Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

navigace v mobilu je super, hlavně že to máš pořád při ruce...

ale mám i navigaci do auta MIO c720 a nainstaloval jsem do toho iGO 8 a fakt bomba!!! Zařízení sice není nejnovější, ale SW ano a pořád ho můžeš aktualizovat ...

Odesláno

Nazdárek !!!

Mám to samé ale v Mio 520 a maká to super :super:super:super !!! Líbí se mi ve městech 3D zobrazení - ale to je jen bonbonek !!! Když jedu kde to znám a jedu s dětma přehodím pam.kartu a děti se dívají na filmy nebo si pouští muziku:potlesk !!! Samozřejmě to používám jako hans - fré (nebo jak se to píše) a naprostá spokojenost !!! DOPORUČUJI MIO:super:super:super

Zdraví Pepan:roker

Odesláno

Taky pouzivam IGO 8.3.2 , drive TomToma a uz nedam na IGO dopustit! Je skvele zpracovany a moc se mi libi po graficke strance. Mam ho tedy na Omnii 2 a pred tim na HTC. Byt tebou tak se mrknu na nejake PPC, ktere se daji sehnat za slusnou cenu.

Odesláno
Původně zaslal: sekaj

IGO můžeš mít v jakýmkoliv zařízení s GPS modulem a OS Windows :super.

Samo můžeš, ale zkušenost moje je taková, že mio se strašně rychle chytá na GPS, má dostačující paměť a iGO nepadá a je plynulý.

Telefon mám N95 se symbianem a tam mam tomtoma. Super, akorát podpora je mizivá. Na tomtoma jsem si strašně rychle zvykl a dodnes na něj nedám dopustit, ale co mi nevyhovuje jsou mapy a jejich update, musíš nahrávat jen celý jejich balíky a pak mezi nima přepínat. Do iGO stačí nahrát jen země co potřebuješ a naviguje to přes ně uplně v pohodě.

Pak mam PDA FSC Pocket Loox N560 a GPS se chytá neuvěřitelně dlouho. A navíc to nemá pamět na iGO.

Odesláno

Pokud vezmeš TomTom, tak (pokud nebude nějaká akce), tak máš 30 dní (od nevim kdy - registrace?) záruku na stažení nejnovější mapy ze stránek TomTomu (té mapy, co máš). Poté možnost dokoupit i jiné mapy (podle velikosti paměti) nebo za zvýhodněnou cenu získat 4 mapy ročně za cca 40 Euro.

Teď jsem dostal od nich mejlem \"dárek\" na slevu 10 Euro.

Odesláno

taky můžu doporučit iGO, mám jej v PDA ASUS A636N a nemůžu si vůbec stěžovat. To 3D zobrazení je super.

OT: Například pokud jsi v nějaké větší světové metropoli, oceníš 3D modely známých památek, což ti umožní následnou lepší orientaci (jako chodec)

Odesláno
Původně zaslal: sekaj

Původně zaslal: Edison

Dvě otázky: 1.: Proč je diskuse o navigaci v P406? 2.: Proč je tu diskuse o mobilech, když chce navigaci? Já pořídil navigon 7310 minulý týden... Naprostá spokojenost. Další má otázka zní: Jak kvalitní mohou být věci zadarmo?

Takže na tvou otázku \"Proč je tu diskuse o mobilech\" ti odpovim asi tak,možná to pro tebe bude překvapení,ale pro ostatní známá věc,že některé mobily podporují GPS navigaci:aut.

A na otázku \"Jak kvalitní mohou být věci zadarmo?\" též budu stručný,možná by ses divil.

Nad čim jsem se ještě u tvojeho příspěvku pozastavil je to,jak si za týden mohl zjistit kvality tvé navigace :myslim,určitě neříkám že neni kvelitní nebo tak nějak,nemam skušenost,ale měl jsem už tu možnost vlastnit navigace Blaupunkt,MIO, odskoušen i Tomtom a teť IGO.Ze začátku u všech nadšení ale poté většinou sklamání.Blaupunk-za 12tis.vodila mě po všech čertech ale né tam kam jsem potřeboval,update jednou za uherák a stejnak na prt a to si to ještě musíte tvrdě zaplatit.Mio-hezká grafika ale toť asi vše,omezený možnosti úprav (je toho velmi málo) a což je nejvíce důležité po vypršení doby bezplatné aktualizace (updatuje se pouze minimální část,kolikrát jen třeba dva státy) opět ENDE SCHLUSS.Nejlepší s této trojce je pro mě asi Tomtom-na to se dá sehnat vcelku vše.Pro mě je ale vítěz jednoznačně IGO8-jednoduché ovládání,plno vychitávek.Podrobnost map,plná aktualizace,jak už tu bylo psáno,každé tři měsíce a hlavně zavedlo mě to vždy tam kam jsem potřeboval.A to vše,pro většinu Čechů určitě příjemná informace,bezplatně.

Pokud bych nechtěl zakupovat mobil či HTC s GPS tak bych šel určitě do Tomtoma :super .

Ad1. Myslím, že tazatel chce pořídit do auta navigaci a ne mobil. Nemluvě o tom, že navigace v mobilu je sice fajn věc, leč plnohodnotnou navigaci nikdy nenahradí. Už třeba velikostí displeje. ad2: I zdarma věci někdo musí platit. A Ti, co to užívají to rozhodně nejsou. Z toho plyne, že to je spíše vedlejší produkt, kterému nikdy nemůže být věnována taková péče, jako produktu, který vydělává peníze, potažmo platí prostředky vynaložené na jeho vývoj a výrobu.

To, že jsem si ji před týdnem koupil zdaleka neznamená, že jsem se navigacemi před tím nezabýval. To bych byl asi pěkný hlupák koupit si něco, o čem nic nevím. Nemluvě o tom, že qvualita je velmi relativní pojem.

BP mám v práci už nějaký ten rok. Je dost věcí, který mi na ní vaděj. Nemožnost ji byť jen připojit ke compu (a není to vada jednoho kusu). TT u mě skončil při první cestě, kdy mě honil kolem bloku v Zurichu. Gar. je cenově naprosto jinde, oproti jiným výrobcům se srovnatelnými funkcemi. Mio mi přijde jako hračka (ale to je možná jen osobní pocit, který pochopitelně při výběru taky hraje roli). Nejrůznější SW pro PDA mě fakt neberou. Vždy je to jen doplněk funkcí. Prostě chcyž chci foťáík, koupím si foťák a ne mobil. Když chci GPS do auta, koupím GPS a ne mobil, nebo PDA. Když chci GPS do terénu, vyberu odpovídající přístroj. Když chci něco uni, pořídím uni. Pochopitelně s tím, že to bude mít jistá omezení (u mobilu disp, u PDA spousty SW, který v daný moment nejspíš opravdu potřebovat nebudu). To mě přivádí na další věci, jako třeba proč má mít GPS přehrávač fotek? Na co přehrávač videa? Audio ještě pochopím.. ale na co TV? Jde prostě o to vybrat to, co je pro danou aplikaci nejvhodnější. Což mi mobil pro navigaci v autě opravdu moc nepřijde. Zejména pokud chci NAVIGACI do auta. Pokud chci jet jen na dovču a pak zase nic, tak se to ještě dá pochopit. Ale jako stálou výbavu? To se už fakt pochopit nedá.

[upravil dne 1.12.2009 Edison]

Odesláno

Ad1. Myslím, že tazatel chce pořídit do auta navigaci a ne mobil. Nemluvě o tom, že navigace v mobilu je sice fajn věc, leč plnohodnotnou navigaci nikdy nenahradí. Už třeba velikostí displeje. ad2: I zdarma věci někdo musí platit. A Ti, co to užívají to rozhodně nejsou. Z toho plyne, že to je spíše vedlejší produkt, kterému nikdy nemůže být věnována taková péče, jako produktu, který vydělává peníze, potažmo platí prostředky vynaložené na jeho vývoj a výrobu.

To, že jsem si ji před týdnem koupil zdaleka neznamená, že jsem se navigacemi před tím nezabýval. To bych byl asi pěkný hlupák koupit si něco, o čem nic nevím. Nemluvě o tom, že qvualita je velmi relativní pojem.

BP mám v práci už nějaký ten rok. Je dost věcí, který mi na ní vaděj. Nemožnost ji byť jen připojit ke compu (a není to vada jednoho kusu). TT u mě skončil při první cestě, kdy mě honil kolem bloku v Zurichu. Gar. je cenově naprosto jinde, oproti jiným výrobcům se srovnatelnými funkcemi. Mio mi přijde jako hračka (ale to je možná jen osobní pocit, který pochopitelně při výběru taky hraje roli). Nejrůznější SW pro PDA mě fakt neberou. Vždy je to jen doplněk funkcí. Prostě chcyž chci foťáík, koupím si foťák a ne mobil. Když chci GPS do auta, koupím GPS a ne mobil, nebo PDA. Když chci GPS do terénu, vyberu odpovídající přístroj. Když chci něco uni, pořídím uni. Pochopitelně s tím, že to bude mít jistá omezení (u mobilu disp, u PDA spousty SW, který v daný moment nejspíš opravdu potřebovat nebudu). To mě přivádí na další věci, jako třeba proč má mít GPS přehrávač fotek? Na co přehrávač videa? Audio ještě pochopím.. ale na co TV? Jde prostě o to vybrat to, co je pro danou aplikaci nejvhodnější. Což mi mobil pro navigaci v autě opravdu moc nepřijde. Zejména pokud chci NAVIGACI do auta. Pokud chci jet jen na dovču a pak zase nic, tak se to ještě dá pochopit. Ale jako stálou výbavu? To se už fakt pochopit nedá.

[upravil dne 1.12.2009 Edison]

Každý má holt jiný potřeby a požadavky k danému přístroji,což doufám se mnou souhlasíš.Ale rád bych od tebe slyšet tvé skušenosti s IGO,když si se s touto problematikou zabýval.Což zabívat a užívat je taky relativní pojem.

Jo a IGO se samozřejmě oficiálně musí zakoupit \" samozřejmě to každý z nás má\".Takže to neňi ňáký vedlejší ale výdělečný produkt.

Odesláno

Jistě, že každý má své potřeby. To naprosto souhlasím. Proto mě zaráží, když se někdo ptá na doplnění navigace do auta, proč je mu tu nabízen mobil. To je jako kdybych příšel do zeleniny, řekl bych, že chcu dvě kila jablek a nabízeli mi švestky. Jooo... kdfybych chtěl \"nějaký ovoce\", tak to pochopím.. ale když chci jablka, tak asi nechci ani švestky, ani hrušky. A to přes to, že každý má svoje. To zase uznáš jistě ty. :-) Pak se můžem bavit o odrůdě. :-) IGo se mi do ruky nedostalo ani mě nějak nezaujalo, což netvrdím že je špatná. Špatná je navigace, která mě honí kolem bloku, špatná je navigace, která mi to, že mám odbočit řekne až když už odbočuju, špatná je navigace, která se nedá ani připojit k PC, o aktualizacích ani nemluvím. Jelikož jsem se tím zabýval v rámci výběru pro sebe, tak jsem hodně četl. Dost lidí u nás ve firmě navigace má, tak jsem měl možnost se s některými svézt...

Odesláno

Ahoj, asi před měsícem jsem si pořídil TOMTOM ONE (2450,- Kč) Je tam celá Evropa snad jen s vyjímkou Rumunska a jedna aktualizace zdarma. Do pruhů taky navádí, ale jen slovně ( Držte se vpravo nebo vlevo) a zatím mne dovedla kam jsem potřeboval. Ovládání jednoduché intuitivní a rychlé.

FrantaCV

Odesláno

Od navigace bych toho přecijen očekával více. Navádění do pruhů je supr pomoc. Ale nemoci se očkem přesvědčit.. to by mi fakt dost chybělo. Jinak co cíle navede většina navigací.. I když znám i takové, které NE. :-D

Odesláno

Nejlepší navigace je krásná ženská, která se vyzná v mapách - uznávám ale, že není sranda takovou sehnat (do požadovaných 4000,- Kč určitě).

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Nejlepší navigace je krásná ženská, která se vyzná v mapách - uznávám ale, že není sranda takovou sehnat (do požadovaných 4000,- Kč určitě).

no nevím jestli se dá tadle kombinace vůbec sehnat:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...