lucascz Odesláno 5. únor 2010 Odesláno 5. únor 2010 pěkné, to ja k ní přišel jako slepí k houslím. Kolega v praci si koupil prave octavku a delal ramena, jakej ma kocar a ja jezdim MHD. dva dny si me tak dobiral, ze sem to nevydrzel a rekl ze si auto teda koupim. stejne bych ho jednou koupil. Kolegyne mela 307, v plne nalozi, porad o ni basnila. tak rikam, nevypada zle, sednu k netu, zadam do google P307 koupim a dal zkusit stesti. hned prvni link, mrkla na me uzasna nebesky modra 307dma, a jeste ten den sem pro ni jel, do pribramy. O aute sem nic nevedel, prijel sem, svezl sem se, zaplatil a jel domu. skoro, jako bych kupoval boty:D A az na ten dmouhmotovy setrvak, co mi delal paseku nemam problem. Pri koupi na PP svitila 11,5 na 100. Vzal sem hned skoro plnou a naskocil mi dojezd 300km. To sem rikal, ze nedojedu ani do hk, ale domu sem dojel, spotreba za tech 270 km klesla na 7,0 a dojezd mi svitil 500km ted jezdim za 5,6 na 100 a 60 % mesto. Takze me okouzlil vnejsi vzhled, interier sem ani nevidel a uz sem ho chtel Citovat
Guest Šindy 307 SW 125 kW Odesláno 5. únor 2010 Odesláno 5. únor 2010 Původně zaslal: ludwajs Původně zaslal: Radek 306 a ta octavka je taky kombi? ta stará 1.9tdi bude možná větší dříč, odolnější motor..ale P bude jasně pohodlnější, jak psali výše, ale záleží v čem se cítíš líp jo je taky kombi a je to ten stary 1,9 tdi motor Jdi do Octavie.HDI už nikdy. Citovat
sekaj Odesláno 5. únor 2010 Odesláno 5. únor 2010 Původně zaslal: fox111fox Sadol som si dovnutra a auto ma nezne objalo svojimi jemnymi sedackami. Uchopil som volant a nastalo splynutie, nasiel som svojho Ikrana (poznamka film Avatar, ked JackSully osedlal svojho diveho vtaka:super). Nastartoval som. Zaradil jednotku a pomaly som vyrazil na svoje prve rande. Tenkrat poprve. Super pocit. Ktory pretrvava doteraz. Mne asi sibe. No jo ale on Jack před tím než ho osedlal tak se snim dost potrápil neboli spíš popral,což snad nebudeš ani v budoucnu tvůj případ. Citovat
twoolf Odesláno 6. únor 2010 Odesláno 6. únor 2010 Původně zaslal: Šindy 307 SW 125 kW Původně zaslal: ludwajs Původně zaslal: Radek 306 a ta octavka je taky kombi? ta stará 1.9tdi bude možná větší dříč, odolnější motor..ale P bude jasně pohodlnější, jak psali výše, ale záleží v čem se cítíš líp jo je taky kombi a je to ten stary 1,9 tdi motor Jdi do Octavie.HDI už nikdy. Jo jo, souhlasim. Kup si 66kW TDI načipuj to na 125kW. Vydrží to asi 3 milony km, při potřebě 1,95l/100km a do servisu nemisíš vůbec. Sorry za ale tohle mě vážně dráždí... Citovat
Radek 306 Odesláno 6. únor 2010 Odesláno 6. únor 2010 za to, že ten motor \"nekous\" 125kW se mu nemůže mít za zlý Citovat
twoolf Odesláno 6. únor 2010 Odesláno 6. únor 2010 panove, videl jsem 1,9 TDI nadupany na 190kobyl. To byl nářez. Hulilo to jak tarta v kopci a ty zvuky... neumim to přirovnat. Mladík si strašně chválil, jak to jede, jaká je to bomba. Spotřebu měl 10l/100 ( a víc ) + páte dveře v tuningové černé metalíze... Já to prostě nechápu. Tak si kurňa koupim už nadupaný auto z výroby a mam klid. 200koňovej 3l šestivál bude v pohodě, ale 4válcový 2l se prostě pos_at musí... sorry za Citovat
Existujuci Odesláno 14. únor 2010 Odesláno 14. únor 2010 Původně zaslal: ludwajs Tak zvítězila 307 [/quo Ja mam 307/1.4/2003/55kw/90 000km a aj Octaviu combi FL 1.9 TDI/77kw/2009/uz 47 000km. Porovnavat tieto dve auta je nemozne. Potvrdim len to co uz tu bolo pisane,307 jasne vedie v pohodli aj v priestore,hlavne pre vodica.Ale je dost poruchova a naklady na opravu dost vysoke+dost hlucny podvozok. Octavia ma malo priestoru pre vodica (a to je najnovsi model OII po FL),a to niesom ziadny \"sumo\", 178/75 a nemam kam dat nohy pod volant.Vyvojar sa urcite nevozil v tom modeli 6-7 hod denne. Ale zato TDI cko nepotrebuje ziadne aditiva atd,staci klasika nafta aj pri -15°C naskoci na brnk.HDI startuje na tri krat. Oktavka ma nizku spotrebu to je fakt,a jazdne vlastnosti su tiez super len cakam ked budem mat rovnaky pocet km akp ma 307. A este porovnam audio. V 307 hruuuza uz som sa s tapacirom a vytlmenim natrapil,v octavke je neporovnatelne lepsi zvuk.Nic nebrni.No a posledne skusenosti:za tyzden odisli obe ziarovky v tlmenych svetlach na octavke a aj olej v motore si dost spapka(liter za 32 euro).Cas ukaze co bude nasledovat. Prajem ti vela stastnych km. Citovat
P607Olda Odesláno 14. únor 2010 Odesláno 14. únor 2010 Existujuci: je divné, že 307 1,4 HDi ťažko štartuje - nechaj to skontrolovať, prípadne opraviť. Citovat
Haemorrhage Odesláno 14. únor 2010 Odesláno 14. únor 2010 Píše že má 55kW, to 1,4 HDi nemá, ta má 50kW, tak nevím, co má za motor. Já mám 1,4 HDi a absolutně žádný problémy se starty ani v -20 nemám. Citovat
Existujuci Odesláno 14. únor 2010 Odesláno 14. únor 2010 Původně zaslal: P607Olda Existujuci: je divné, že 307 1,4 HDi ťažko štartuje - nechaj to skontrolovať, prípadne opraviť. Sorry pani 307 mam benzin,myslel som ze staci napisat 55kw,to ma ten uzasny trhac asfaltu ako sa tu pise. Ale milujem ho ako kofolu. Citovat
omegascream Odesláno 15. únor 2010 Odesláno 15. únor 2010 Existujuci: sorry ale Majo & Lenka to je snáď Majolenka, nie? :D:xvul Citovat
Existujuci Odesláno 15. únor 2010 Odesláno 15. únor 2010 Původně zaslal: omegascream Existujuci: sorry ale Majo & Lenka to je snáď Majolenka, nie? :D:xvul Tak tak,to som ja a moja priatelka.Ziadny Helmans ani tatarska omacka to nieje.xixi Citovat
PiPák Odesláno 5. únor 2011 Odesláno 5. únor 2011 řešil jsem stejné dilema.... v zaměstnání jsem jezdil 307 2,0 Hdi a Oktávku I, 1,9 TDi.... jelikož se pořizovalo \"rodinné\" vozidlo a já chtěl benzin, vsadil jsem na 307 SW 1,6... teď je v práci OII, jak 1,6 tak 1,8.... jsem rád že jsem se rozhodl pro elegantního francouze... pohodlné, prostorné, spousta úložných prostorů, výhled.... :roker Citovat
Existujuci Odesláno 5. únor 2011 Odesláno 5. únor 2011 Dnes som soferoval synovu Octaviu sedan r.v. 1998. To sa s mojou 307 neda porovnat.Mam na mysli podvozok.Ta stara Octavka ani neciti ze su na ceste diery,zato 307 cka skace jako koza na kazdej nerovnosti. Som sklamany! Citovat
Martinsk Odesláno 6. únor 2011 Odesláno 6. únor 2011 Ale skús si spraviť trasu 2400 km na octavii a na peugeote. Potom uvidíš rozdiel. Citovat
Benžík Odesláno 6. únor 2011 Odesláno 6. únor 2011 Nebylo to tim, že ta oktavka měla tlumiče dávno po smrti? Citovat
Existujuci Odesláno 6. únor 2011 Odesláno 6. únor 2011 Ale skús si spraviť trasu 2400 km na octavii a na peugeote. Potom uvidíš rozdiel. Na mojej OII som urobil za rok a pol 113 000 km a o pohodli sa tam neda hovorit.To je jasne ze vedie Peugeot.Len ten podvozok:blicismajlik Citovat
LubošK Odesláno 6. únor 2011 Odesláno 6. únor 2011 Měl jsem 1.9TDi/66 kW a teď mám už druhý 1.6HDi/80 kW, ten novější s FAPem. 1.9TDi táhne od volnoběhu jako traktor, ale nehodí se pro razantnější jídu, neb při vytáčení vadne (a pokud má načatou váhu vzduch, což je častý případ, ještě se to zhorší). 1.6HDi se chová jako něco \"mezi\" 1.9TDi a \"benziňákem\", takže pro toho, kdo přechází z benzínu nebo kdo má rád razantnější jízdu, je lepší. Zabírat začíná od 1400rpm, níže to utáhne jen po rovině nebo na nižší rychlostní stupně - a to zvláště ve verzi \"přidušené\" FAPem (v tomhle je \"bezFAPová verze o poznání lepší) Když se ale 1.6HDi vytáčí, tak také \"žere\", zatímco 1.9TDi se donutit k vysoké spotřebě snad ani nedá. Když se ale člověk nenechá zlákat a drží to kolem maxima točivého momentu (1750 rpm), žere bez FAPová 1.6HDi asi tak stejně, jako 1.9TDi, a FAPová jen o trošku více - takže díky větší nádrži pak není problém ujet na jedno natankování na delších trasách minimálně 1300 a v extrémních případech až 1500 km. Vnitřním prostorem, hlukem od motoru apod. je ale OI ve srovnání s P307 Bk/SW asi jako tank Tiger ve srovnání s dálkovým autobusem. Proto taky máme už druhou poté, co nám dosluhující OI s 240tKm \"na kontě\" ukradli (což je další nevýhoda Oktávek - a jak jsme měli možnost si ověřit i na vlastní kůži, kradou se i ty hodně jeté). [upravil dne 7.2.11 09:17 LubošK] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.