Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

:mad: počítal jsem dnes spotřebu--za celý rok 2009 jsem ujel jen 7399 kilometrů (byl jsem celé léto v nemocnici :grr),spotřeboval 431 litrů nafty. Vychází mi 5.82 litrů na 100 km. Jezdím v klidu a celkem prázdný.;)

je to spotřeba od plné nádrže do plné nádrže--počítač nemám a kilometry dle tacho

[upravil dne 3/1/10 ozzy56]

Odesláno

mno ja sem najel asi 40tis.. a spotreba 7-8l prez mesto svizna jizda. Plus nejaky ty dalky, to je 6-7l spotreba... ale jelikoz jedzim porad mesto jenom jednou za cas ty dalky takze permanentni 7-8.. spis 7l

:aut

Odesláno

Minimum - 5,0 při jízdách po jednotřídkách (typicky výlety do jižních Čech). Dlouhodobý průměr 5,5-5,8. Maximum 7,0 dálnice - s dvěma surfy a rakví na střeše.

Odesláno

hmm, asi je u mne neco spatne ... jiz asi dva mesice se nemuzu dostat pod 7, podle pp ...

je fakt, ze pres tyden jezdim vetsinou mesto a ten motor se ne a ne zahrat ... o vikendu asi dalsich 100 km mimo mesto ...

momentalne mam prumer 7,3 dle pp, davam to za vinu hlavne zime, zimnim gumam, a predevsim kratkym pojizdkam se studenym motorem ... mozna i vstriky nejsou nic moc :)

pockam do jara, prezuju a uvidim :)

Odesláno

no ja sa dlhodobo držím na 7l/100km, väčšinou jazda v meste a okolité dediny ale teda hodne svižným tempom :mad:

už som si myslel že niečo nebude úplne v poriadku ale vyzerá že nie len ja mám takú spotrebu, takže to bude ok ;)

dlhodobá jazda po dialnici vychádzala aj okolo 5,5/100 s plne naloženým autom (4osoby + nejaká ta batožina) ale jazda po nemeckých dialniciach dohnala spotrebu zase na 7l/100km :D

Odesláno

no já mám tak něco kolem 6sti když jedu mimo město,jinak po městě s lehkou nohou do 6,3L nejvíc co jsem měl po městě více méně 6,7L.Teď v mrazech má svoje výhody určitě garáž,kdy ráno startuju při +15:cool: zpátky to už je sakra poznat že je auto vymrzlé....

Odesláno

sakra jak to delate? me tedka na zimu stoupa porad spotreba, porad klouzu. Ja rikam kdyz sem jen chorvatsko s plnym autem po dalnici tak taky nejakych 6.7l/100km Bud ja jezdnim mooc rcyhel nebo vsichni tak pomalu... nejezdim jak hoivado... 140-160km/h... sakra to mi to zere tak moc?

Odesláno

když jsem jel ostrava - bystřice nad pernštejnem a zpět 4+pes tak jsem měl spotřebu cca 6,1L/100 a to jsem nebyl rozhodně brzda provozu ...hlídám si na PC aktuální spotřebu a možná to taky pomůže ....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...