Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Ake zimne pneu ? Vyber s konkretnych znacek ...

Recommended Posts

Odesláno

Viem, ze tahle tema tu byla X krat, i sem si je vsechny precetl, jen nikde se nezminovaly pneu, ktere mam v mem rebricku ja...

Potrebuju nove zimny gumy... Nechci dat, ale za pneu viac jak nejakych 40 - 42 Eur...

Ale chci, aby se ta guma nejak i spravala ... S autem se nejazdi dlouhe trasi.

Zimne sou rozmeru 175x70xR13...

Najviac sa mi pacia NOKIAN W+ , ale s touto znackou nemam moc skusenosti, a nenasiel som na W+ ani ziaden zrovnavaci test. Na istych strankach ich ale radia kvalitativne do skupiny CONTINENTAL, MICHELIN, GOOD YEAR, BRIDGESTONE atd ...

Nemate s tym niekto skusenosti ? Inac toto je komplet rebricek, co mam na vyber.

1. NOKIAN W+

2. Barum Polaris 2

3. Hankook W440

4. Uniroyal MS Plus 6

5. Uniroyal MS Plus 5

6. Fulda Montero 3

7. Sava Eskimo

8. Firestone Winterhawk

9. Matador MP52 alebo MP58

10. BFGOODRICH Winter G

11. SEMPERIT Master Grip

Prosim, neponukajte mi ine :) Len s tychto tipov... Este raz sry, za duplicitnu temu, ale s inych tem som sa dozvedel akurat ze naj je asi GY Ultra Grip 7, a ze ked chcem najviac usetrit tak Barum Polaris, ale ja chcem strednu cestu :) Dakujem...

Odesláno

:xvuli když ted řešit zimní pneu je skoro pozdě, ale jak se říká, pozdě není nikdy. Takže Jábych volil Barum Polaris. Důvod. Mám s nimi zkušenosti (dobré). Mám je nejen ja, ale i známí a spokujenost.

Odesláno

na 406 mame tie nokiany, sme s nimi velmi spokojni, kupil by som ich zase, brat ma na fabii RS tie hankooky a je z nich nadseny... sem tam jazdim aj s jeho fabiou a ozaj su dobre aj tie hankooky, akutrat su trosku hlucnejsie ako nokiany, ale bratovi sa to prave paci, ze trosku hucia, je to take prijemne hucanie, ziadny ramus...

Odesláno

Já jsem jezdil jak s Matadorkama, tak s Barumkama a na žádné si nemůžu stěžovat. Je ale fakt, že nejvíc mi vyhovovaly Kleberky - jenže to je jiná cenová lajna.

Odesláno

Jen z tohoto výběru? Nokian.

Jinak nevím, co furt řešíte, kdy přezout a jestli je pozdě, já pokud bych nemusel dvakrát jet přes úsek se značkama, žádný důvod k přezutí bych zatím ani náznakem neměl. Možná tak od příštího tejdne, ale do dneška ani náhodou..

Odesláno

Lubko skús PPS Zvončín bezkonkurenčné ceny:super:super:super

A vyberieš si z veľa značiek aké budeš chcieť. Ja mám na aute Kleber a spokojnosť nadovšetko.:papa

[upravil dne 12/12/09 kaper]

Odesláno

Lubk0 ja mám tie matadorky a úplná spokojnosť. Keby som si mal vybrať z tvojho zoznamu určite z matador, barum alebo fulda. na tvoje jazdenie po meste a sem tam dlhšia trasa je toto podla mna úplne postačujuce.

p.s. skús ten zvončín čo písal Kaper, ale myslím že ty to poznáš.:D:papa

Odesláno

Kdo jezdí opravdu ve sněhu a v kopcích, tak tady rozhodně nenapíše, že doporučuje Matador nebo Barum...:myslimPokud budeš ty zimáky hoblovat po středních Čechách, tak si kup jaké chceš. Na těch z 99% holých promrzlých silnicích ti to bude jedno. Pokud ale potřebuješ dobrý záběr ve sněhu abys moc nepotřeboval řetězy, tak potom jedině ten Nokian a nebo Kleber...P.S. Píšu z vlastní zkušenosti, protože denně jezdím po Krkonoších a Podkrkonoší, s většinou značek gum z tvého seznamu mám osobní zkušenosti a pak jsou také dny, kdy třeba i 5x denně sundám a nasadím řetězy...

[upravil dne 12/12/09 TomThom]

Odesláno

Z tych co si napisal ja mam Barum Polaris 2, z tych co tam mas zalezi hlavne od cien, Nokian je tiez velmi dobra volba...nemal som, ale kazdy chvali:super

Ale ty jazdis ako cert, tak kup nejake riadne, nech to nevyzujes:D

Odesláno

ja sem teraz kupoval Matador MP59 Nordica, a su este v garazi. Dokal nebude sneh a lad, tak naco behat na zimnych? V SR musa mat min. 3mm vzorek, tak ich budem setrit...

Odesláno

1. Na zimnych uz mam obute :) Ale bohuzial, zadne maju cca 6 mm, predne uz budu na hrane 4 mm, a nebudem cakat kedy budu mat 3 mm, uz chcem kupit zatial dopredu nove :)

2. Matadory su vpredu teraz, a popravde, moc som s nimi spokojny nebol...

3. Ked som studoval testy, nasiel som este jednu, pre mna uplne neznamu znacku

Vredestein Snowtrac

http://www.az-pneu.sk/index.php?goto=testy_pneu&idtesty_nazvy=87&nazevpneu=Goodyear%20Ultra%20Grip%207+

http://www.pneu-central.sk/vredestein-snowtrac-175-70-r13-82t-zimne-pneumatiky/d-84093/

Vojde sa do mojho limitu, a v teste nema ziadne minus...

Mal to uz niekto ?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...