Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já nejsem fašista ani rasista, jen nemám rád nepřizpůsobivý:bacha

Nevadí mě černoši, asiati a podobně, jen prostě to co se děje u nás tak není normální:bojim

Odesláno
Původně zaslal: Šalda

Článek jsem nečetl, ale pokud dělnickou stranu nezruší, tak ju jdu volit, aspoň ubude černých ............ ( radši nebudu psát koho):bacha

Napíšu jen jedno - je mi tě líto. Nepřeju nikomu nic zlého, ale náckové a voliči takových partají zaslouží dělovku mezi oči, aby se z toho šoku probrali.

Odesláno

Medvěde,nevim jak u vas na Praze sedm nebo sedum:-D ted vazne: ale tady v UL a treba i u mne na vesnici je dost sympatizantu DS.a popravde řečeno se jim nedivim,jsou to normalni lidi co chodi do prace,a proc s nimi sympatizují?? Protoze aspon veřejne ukazuji na problemy toho co se netyka jen tady u nas na severu,ale skoro v cele zemi. Vsechno to vzniklo jen kvuli cikánům a nepřizpůsobivým lidem. Byl si nekdy v Janově, v Usti v nekterych čtvrtích ktere byli chloubou města?? Ja tu bydim dost dlouho na to a mam s temi lidmi zkušenost že se ani nedivim že s tou stranou sympatizuji,protože je opravdu jedina,ktera upozrňuje na tenhle problém!

A abych neodchazel moc od tematu,tak řidiče tramvaje bych potrestal sebranim vyhod,popřipade sebrani mzdy. Asi bych ho nevyhodil.Protoze kdyby si tam dal šálu AC Sparta Praha nebo Slávie,tak by to nikdo neřešil!!!!!

Odesláno

Medved: tohle je ta druha vec, na kterou mame stejny nazor ...

Šalda: a co ti brani v tom, abys mel treba sest deti ...

taky jsem cekal, ze se toto vlakno zvrhne, proto jsem se zprvu nechtel rozepisovat ...

myslim, ze stat ma daleko vetsi problemy, nez umele vyvolany a pestovany pseudoproblem s neprizpusobivymi mensinami ...

ale holt tomu, kdo je Dummkopf, staci tento pseudoproblem k tomu, aby se zde realizoval ...

no nic, to je vse ... muzete se do me pustit ... stejne uz v tomto vlakne koncim. :papa

Odesláno

Vzhledem k tomu, ze tato strana je legalne povolena, tak pocitam ze ten vyhazov DP neobhaji, jestli se opravdu dotycny odvola. To je tak na sebrani premii a dutku...

Medved: kam jsi jel, ze jsi vydrzel cekat na tramvaj 45 minut? Za tu dobu dojdu z Letny na Jarov i pesky...

Odesláno

Medvěde: nevím proč dělovku mezi oči ( mimochodem dělovky se dávají na jiný části těla;) ), asi jsi s našimi spoluobčany ještě pořádně neměl nic do činění, jedná se mě o to že nás vážně za pár desítek let přerostou, mě se to sice už týkat nebude ale bude se to týkat mých dětí a jejich dětí, proto mě to štve a mám na to takovýhle názor.

Nechcu aby se moje děti učili ve třídě kde bude 8 bílých a 20 černých dětí.

BV406: nemůžu mít dětí třeba 6 protože bych je neuživil, a nikdy nedostanu takový sociální přídavky na děti jako právě naši spoluobčané ( není to z mé hlavy ale od kamaráda který pracuje 8 let na ČSSZ;) ), černí si to prostě umí vše vyřvat protože když jim to nedají tak je to rasismus:bacha

A debilní Kocáb se jich ještě zastává:bacha

Je to můj názor a nikdo mě ho nevymluví.

Ale rasista nejsem protože potom bych nemohl mít za kamaráda cikána, jedná se mě pouze o nepřizpůsobivý, normální cikán se u nás má stejně jako my, bohužel i hůř kvůli barvě pleti.

[upravil dne 13/1/10 Šalda]

Odesláno

Dopravní podnik to hladce obhájí. Jde o to, že dostal výpověď pro \"neoprávněné užití cizího majetku\". Oni tam sice už nepíšou jakým způsobem, ale je to zřejmé: k propagaci, reklamě. Jiné firmy za použití vozidel k reklamním účelům docela solej. Dám malý příklad: Vlastníte několik vozidel taxislužby. Máte na nich reklamy firem, který za to platěj. Jeden z řidičů si svévolně, bez vašeho vědomí, natož souhlasu na vozidlo umístíá další reklamu. Jak by se vám to líbilo? Nemluvě o tom, že ten, kdo má a platí reklamu na vašem vozidle pak může klidně přijít a říct: Tak tu mou sundejte a s penězy ode mě nepočítejte. Mě osobně by se to teda fakt nelíbilo. Kdyby to nebyla šála DS, ani byste o tom nevěděli. Jenže to se zase médiím hodí do krámu, tak se to rozmazává...

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

Medved: kam jsi jel, ze jsi vydrzel cekat na tramvaj 45 minut? Za tu dobu dojdu z Letny na Jarov i pesky...

Byl jsem na sociálce na Olšanské ulici a čekal jsem na linku 26 (pravidelný interval cca 10 minut). Za tu dobu jely čtyři soupravy směrem na Želivského, dolů nejela žádná (několikrát -- cca 8x - jsem přemýšlel, že sednu do devítky, ale vždycky jsem jí pustil s tím, že přece už kurňa musí ta 26ka přifrčet). Každopádně jsem tam pěkně vymrznul, takže bych do první šestadvácy vlezl i kdyby přijela celá od hnoje.

Odesláno

Pokud si někdo myslí, že nějaká taková strana něco \"vyřeší\", tak slušně řečeno spadl na hlavu. Celé to je jen o tom taky se dostat k nějaké moci a hlavně penězům. Ono stačí si vzpomenout na \"slavnou\" SPR-RSČ, která dělala nemlich totéž, prostě jen výnosnej kšeft, jenže na to si ti, kdo tehdy ještě tahali kačera, a nyní si tímtéž nechávají ochotně vymýt hlavičku, vzpomenou asi těžko. Lidská blbost je holt věčná a nekonečná, a vždycky se na ní bude dobře vydělávat, a je to naprosto přesně i tento případ.

Odesláno

Medvěd se k nám (bez urážky) teleportoval z jiné dimenze. Všimněte si vážení, že kdokoliv, kdo sympatizuje s DS je okamžitě označen za fašistu a je považován za jakousi špínu.

Méďo, nic ve zlém, ale líto je mi spíše Tebe. Měl jsem Tě za rozumného člověka, se kterým jsem se v drtivé většině případů ztotožnil, nebylo divu, je vidět, že jsi toho za těch několik let, co po světě chodíš, zažil více než dost, ale o DS by sis měl ještě něco nastudovat. Vykašli se na to, co Ti říkají na Nově....vykašli se na televizi obecně, aspoň ušetříš docela citelnou částku, kterou budeš moct investovat jinde. Ale co já Ti vlastně budu radit, jsem přece jenom ten hloupej blbeček, co by zasloužil \"dělovku mezi voči\". ;)

Jsem rád, že se debata zatím řadí k těm poklidnějším, dokonce zde bylo z několika stran zmíněno spousta konstruktivních názorů. Jen tak dál. :super

[upravil dne 13/1/10 peugeot09]

Odesláno

Oddie : Je mě jasný že dělnická strana neudělá víc než ti debilci co tam sou teď, ale nikdo jinej tam na volení není, proto chcu radši svůj hlas dát DS:P

A dovolím si oponovat, zase tak blbej nejsem, to stejný bych mohl napsat já o Tobě že budeš volit třeba ODS či ČSSD:papa

[upravil dne 13/1/10 Šalda]

Odesláno

Když DS neudělí víc, než Ti, co tam jsou teď, proč jim teda dávat hlas a drobit padlament a přizpívat tak k nestabilitě více, než je to nestabilní teď??? To je dost kontraproduktivní...

[upravil dne 13.1.2010 Edison]

Odesláno

politický debaty sou vždy jen o hádkách, proto bych to tu raději už dál nerozebíral, nebo si tady za chvíli roztrháme občanky;)

každej má na to prostě svůj pohled a nenechá si ho vymluvit:)

Odesláno

Medvěde: čekal jsi tak dlouho,protože u vozovny Strašnice bylo vykolejení a tím pádem se nedostaly tramvaje z Hostivaře. A dotyčné tramvaje které jsi viděl jely na Ústřední dílny a než přijely zpět vznikla ona díra.

A co se týká onoho tramvajáka se šálou DS. Jen by mě zajímalo jestli by měl stejný postih,kdyby tam rozbalil šálu ODS nebo ČSSD či KSČM. Nesympatizuji s touto stranou,ale ještě není zakázaná a proto si myslím,že výpověd nebyla na místě. Samozřejmě,že tramvaj ke svým sympatiím k této straně používat neměl.

[upravil dne 13/1/10 adraj]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...