Sobull Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 Původně zaslal: ZeldaJ To jo, ale za ty prachy ho fakt jinde neseženu ... všechno je to minimálně za 200. Já do toho chci vrazit tak těch 180 No to je právě šetření na nesprávným místě. Za ty prachy nepočítej s tím, že auto bude v pořádku. podívej se na tipcar a zadej si do vyhledávání servisku a původ v čr, tak uvidíš za kolik se dají pořídit s jistou historií. A nebo jdi o třídu níž (307, focus) budeš mít stejnej motor a větší jistotu za ty prachy. Citovat
Karny Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 Mrkni sem treba se ti bude neco libit http://www.andy-auta.cz/ [upravil dne 28/12/09 Karny] Citovat
Medvěd Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 ad 407a za 180 - proč by někdo prodával auto za cenu o 20 - 30 000 nižší, kdyby bylo vše O.K.? Sorry, Zeldo, ale přijdeš mi jako prototyp \"pravého českého pacienta\" - ať to stojí co nejmíň a hlavně AŤ MÁ NA TACHÁČI CO NEJMENŠÍ NUMERO - faktický stav auta je pro Tebe zjevně věc zcela podružná, jen Ti tu nikdo nesmí dokázat, že tu numero na Tebou vyhlídnutém tacháči je mimo realitu. Jak jsem psal na tomto fóru už mnohokrát - auto s fakticky najetými 250 000 km může být celkově v lepším stavu než auto s fakticky nalítanými 90 000 km (to první je auto po majiteli, který s ním jezdil, pravidelně servisoval a dával autu vše potřebné, aby ho vždy spolehlivě dopravilo - druhé auto jezdil řidič prase, který maximálně měnil olej s tím, že ho stejně za 2 - 3 roky střelí a koupí jiné). Obě dvě budou vizuálně vypadat stejně, ale do toho druhého se s velkou pravděpodobností vysypeš mnohem víc - byť fyzicky bude mít skutečně najeto míň. Citovat
Sobull Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 Původně zaslal: Medvěd ad 407a za 180 - proč by někdo prodával auto za cenu o 20 - 30 000 nižší, kdyby bylo vše O.K.? Čtyřstránková debata v jedné větě. Dál není co dodat. Zjisti si kolik jsou reálné ceny konkrétního auta s konkrétním motorem a výbavou, konkrétním počtem km v konkrétní zemi a uvidíš, že takhle to nejde Citovat
Ondrus23 Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 Původně zaslal: Karny Mrkni sem treba se ti bude neco libit http://www.andy-auta.cz/ [upravil dne 28/12/09 Karny] U Andy-auto jsem kupoval auto i já a zatím jsem spokojenej. Ale svatoušci určitě nejsou!! Svítil mi tam výstražnej trojúhelník a když jsem se ptal, co to je, tak mi bylo řečeno, že auto dlouho nejelo a vybila se baterka, která ale po ujetí delší vzdálenosti (moje cesta dom z bazaru) by měla shasnout. Samozřejmě že neshasla. Displey i manuál byl ve vlámštině, takže jsem nerozuměl ani prd, takže jsem jim věřil. Naštěstí to bylo jenom to, že nebylo aditivum, takže mě to stálo jenom 4200Kč navíc, ale mohlo to dopadnout i hůř. MOJE blbost no. A navíc auto bylo lehce bourany na pravej předek. Ale co jsem tak zjišťoval, tak km by měly sedět. Jinak autíčko zatím v pohodě, ale pozor si kdyžtak dej, nenech si tam nic nakukat jako já Citovat
74dave Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 Mrkni sem je sice větší cena, ale jasnej původ a určitě s cenou půjdou dolu. http://www.sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/peugeot/407/7486084 Citovat
Medvěd Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 V odkazu od 74dave je čitelné VIN, tudíž by Ti tu kluci mohli bez problému zjistit, jak na tom auto je ve vztahu k najetým km a co vše se u koncesionářů Peugeot opravovalo (měnilo). Mimoto je to 2,0 HDI, což je podle mého názoru další + Citovat
Přema Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 Původně zaslal: 74dave Mrkni sem je sice větší cena, ale jasnej původ a určitě s cenou půjdou dolu. http://www.sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/peugeot/407/7486084 No za ty prachy docela slušně vybavená kára......no a co že má najeto cca 150t km a je to 2004ka.......moc dlouho bych se u tohoto auta nerozmýšlel....... Citovat
ZeldaJ Odesláno 28. prosinec 2009 Autor Odesláno 28. prosinec 2009 Díky vám všem, moc si cením všech názorů. Medvěde, díky za otevření očí, já nejsem typicky českej pacient, jen jsem se zamiloval Jsou mi jasný rozdíly, o kterých mluvíš. Citovat
lub.v Odesláno 2. leden 2010 Odesláno 2. leden 2010 Mám podobnej nápad, chci si koupit 407SW a mám dotaz na VIN:VF36ERHRH21366403. Díky [upravil dne 2/1/10 lub.v] Citovat
brade Odesláno 2. leden 2010 Odesláno 2. leden 2010 Také mám zabavený leasing ;-) auto rok stálo, pak jsem si ho pořídil já. Ačkoliv v něm bylo 2x za sebou měněno turbo, šlape jako hodinky a jen dolívám kapaliny. Navíc i obavu z toho, že mi chybí FAP, jsem překonal a jsem za to ještě rád. Bral bych vozy českého původu bez děr v servisní knížce - já mám stav KM vážně ověřen, navíc tomu odpovídala spousta věcí okolo vozu (pneu atp.) Citovat
RICHARD 1 Odesláno 2. leden 2010 Odesláno 2. leden 2010 myslím že 1.6 je na tak těšký auto slabý Citovat
AnotherOne Odesláno 2. leden 2010 Odesláno 2. leden 2010 Nechaj ich, nech zomrú v nevedomosti. Citovat
Přema Odesláno 2. leden 2010 Odesláno 2. leden 2010 Původně zaslal: RICHARD 1 myslím že 1.6 je na tak těšký auto slabý myslíš nebo víš.......:myslim:myslim Citovat
ZeldaJ Odesláno 2. leden 2010 Autor Odesláno 2. leden 2010 Ahoj, tak jsem si tu káru koupil. Ještě jí dám do kupy (výměna rozvodů, kapalin ... ) a pak budu doufat, že podrží :-) Mám jí asi 4tý den a jsem do ní čím dál víc blázen. Akorát že jsem jí přezul a druhej den jsem měl propíchnutý obě zadní gumy (něčím úzkým, protože to uniká pomalu, naštěstí mi to kamarád spraví). K motoru 1,6 z těch velice málo prvních dojmů -> není to žádnej extra trhač asfaltu, ale rozhodně tomu autu nedělá ostudu, jezdí moc pěkně. Takže člověk, co nemá auto na to aby s ním závodil, bude s motorem spokojený, jako já Citovat
OK406 Odesláno 2. leden 2010 Odesláno 2. leden 2010 Tak ať slouží a mnoho a mnoho spokojeních chvil a kilometrů:potlesk:potlesk:potlesk:super Citovat
Radek 306 Odesláno 2. leden 2010 Odesláno 2. leden 2010 taky přeji ať dobře slouží!! jinak ty gumy, to je hnus ty lidi Citovat
pajo30 Odesláno 3. leden 2010 Odesláno 3. leden 2010 Pripájam sa veľa km bez nehody a susedov čo menej závidia. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.