Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Přezutí na zimní - všechny kola, nebo jen 2?

Přezutí na zimní - všechny kola, nebo jen 2?  

1. 1. Přezutí na zimní - všechny kola, nebo jen 2?

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Mýtus 5: Zimní pneumatiky stačí pouze na hnané nápravě :nevim

Pokud je potřeba zimní pneumatiky vyměnit, doporučuje se přezout všechna čtyři kola, abyste měli jistotu, že budou všechny pneumatiky reagovat stejným způsobem. Rovněž by se měl používat stejný typ a model pneumatik.

Kombinace různých typů zimních pneumatik může mít za následek někdy i velmi nečekané chování vozidla.

Ze stejného důvodu se také nedoporučuje jezdit se zimními pneumatikami pouze na hnané nápravě. :myslim

Zimní a letní pneumatiky by se nikdy neměly kombinovat.

Takže můj názor je, že v zimě raději třeba i nějakou obyčejnější značku zimních, než jezdit na letních. :myslim

[upravil dne 20/12/09 Pinďa]

Odesláno

Na letních se v zimě dá, už sem to někde psal, jednu zimu sem jezdil aji v horách, a byl sem tady taky slušně bombardovanej.

Je to ale o nervy a nestojí to na to.

Odesláno

Odpovím jednodušše a vystižně : Na všechny 4 kola;)

Dál to nemá smysl rozebírat.

A k té smrti, nejde o to, že se Ty nebojíš smrti, ale jde o to že způsobíš bolest blízkým, na to bys měl myslet;)

Odesláno

Já dodám jen malou repliku: Nehoda není náhoda. Náhoda je bezpečné dojetí do cíle. Z toho plyne, že jde především o to, tu pravděpodobnost bezpečného dojetí zvýšit, jak je to jen možné. A 4x zimní je jedna z nepatrných možností, jak to udělat.

Odesláno

Nevím, co čím smrdí. Od prodejce jsem ty pneumatiky koupil, klidně Ti dám jeho email, ať se ho můžeš zeptat, když mi nevěříš. Peníze na účet jsem mu převedl, prodejce mi potvrdil, že je v pondělí zašle obchodním balíkem, takže v úterý se může vesele přezouvat. :super

Odesláno

praktik: Pýtam sa Ťa jasne, čo sa Ti nepáči. Ak nevieš odpovedať, tak radšej nič nepíš.:bacha:bacha:bacha:bacha

[upravil dne 19.12.2009 P607Olda]

[upravil dne 19.12.2009 P607Olda]

Odesláno

Taky čekám co má praktik na mysli, nevidím na tom nic špatnýho, zeptal se jestli přezout 2 nebo 4 kola, nakonec se rozhodl pro 4 kola a objednal si je, co je na tom divnýho??:myslim

Odesláno

Aááá Peugeot09 dá fotky kde byl všude na letních. Pan všechnoznám a všechnoumím ani smrtisenebojím. Jednou by se ti to mohlo nevyplatit, ale ne to že by si na tebe sáhla smrt znovu, ale jak psali už ostatní spusobíš smrt někomu jinému a budeš to muset nést i s následky ty sám, a to už taková prdel není myslím, no doufám že po vyzkoušení těch Krisalpů už v zimě riskovat na letních nebudeš, není to kolikrát prdel ani na nich, a hlavně mysli na to že zimní gumy nejsou všespasitelné. good ride.

Pastorek: :super

[upravil dne 19/12/09 Radek Hurvajz]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...