Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím.Síce som majiteľ 405 ky ale rozmýšlam v budúcnosti o 406.O dieselových verziach čo to viem ale zaujímaju ma benzínové verzie čo sa týka spoľahlivosti a hlavne spotreby?

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Kamarad měl taky old 1.8 16v a spotřeba teda nechutná okolo 10L a Prdlajs to jelo.ale u těch modelu 2000 a vejš už sou prej jiný motory a spotřeba je lepší i motor jede líp..

Odesláno

moja okolo 8 az 8,5 ale na LPG tak 9l no ale LPG stoji 0,44€ čiže neakých 12Kč :):):) a na to kolko na tom spravim nema ani diesel:P

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Jdi do HDI doporučuji. mám 66kw na 82chip a spotřeba nádherná. dálka 4L a město mám ted v zimě i s neustálíma driftama 7,2L... když jezdi město eko tak 6 - 6.5L. no a 2.2HDI doporučuju nejvíc.sám bych ho chtěl :)

Odesláno

Teď jezdím za 7,4, ale to je kvůli tomu sněhu. Předtím jsem měl 7,3:aut Nejmíň jsem jezdil za 6,9...

Odesláno
Původně zaslal: Chozeluizskuner

... ted v zimě i s neustálíma driftama 7,2L...

Prosím tě, jak se dělá drift s předokolkou???:myslim:aut

Odesláno

Kamarad měl taky old 1.8 16v a spotřeba teda nechutná okolo 10L a Prdlajs to jelo.ale u těch modelu 2000 a vejš už sou prej jiný motory a spotřeba je lepší i motor jede líp..

Tak to měl něco s motorem nebo pravou nohou, u mě se pohybuje od 6,5 l na dálku vlažně po 9 ale to si jízdu naplno užívam s klimou.

Guest Chozeluizskuner
Odesláno
Původně zaslal: MJSytic

... ted v zimě i s neustálíma driftama 7,2L...

Prosím tě, jak se dělá drift s předokolkou???:myslim:aut

Tak promin nevim jak to nazýváš ty.nebo jestli máš svojeho mazlíčka pěkně v garáži přes zimu? heh :myslim

Odesláno

Viz. podpis.

Ted pres zimu se mi zhorsila, sla az na 8.5 (studene starty, stani s pustenym motorem, blbnuti na parkovisti :) ), pres leto kolem 7.5. Pokud to nekomu zere 10, tak ma asi neco pokazene a nebo silene tezkou nohu.

Odesláno

ja mam tu tezkou nohu, protoze jsem dokazal jet i za 6,3 LPG :) ale jinak viz muj podpis

kdyz jsem jel dle predpisu po dalnici do italie na tempomat, tak to bylo za 8,5 LPG

[upravil dne 10/1/10 Ferry]

Odesláno

Tak promin nevim jak to nazýváš ty.nebo jestli máš svojeho mazlíčka pěkně v garáži přes zimu? heh :myslim

Kdepak, moje 406 těžce dře i v zimě ;) Jinak já tomu říkám - viz Ferry:)

post-0-14109612315617_thumb.jpg

Odesláno

Zatím tady byly příspěvky jen od 1.8 -čkářů. :aut

Můj názor je , že je to slabý motor na 406 (pro 306 dobrý).

Bohužel poslední zajímavý benzínový motor byl v 405 T16.

Trošku se mu přibližuje 2.OTurbo (mám ho v sedanu a město jezdím za 9l , mimo město 8l ) a pak je ještě zajímavý 2.2 i (tento zas mám v kombajnu - taky mezi 8 - 9 litry )

Velice mě zklamal 3.0 V6 140Kw ( měl jsem možnost vyzkoušet u více aut a jediné pozitivum byl zvuk V6 )

U nafty jedině 2.2 HDI.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...