Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nevíte někdo jak kompletně vyčistit disk.Smazal jsem historii netu plus klasicky smazal soubory,kterých jsem se chtěl zbavit.Ale vždy to jde nějak obnovit.Neznáte nějaký šikovný prográmek,který vše důkladně vyčistí?

Díky

Odesláno

Skus třeba Advanced system care, Free verze je zdarma a česky a pokud nebudeš měnit nastavení tak je celkem bezpečný, projed to denní udržbou a pak Diagnóza systému a je to. Pak mužeš v utilitách udělat defragmentaci registrů, optimalizovat připojení k netu atd atd. je to jen na tobě, ale pokud nebudeš vědět k čemu co je tak se radši zeptej, lepší než pak řešit následky neuvážené operace;)

http://www.iobit.com/advancedwindowscareper.html

[upravil dne 20/12/09 Radek Hurvajz]

Odesláno

Len formatovanim si nepomozes. Su manici a firmy ktory dokazu zazraky a vytiahnu aj nemozne. Brat tam pracuje a povedal ze neexistuje hadam nic cim by si to zmazal okrem toho ze to hodis do vody. Ale zevraj najrychlejsie a najucinnejsie proti beznym programom co stiahnes z netu je disk naformatovat a potom komplet zaplnit nejakymi nezmyselnymi datami opat naformatovat a je to. Dostane z toho len to co bolo pred poslednym naformatovanim.

[upravil dne 20/12/09 jofo]

Odesláno

no já myslím že chce zachovat stávající system, tak proč formátovat. Proč by jinak čistil jen historii? Jinak pokud to chce fakt cely zlikvidovat tak nějaký pokročilý formát s přepisem disku, programů je na to spousty

[upravil dne 20/12/09 Radek Hurvajz]

Odesláno

ked das nizkourovnove formatovanie tak data uz z toho nedostane nikto....ale ked chces zachovat system, tak si tie data zmaz a nahraj na disk nejake kraviny aby sa ti prepisali stare subory.....bezne ked neco vymazes tak sa vymaze vlastne len \"cesta\" k tym suborom, tak preto tam nahraj neco ine

Odesláno

zadne formatovani nepomuze, ani fdisk, ani nakopirovani novych souboru. Na magneticky mrsky to bohuzel neni tak lehky. Btw vezmi velkel magnet...

Ted k tematu.. mam dobrou zkusenost s tuneup util... tusim ze posledni verze je 09, ale nejsem si jist.. jsou schopni to hezky vycistit od registru po cokoliv. a pokud to nestaci. Magnet, prilozit k disku.. nechat par minut potom vyzkouset popripade nechat delsi dobu. Ale pokud tomu nechces ublizit.. pouzi tuneup. Pro vsechny rejpaly... zkousely jsme to nekolikrat formatovat... prehrad novyma datama... Novy system... new partition... ruzne alokace... proste vsehcno co se da s tim diskem udelat... ani prd.. ani jine formaty jako ext3.. nebo 4 na tom nic nezmenily ze se ty data daly porad vytahnou ven. Jediny v cem byl potom probolem... tka se mi podrbala diakritika u ceske muziky... nebyly hacky carky... no to je teda tragedie....

Odesláno

Tak kdyžtak ne velký magnet, ale velký elektromagnet, buzený střídavým proudem. Ale na to bys musel nejspíš votevřít ten disk, nejsem si jist, jestli jeho pouzdro umožní působením vnějšího magnetického pole data znehodnotit. Ale třeba to někdo zkoušel...

Odesláno

Přijdu ráno do práce, zapnu kompl. Pustím Total Commander. A vidím. V pravém okně disk C, v levém okně disk C... Říkám si, na co jsou mi dvě \"céčka\"?, tak jsem jeden zformátoval....

Odesláno

Na likvidaci dat používáme v práci Fastpurg ver. 1.2 pro DOS.

Nabutuješ z nějak systémový diskety. Pak tam strčíš tuhle. Zadáš příkaz fastpurge -d=128 pro C: disk a za hoďku je hotovo :aut

Jinak na běžné denní mazání používám taky CCleaner ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...