Birkov Odesláno 18. prosinec 2009 Odesláno 18. prosinec 2009 Zdravím, jaké máte zkušenost s vyhřívanými sedačky? U mé p607 2.2HDI zacnou hřát tak za pul hodiny at jedu jakkoli. Je tohle normální? Když sednu do nějakého VW tak nastartuji, nastavim teplotu (v P607 se nastavuje automaticky kdo vi podle ceho) a za minutu už pěkně hřejí.. A co ta vaše? ujedete 50km a máte taky zmrzlou pdel.... Citovat
Y2K Odesláno 18. prosinec 2009 Odesláno 18. prosinec 2009 Bohuzial mne hlavne vodicova sedacka hreje dooost malo...aj ked teda hreje. Zrejme budes na tom rovnako... Citovat
AnotherOne Odesláno 18. prosinec 2009 Odesláno 18. prosinec 2009 Pravdepodobne bude topný prelomený drôt a nehreje vôbec. Citovat
Birkov Odesláno 18. prosinec 2009 Autor Odesláno 18. prosinec 2009 u mě je to totez, ridicova hreje jako kdyz nehreje... ty ostatni bych rekl ze jsou na tom dost podobne... Jak tam probiha vlastne regulace? Na zaklade teploty venku? Citovat
OK406 Odesláno 18. prosinec 2009 Odesláno 18. prosinec 2009 Myslím že podle nastavení teploty klimatizace nebo jen teploty. Nejsem si 100% jistý, ale už se to tu někde podrobně probíralo, ale nevím kde:( Jinak většinou jsou přerušené drátky vyhřívání. Mám vyhřívané sedačky, tak už se chystám to opravit, ale moc se mi do toho nechce:( Citovat
pagot Odesláno 18. prosinec 2009 Odesláno 18. prosinec 2009 vyhrev sedacek cejtim do 1minuty ,testoval jsem to na zadnich sedadlech a nastup take rychlej vyhrev ale nepouzivam ,je me to neprijemny ,toho tepla je moc Citovat
shwaara Odesláno 18. prosinec 2009 Odesláno 18. prosinec 2009 Mně začnou znatelně hřát cca ve stejný čas jako topení (1-1,5 minuty), to platí pro všechny 3 - spolujezdcova prej nefunguje, budu to muset někdy otestovat... Citovat
shwaara Odesláno 18. prosinec 2009 Odesláno 18. prosinec 2009 Ono je to relativní. Mně se tenhle pozvolný nástup docela líbí (i když by mohly začít hřát už po pár vteřinách), ladí mi to s komfortním zaměřením auta. Jiné značky třeba začnou hřát okamžitě, ale po půl minutě to musíte vypnout, protože se na tom nedá sedět, v 607 to nechám zaplé klidně 5-8 minut... Stejně tak vlažně nabíhá výhřev zadního skla. Citovat
PecaTu Odesláno 19. prosinec 2009 Odesláno 19. prosinec 2009 Pokud si nezapneš výhřev manuálně tlačítkem tak to hřeje podle nastavené teploty topení a reguluje si to, když si ji zapneš sám tak to hřeje stále na max. Jinak mě při manuálním zapnutí to hřeje skoro okamžitě po nastartování. Citovat
shwaara Odesláno 19. prosinec 2009 Odesláno 19. prosinec 2009 Aha, já si teda ani nevšim, že by to někdy hřálo samo, jsem si říkal, že spíš můj zadek ohřál sedačku.. Citovat
PecaTu Odesláno 19. prosinec 2009 Odesláno 19. prosinec 2009 Neříkám že to hřeje tak intenzivně, ale hřeje. Já to dělám tak že nastartuju zapnu výhřev počkám aš to začne pěkně hřát a pak to vypnu a nechám to uš regulovt. Uš si ani nedovevu představit že bych v takoví zimě seděl na zmrzlí kůž Citovat
shwaara Odesláno 19. prosinec 2009 Odesláno 19. prosinec 2009 Já dnes nastartoval, zapl výhřev a nechal tak 5 min bežet. Pak jsem přišel, nasedl a sedačky moc nehřály. Ale pár vteřin po nasednutí začaly hřát už dost intenzivně. Může mít nějaký vliv zatížení sedačky? Citovat
P607Olda Odesláno 19. prosinec 2009 Odesláno 19. prosinec 2009 Mně to hřeje tak akorát. Cítím to až tak za dvě minuty, než se teplo probojuje přes kůži na sedačce a moje oblečení. Uvnitř je termostat, takže to chvílemi vypíná a zapíná. Zatížení vliv nemá, ale když ji zatížíš, tak teplo vyjde na povrch. Citovat
jofo Odesláno 21. prosinec 2009 Odesláno 21. prosinec 2009 Aj ja chcem vyhrievanie. ja neviem preco si to ten blaznivy belgican neobjednal ked kupoval to auto. Vseobecne som pocul ze u peugeota to vyhrievanie ide dost pomaly. Zevraj je to dane aj tym ze peugeot pouziva podstatne hrubsiu kozu ako nemcuri. A u kazdeho z vas to moze byt rozdielne, lebo som videl viacero sedaciek z peugeotu a mali rozdielnu hrubku koze. Nie moc ale bola. A taktiez je rozdiel kolko kto ma tuku na zadku. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.