HonzaZ Odesláno 6. leden 2020 Odesláno 6. leden 2020 Ano, máš pravdu, ale to musí protáhnout dopředu, musí mít konektory (popř. piny do konektorů) a samozřejmě schema zapojení. Bez toho to nedá. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 6. leden 2020 Odesláno 6. leden 2020 tak kdyz to bude tahat z auta vezme i konektory a zapojeni se da dohledat pres databazi (placenou sekci) Citovat
Shrek Odesláno 6. leden 2020 Odesláno 6. leden 2020 Díky pánové. VINko bych zjistil večer. Mám ale fotku té řídící jednotky, pokud pomůže. Konektory by nebyl problém. Jsou tam jen 2. Jeden od senzorů (menší) a druhý je na autě. Jak říká Lukáš, napájení, komunikace a myslím pípák. Ten jsem myslel, že někde u sebe najdu. Tahat se mi to přes celé auto nechce. Mám jen malý displej a tak by mi to stejně asi jen pípalo (nebo se to zobrazuje i na malém dispeji?). Pokud ano, pak by se to ještě vyplatilo. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 6. leden 2020 Odesláno 6. leden 2020 ta tomhle malem vby to melo normalne zobrazovat a pipat snad z repro auta ale to je otazka jestli to 807 nema jinac Citovat
Shrek Odesláno 6. leden 2020 Odesláno 6. leden 2020 No tak to jsi mi udělal i neudělal radost. Pokud příprava nebude, tak asi budeme tahat. Napájení nebude problém, to bude na tažným (mám origo 13-pin). Horší to bude s tou komunikací. Neměl bys schéma? nebo kam připojit ten kroucene na BSIčku? Citovat
jarokare Odesláno 6. leden 2020 Odesláno 6. leden 2020 Nechci ti kazit radost , ale podle čísla jednotky je to CAN-VAN , což do tvýho auta nedáš (resp. dát to tam můžeš , ale nebude to fungovat) . Dárce musí mít dam 10465 a víc ... Citovat
Shrek Odesláno 6. leden 2020 Odesláno 6. leden 2020 Tak jsem zjistil ten VIN: VF3EB4HWG13139252. Pokud má @jarokare pravdu tak jsem v háji. Ale lepší to zjistit teď, než až když by to nefungovalo. Citovat
MP Odesláno 6. leden 2020 Odesláno 6. leden 2020 Tak podle toho co psal jarokare tak asi nic. Citovat
HonzaZ Odesláno 6. leden 2020 Odesláno 6. leden 2020 jarokare má pravdu. Ty máš sběrnici full CAN a dárce CAN-VAN. Takže máš po starostech. Citovat
Shrek Odesláno 6. leden 2020 Odesláno 6. leden 2020 Tož vám děkuji, pánové, za informace. Ještě, že jsem se do toho nepustil bezhlavě. Fakt moc díky. Jen uvažuju: Snímače jsou stejný? Pokud ano, stačilo by sehnat jednotku CAN-CAN a ostatní by mělo pasovat? Dalo by se zjistit číslo tsprávné jednotky? Může někdo potvrdit, že jsou senzory vidět i malém displeji (nebo to jen pípá)? Citovat
Shrek Odesláno 6. leden 2020 Odesláno 6. leden 2020 Jj. Chápu. Tím to padá celé. Tak to tam můžu dát cokoliv z Číny a pípák nechat jen vzadu a nikam nemusim nic tahat. Nemáte nějaký typ na senzory? Nebo kameru. Ta by byla super. Neinstalivali jste nějakou na autobus. No jo vlastně, ještě displej by musel být někde na palubce, když nemám navi. Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 10. leden 2020 Odesláno 10. leden 2020 Hele, stačí na ali zadat parking sensor a je to. Záleží pak jen na tobě, zda chceš nějaký obyč, a displejem, nebo třeba i vepředu. https://a.aliexpress.com/1c216lMNl Citovat
Shrek Odesláno 10. leden 2020 Odesláno 10. leden 2020 Díky, navedl jsi mne na dobrou myšlenku. Nemám dešťový senzor a na skle jen obyčejné zrcátko. Při brouzdání po ALI jsem natrefil na samostmívací zrcátko s LCD monitorem, kam bych připojil kameru. To by byl mazec . Jen se ztrácím v těch jejich držících zrcátka (peugeot tam je, ale ne 807). Mám tam držák, viz foto. Nevíte, co by tam mohlo pasovat? Také mě zaujalo zrcátko s přední kamerou a LCD monitorem, ale to přichycení gumovou páskou na originální zrcátko mi nepřijde příliš stabilní. Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 10. leden 2020 Odesláno 10. leden 2020 (upraveno) Koukám, že mají v popisu 3 prdele držáků... A k tomu větu - pošlete nám fotku vašeho držáku na skle a my vám pomůžeme vybrat správnou nožičku. Podobný mám ve vivaru originální, kamera, stmívání, jen zrcátko jako takový je naprd když mám na vratech plech místo skla xD Upraveno 10. leden 2020 uživatelem VojtouNerCZ Citovat
Shrek Odesláno 10. leden 2020 Odesláno 10. leden 2020 jj, mám to podobně, když vozím za sebou děti, moc toho taky nevidím. Tak jsem si zvykl na dveřní zrcátka a aspoň bych tohle využil. Taky jsem to četl, ale zkoušel jsem sundat to moje, abych to nafotil, ale bojím se zabrat, aby to neodneslo sklo. Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 10. leden 2020 Odesláno 10. leden 2020 Jo, to opatrně. Já si už takto sklo zrušil. - 10k xD Citovat
Driver Odesláno 10. leden 2020 Odesláno 10. leden 2020 Já ti můžu doporučit tuhle sadu. Mám jí namontovanou už na druhém autě a funguje spolehlivě. Výhoda je, že se k tomu dají dokoupit i náhradní čidla, když někde opřeš nárazník. https://www.levnealarmy.cz/eshop/bezpecne-cestovani/parkovaci-senzory/zadni/s-displejem/parkovaci-senzory-phantom-bs415-black.html Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 10. leden 2020 Odesláno 10. leden 2020 Stejnou seženeš na ali za 300, můžeš si vybrat různé barvy senzorů a nový senzor tam pak najdeš za 30 Kč Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.