Šalda Odesláno 10. leden 2010 Odesláno 10. leden 2010 Souhlasím s Medvědem, a při podívání na sobotní autosalon tak tam moderátor říká že Peugeot je rodinný auto, aspoň na začátku to říkal, pak změnil názor když se svezl novou 207 GT:D Citovat
GRiMx Odesláno 10. leden 2010 Autor Odesláno 10. leden 2010 Rodinu řeším prostě proto, že jí mám a tedy si auto ještě hodně dlouho budu kupovat právě jako rodinné. Téma je nazváno nová image Peugeotu přichází a protože mi tento typ aut nevyhovuje (zejména právě proto, že se nejedná o auto rodinné), dovolil jsem si u konceptu vyjádřit svůj názor (i imageový koncept přece může být postaven na bázi rodinného auta, ne všichni si před sporťáky musí nutně sedat na řiť). Aha takže protože ty potřebuješ rodinné auto, tak by všechny koncepty měli být rodinný. Ostatní auta přece nejsou potřeba. Nezlob se na mě, ale peugeot vyšel s nějakým konceptem jaká auta by chtěl vyrábět. Nikdo neřekl, že budou vyrábět jen sportovní auta a ne rodinný. Nevím, ale jako přijde mi nesmyslný veškerý auta a koncepty zavrhnout protože nejsou rodinný. To, že do auta nenacpeš 3 děti a kupu zavazadel, podle mě není k tématu o tomto voze. Kdyby se představoval nový koncept např. 407 combi, tak fajn ať se řeší kufr, počet míst, rodinný auto atd.. ale tohle auto není jako rodinné prezentováno, tak proč ho za to zavrhovat. [upravil dne 10/1/10 GRiMx] Citovat
Medvěd Odesláno 10. leden 2010 Odesláno 10. leden 2010 Původně zaslal: GRiMx Rodinu řeším prostě proto, že jí mám a tedy si auto ještě hodně dlouho budu kupovat právě jako rodinné. Téma je nazváno nová image Peugeotu přichází a protože mi tento typ aut nevyhovuje (zejména právě proto, že se nejedná o auto rodinné), dovolil jsem si u konceptu vyjádřit svůj názor (i imageový koncept přece může být postaven na bázi rodinného auta, ne všichni si před sporťáky musí nutně sedat na řiť). Aha takže protože ty potřebuješ rodinné auto, tak by všechny koncepty měli být rodinný. Ostatní auta přece nejsou potřeba. Nezlob se na mě, ale peugeot vyšel s nějakým konceptem jaká auta by chtěl vyrábět. Nikdo neřekl, že budou vyrábět jen sportovní auta a ne rodinný. Nevím, ale jako přijde mi nesmyslný veškerý auta a koncepty zavrhnout protože nejsou rodinný. To, že do auta nenacpeš 3 děti a kupu zavazadel, podle mě není k tématu o tomto voze. Kdyby se představoval nový koncept např. 407 combi, tak fajn ať se řeší kufr, počet míst, rodinný auto atd.. ale tohle auto není jako rodinné prezentováno, tak proč ho za to zavrhovat. [upravil dne 10/1/10 GRiMx] Chceš snad po mně abych se tu klaněl něčemu, co se mi nelíbí jen proto, že to má lva ve znaku?? Sorry - neumím to a tedy nebudu. Vyjádřil jsem tu zcela svobodně svůj názor proč se mi to nelíbí a Tobě se zatím (krom názoru, že i taková auta mají místo na slunci - což NEPOPÍRÁM) nepovedlo mě přesvědčit, co by se mi na dvoudveřovém sporťáku mělo líbit. Ber to tak, že prostě jsem jiný (za své peníze chci mít i nějakou hodnotu) a před podobně užitečnými auty si na zadek nesedám - doba, kdy jsem coby mladý pubescent měl představu, že si budu vozit zadek v Porschi 911 nebo Alpine A 311 je už více než 20 let minulostí. Abych uklidnil Tvé vášně před výbuchem - chápu, že se ten nový projekt může někomu líbit, mě ale neoslovil a to jsem tu i napsal. Citovat
3jajanek Odesláno 10. leden 2010 Odesláno 10. leden 2010 kolik lidi na to ma ja ne a to uz jsme jen dva az nebudu vedet co zpenezi tak vsadim na neco vetsiho a terenejsiho Citovat
Qcko Odesláno 10. leden 2010 Odesláno 10. leden 2010 Tu ho mate a nemusite cakat ani na buducnost:roll Citovat
rootsky Odesláno 10. leden 2010 Odesláno 10. leden 2010 Tohle je spíš asijská designová škola, dost dobrá pro japonce skvělá pro prodeje v číně (chromu to má dost), ale žádná nadčasová hodnota z toho nekouká...To snad radši německou buchtu nebo toho japonce (370Z) než toto, je to samo jen můj názor nic víc...Neříkám že mi to do garáže jednou nesmí, ale vedle 406 coupe by to byl takový cirkus na kolečkách... Citovat
Jeny Odesláno 10. leden 2010 Odesláno 10. leden 2010 ono překonat něco, co je skoro dokonalý (406 coupe) je docela těžký. Jak už jsem psal, taky nejsem zastáncem chromu. Ale vidím tuten projekt jako krok vpřed;) Citovat
rootsky Odesláno 10. leden 2010 Odesláno 10. leden 2010 Naprosto souhlasím, jenom mi na tomto konceptu chybí ten uhlazený vyzrálý design kterým Pininfarina proslul už dávno, osobně bych uvítal opět spolupráci mezi těmito velikány (Peugeot+Pininfarina) při zrodu dalšího GTčka. To je ten důvod proč jsem to takto okomentoval... Citovat
Fusion Odesláno 10. leden 2010 Odesláno 10. leden 2010 Podoba s tím Astonem je veliká, to je první co mě napadlo. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 10. leden 2010 Odesláno 10. leden 2010 Původně zaslal: Linkisek Původně zaslal: Šalda s Peugeotem nic společnýho, víc se mě teda líbí 908;) 908 se mi taky moc líbí, ale moc se těším na 408 ... Pokial viem tak 408 nebude, a ma byt 508 ktora nahradi aj 607 aj 407 ci nie ? Citovat
gasaxx Odesláno 10. leden 2010 Odesláno 10. leden 2010 Nevím, co pořád řešíte. Od doby 407 Coupe nevydal Peugeot žádnej větší sporťák a teď, když s ním konečně přijde, tak všici ohrnují nos... Takovýhle auto už jej protfolio fakt potřebovalo, nebo si snad myslíte, že kdaždej kdo má rád svižnější jízdu bude pořád jetdit 406 Coupe, nebo se mačkat v nějaký maličký 207/307??? Citovat
Fusion Odesláno 10. leden 2010 Odesláno 10. leden 2010 Je to koncept. Šance, že se dostane do výroby něco zdánlivě podobnýho je minimální. A že by Peugeot vyrobil supersport jako je ten Aston? Silně pochybuju. Citovat
Qcko Odesláno 10. leden 2010 Odesláno 10. leden 2010 Fusion: presne ...snaha vyrovnat sa takymto znackam je sica zaujimava, ale nechajme Astonu jeho tvary a dokonalost a Peugeot nech sa snazi rozvijat v inych veciach, ktore mu idu dobre... Citovat
GRiMx Odesláno 12. leden 2010 Autor Odesláno 12. leden 2010 Chceš snad po mně abych se tu klaněl něčemu, co se mi nelíbí jen proto, že to má lva ve znaku?? Sorry - neumím to a tedy nebudu. Vyjádřil jsem tu zcela svobodně svůj názor proč se mi to nelíbí a Tobě se zatím (krom názoru, že i taková auta mají místo na slunci - což NEPOPÍRÁM) nepovedlo mě přesvědčit, co by se mi na dvoudveřovém sporťáku mělo líbit. Ber to tak, že prostě jsem jiný (za své peníze chci mít i nějakou hodnotu) a před podobně užitečnými auty si na zadek nesedám - doba, kdy jsem coby mladý pubescent měl představu, že si budu vozit zadek v Porschi 911 nebo Alpine A 311 je už více než 20 let minulostí. Abych uklidnil Tvé vášně před výbuchem - chápu, že se ten nový projekt může někomu líbit, mě ale neoslovil a to jsem tu i napsal. Fajn nelíbí se ti, já ti to neberu. Ale bavili jsme se o tom, že to auto nemůžeš odsuzovat protože není rodinný!! Dobře nelíbí se ti sporťáky chápu. Ale protože se ti nelíbí, nemůžeš říct, že jsou \"nah*ovno\" protože se tam nenaskládáš na dovolenou. Citovat
GRiMx Odesláno 12. leden 2010 Autor Odesláno 12. leden 2010 Původně zaslal: gasaxx Nevím, co pořád řešíte. Od doby 407 Coupe nevydal Peugeot žádnej větší sporťák a teď, když s ním konečně přijde, tak všici ohrnují nos... Takovýhle auto už jej protfolio fakt potřebovalo, nebo si snad myslíte, že kdaždej kdo má rád svižnější jízdu bude pořád jetdit 406 Coupe, nebo se mačkat v nějaký maličký 207/307??? Naprosto souhlasím... Proč by nemohl Peugeot vyjet s autem konkurujícím astonu, nissanu atd... Pokud si bude držet i tu svoji linii \"městských aut\" tak nevidím důvod proč by neměl do sériové výroby poslat i nějakej sporťák. Citovat
Fakir Odesláno 12. leden 2010 Odesláno 12. leden 2010 gasaxx: nezlob se na mně, ale 407 Coupé není sporťák. To je jen dvoudveřová 407 s jinými nárazníky, těžkým letitým šestiválcem uloženým blbě (tj. napříč) a na blbým místě (tj. před přední nápravou), s náhonem na špatnou nápravu a žalostným výkonem s ohledem na objem motoru. 406 Coupé je to samý, ikdyž ta je aspoň trochu lehčí. Jakkoliv se mi tyhle dvě auta líbí, ani jedno z nich není a nikdy nebylo sporťák. To jsou jen elegantní a pohodlná kupátka. Poslední sporťák, co Peugeot vyrobil jezdil ještě ve skupině B. Citovat
Strejdakopec Odesláno 12. leden 2010 Odesláno 12. leden 2010 Původně zaslal: Qcko A hlavne to vyzera ako Jaguar alebo Aston Martin:roll s tebou souhlasím....i mě napadl aston...mc pěkný Citovat
Strejdakopec Odesláno 12. leden 2010 Odesláno 12. leden 2010 Původně zaslal: Šalda s Peugeotem nic společnýho, víc se mě teda líbí 908;) trocha změny neuškodí.....sic je tam pár zbytečných tvarů a auto by se mohlo trochu uhladit nicméně s astonem má společnou mřížku ale aston pokud vím jí má většinou přesně obráceně.....a nechápu jak se ti nebo někomu může líbit zmiňovaná 908...........SR1 bych určitě v garaži mít chtěl Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.