Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

za 300 tisic v 1,4 benzin variante s radiem ,el zrcadlama a oknama . myslím že pro mladou rodinu good vozítko .Při představe kam spadne cena ojeteho vozu si dovolim tvrdit že se jich časem objeví jako hub po dešti. Kor když fiat a citroen maji to same.

post-0-14109611341768_thumb.jpg

• O 2 týdny později...
Odesláno

Když jsem měl šanci v Bipperu sedět, docela jsem se v něm tísnil - prostorné auto pro mladou rodinu si fakt představuju jinak (minimálně Patrner, ale spíš Expert Teepee). Když si uvědomím, že nám svým prostorem vyhovuje 406ka a do menšího bych opravdu dobrovolně nešel, tak Bipper beru jako z nouze ctnost.

Odesláno
Původně zaslal: MatrixChose

Proč mě se tenhle druh aut nelíbí stejně jako MPV? Je to prostě moc vysoký, i když taky to má něco do sebe.

Když Matrixi Ty jsi takové \"tintítko\", že Ti musí být prostorné téměř každé auto - to my, co jsme poněkud jinších rozměrů musíme brát zřetel i na to, abychom se do auta vešli

P.S.

Transportera dodneška oplakávám - to bylo auto přesně dle mého gusta (ale prodal jsem ho a vím, že dnes by již hlasováním asi neprošel).

[upravil dne 15/12/2009 Medvěd]

Odesláno

Tintítko třeba, ale výšku taky nějakou mám a ve fobii a i třeba T5 se mlátím kolenama to palubky nebo volantu. 406 mi vyhovuje perfektně. Ale zase na druhou stranu je pravda, že by jsi se tak pohodlně jako já do Saxa nenaskládal, když dám sedačku dozadu tak nedošáhnu ani na pedály (v 406 tak jezdím) a do boku to mám v pohodě.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...