srazu (na klouzání je vyloženě ohrožená), natož pak nějaké pořádání. Loni jsem slyšel i hlášky, že je \"přesrazováno\" - třeba tohle řešení bude některým vyhovovat víc (aspoň nebudou muset jezdit na sraz přes půl republiky, když nebude žádnej). Jinak si myslím, že ještě stále je čas, pokud se někdo organizačně schopný probere, jarní sraz dát dokupy - bude to sice honička, ale zbývají cca 3 měsíce, tj. 90 dní, tj. 2160 hodin, tj. 129 600 minut, tj. cca 7 776 000 sekund. Čas běží. [upravil dne 3/2/2010 Medvěd] Citovat
Péťa Odesláno 3. únor 2010 Odesláno 3. únor 2010 Nechápu, proč Pe.Tr založil toto vlákno. Čekal jsi od někoho reakci: \"Jéééé já to mám v hlavě, ale zapomněl (nestihl) jsem poslat přihlášku\"? Jak píše Méďa, snad se někdo ještě chytí... Citovat
Vvitty Odesláno 3. únor 2010 Odesláno 3. únor 2010 Treba proto, ze cekal alespon nejakou reakci v puvodnim vlakne? Citovat
Medvěd Odesláno 3. únor 2010 Odesláno 3. únor 2010 Péťo - chápu-li to správně, tak jediný smysl tohoto Pe.Trova vlákna spočívá právě v tom vyburcovat spáče a čekače na to, až jim zase někdo naservíruje sraz až pod nos, k nějaké činnosti. Jedině tak totiž jarní sraz bude - z nebe spadne fakt velice těžko. Citovat
Jenda 309 Odesláno 3. únor 2010 Odesláno 3. únor 2010 Já na srazy nejezdím (ač jsem tu regnutej skoro 2 roky a lvíče mi přirostlo k srdci, nějak nebyl čas ), ale měl jsem za to že pořádání srazu je veskrze \"prestižní záležitost\" a minule se na sraz hlásily snad 4? teamy a nakonec ti 3 byli veskrze zklamaní a letos nic? Škoda no, že by se to dalo svalit na krzi? Že nikdo nemá čas? Zajímavý Mít čas a nehledat práci o kterou jsem před týdnem přišel tak snad domluvím Plzeňáky ať se něco narychlo dá dokupy Citovat
Fr3sh Odesláno 4. únor 2010 Odesláno 4. únor 2010 Hezky nadpis...skoda ze jiny tady nekdo buzeruje...:X Citovat
peugeot09 Odesláno 4. únor 2010 Odesláno 4. únor 2010 Všichni jsme si rovni, někteří rovnější. Citovat
Marcel505 Odesláno 4. únor 2010 Odesláno 4. únor 2010 Co tu možnost přihlášení posunout do konce února? A dát nahoru červeně o tom info... Já jsem to, že je konkurz do konce ledna skoro nezaregistroval... Citovat
Medvěd Odesláno 4. únor 2010 Odesláno 4. únor 2010 Marceli - sorry, ale copak je vždycky potřeba ke všemu přidat ještě kolkovanou žádost? Téma o kandidátkách na pořádání jarního srazu se objevilo s dostatečným předstihem (dokonce i v horní liště bylo Tebou zmiňované červené upozornění), a to již 13. 12. 2009. Pokud někdo sraz pořádat chce, tak právě na zveřejnění termínu kandidátek čeká (podmínky jsou dlouhodobě jasné). Bohužel ale stejně jako ve všem je i mezi členy P-C většina lidí, kteří se budou ofrňovat a hledat důvody, proč sraz pořádat nemohou a následně pak brblat, že zase ten někdo sraz uspořádal tam, kde to vyhovuje jemu a ne u nich za bukem. Chápu Pe.Tra a celé vedení, že z momentální situace nejsou nadšení - bohužel je to realita a pokud se do organizace opravdu někdo schopnej nepustí, jarní sraz opravdu nebude. Pořádání srazu je prestižní záležitost a je škoda, že mezi členy není žádný tahoun a převládají Ti, kteří se jen chtějí pokud možno bezpracně \"vézt na vlně\". Fakt mě pobavil Peugeot09, kterého to, že se nikdo nepřihlásil, prý nas*alo - co takhle nečekat, kdo co vymyslí, ale vymyslet a přihlásit se sám? Ale to by přece bylo moc práce a ta nejistota....., co kdyby se přihlásil i někdo jiný a třeba by i vyhrál ... to radši budu nas*anej, že jo. [upravil dne 4/2/2010 Medvěd] Citovat
Pe.Tr Odesláno 4. únor 2010 Autor Odesláno 4. únor 2010 Původně zaslal: Peta Nechápu, proč Pe.Tr založil toto vlákno. Čekal jsi od někoho reakci: \"Jéééé já to mám v hlavě, ale zapomněl (nestihl) jsem poslat přihlášku\"? Jak píše Méďa, snad se někdo ještě chytí... Peto , hlavní důvod byl ten že velmi velmi opadl zájem o dění klubu jako takového , Ted nemám namysl forum jako takové, ale hlavně zájem se na klubovem dění podílet. At už je to pořádání srazů, zájem o účast na srazech, tvorba článků pro hlavní stranu(za poslední rok pouze Ota s Opronem) , apod. Což mě mrzí , ale faktem je že nutit lidi nechci a ani nebudu ,ale myslím že je dobré o tom jednou za čas napsat:D Jediné návrhy co mi chodí jsou od různých firem a agentur, většině jde jen o naši databázi lidiček u nás zaregistrovaných. Jsou i solidní nabídky neříkám že ne ,ale o tom kam se nechceme s klubem dostat jsem psal už i jinde. Citovat
Pe.Tr Odesláno 4. únor 2010 Autor Odesláno 4. únor 2010 Původně zaslal: Vvitty Treba proto, ze cekal alespon nejakou reakci v puvodnim vlakne? přesně tak , prostě xy lidí si to přečetlo a z 90% jsou to lidi co srazy je aspon minimálně zajímají , ale reakce min. \"jak to ? , Proč , Co dál? \" žádná . TO JE SMUTNÉ. Citovat
Pe.Tr Odesláno 4. únor 2010 Autor Odesláno 4. únor 2010 Původně zaslal: Fr3sh Hezky nadpis...skoda ze jiny tady nekdo buzeruje...:X nadpis je cílený. nadpisy které \"buzerujeme\" mají ujednodušit vyhledávání na foru , tzn. např. nadpis FAP v tematu má svůj účel při vyhledávání . Budeš do vyhledávače zadávat ??? - tohle je téma na teď a později upadne v zapomnění neli rovnou do koše. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.