Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

:D Tak jak můžeš dělat kartičky? :D

Známosti. Znáš to :P Ale nebojte, kartičku si vyjedu, až v systému budu :D

Odesláno

Ještě dávám to co mi hodil eshop po zkoušce zaplatit řádné členství ..... ( bez baličku komerce ) takže proto sem to zaplatil přímo na účet a ne přes eshop...... proto sem to psal tady do vlákna a psal i choulákovi jenže mi neodpověděl a ted má hrozný problém mi to ručně nastavit......

Myslím, že to bylo tím, že 6. února Ti členství propadlo, Tys to zkoušel později a to už Ti systém prodloužení nedovolil... Ale v poho, vydrž, ChouLák to během víkendu zpracuje a bude zas klid ;) Každopádně děkujeme že podporuješ klub i nadále  :super

Odesláno

V pohode....ja to tu daval jen proto abyste vedeli ze mi to neslo......a ano zkousel sem na ZDE ale byl prazdny kosik..... [emoji6] [emoji6] [emoji6]

Odesláno z mého SM-G928F pomocí Tapatalk

Odesláno

Ahoj, zaplaceno 300,- a potvrzení o přijetí platby mi přišlo před více než měsícem, ale kartička nikde. ChouLu jsem kontaktoval už nějaký týden nazpět, ale nekomunikuje (ani na mailu ani SZ). Může mi někdo "pomoci"?

Odesláno

ChouLu je nejspíš zaneprázdněn vyřizováním mailů a SZ od podobných "expertů" ...

Odesláno

Já se k tomu vyjadřoval scratchovi ve štábáku, nevím proč to nedonesl sem...

členství bylo uhrazené bez objednávky v eshopu a ještě s jiným VS a po splatnosti předchozího členství.. to pro mě znamená cca hodinu času, než vše v systému změním, naklikám a pak potvrdím... :(

A jak jsem psal.. časově to dávám během neděle, takže zítra ;)

Děkuji... ;)  ;)

Odesláno

Aha, tak to se omlouvám, o té adrese jsem nevěděl,že je blbě...

Opraveno...

Dík za upozornění

Takže teď už jí můžu očekávat?

Odesláno

Aha, tak to se omlouvám, o té adrese jsem nevěděl,že je blbě...

Opraveno...

Dík za upozornění

Takže teď už jí můžu očekávat?

Můžeš, do měsíce je doma jako na koni :aut Další výrobu plánuji v neděli, tak během příštího týdne by měla dorazit ;)

Odesláno (upraveno)

Máme s Aluškou menší reklamaci. Aluška při objednávce do poznámek napsala, aby jste její kartičku přihodili k mojí do obálky. No a dnes mi došla obálka s kartičkou a Aluščina nikde. Kampak jste to poslali? Aby to nedopadlo jako s vánočním dárkem. :myslim:(

Upraveno uživatelem Dave_k
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Mel jsem za to ze system upozornuje emailem na blizici se ukonceni radneho clenstvi. Asi ne kdyz ani nevim ze uz nejsem radny clen...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...