Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

KAPOTA, hlasovanie :)

KAPOTA, hlasovanie :)  

1. 1. KAPOTA, hlasovanie :)

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Chcel som prestriekať kapotu, nejakú farebnú kombináciu... poraďte, lebo sa neviem rozhodnúť, dakujem :):myslim

Mám dylemu, mám strieknut kapotu na čiernu perleť? keď strecha je čierna perleť? ale kapotu somchcel tak, že ako su hrany na kapote urobene.. to zaoblenie či ako to mam nazvať.. tak boky by boli STRIEBORNA perleť a stred čierna.. hm?

toto je cele čierne: ale len ako ukazka

8lGIA.jpg

dik za radu :)

[upravil dne 4/12/09 NiKi406]

Odesláno
Původně zaslal: peugeot09

Jsem sice příznivcem designových úprav, ale tohle auto bych nechal v takovém stavu, v jakém nyní je. Je to asi to nejkrásnější kupé tady na fóru. :super

auto je TIP TOP.. všetko je krasne nanom lak vsetko :) ale ja som chcel nejake este doplny napriklad čierne smerovky ( karbonove), vyriesit s tou kapotou CI SA PUSTAT do toho alebo nie... a take doplnky jemne :)

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Chybí mi v anketě bod x) KAPOTU NELAKOVAT

to sa podrozumieva že STRIEBORNA :)

Odesláno

Hmm, je to dvojsecna zbran... ja mam sice rad taku klasiku, ale ta cierna by tomu neublizila, na druhu stranu strieborna farba v mojich ociach nie je na taku kombinaciu vhodna... nechal by som auto tak, ak mas rad upravy, tak sa pusti do noveho projektu, toto auto je myslim uz \"hotove\", menej niekedy znamena viac;)

Odesláno

Když vidím auto s černou kapotou nebo blatníkem tak první co mě napadne, že to auto bylo bouraný a majitel namontoval novou kapotu nenalakovanou, pouze v základovce. Myslím, že takhle by to působilo i u tvýho auta.

Odesláno
Původně zaslal: Driver

Když vidím auto s černou kapotou nebo blatníkem tak první co mě napadne, že to auto bylo bouraný a majitel namontoval novou kapotu nenalakovanou, pouze v základovce. Myslím, že takhle by to působilo i u tvýho auta.

presne to jsem chtel napsat

vypada to jak kdyz jsou tam narychlo napasovany dily v zakladovce z Autokelly

Odesláno

urcite bych nedaval cernou, je to ten nejvetsi tuzing, takovy jako rado-by karbon. Bud nechat stribronou, myslim ze to s ni nevypada zle a nebo kombinaci stribrno cerna.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...