Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

otázka asi mimo mísu-kdo u vás meje auto?? já sám, ženužka jen okna, u sousedu manželka a úplně celé :roll holt má to někdo kliku

Odesláno

Zasadne sam. manzelku to nebavi ale stale pinda ze co na tom mozem umyvat, lestit, tepovat atd cely den. Ked je pekny cas tak pri tom celkom dobre zrelaxujem. Sice som potom unaveny, ale ten pohlad na mazla potom stoji zato.

Odesláno
Původně zaslal: Šalda

Do myčky zásadně nejezdím, kurví to lak!!! Auto si umývám sám, ženě se do toho moc nechce, tak mě ho aspoň vysaje:aut

kde na ty předpotopní názory chodíte? to bylo kdysi za frantykoně,že kartáče sundaly lak--hlavně aut,které se myly denně:aut auto myju cca jeden krát měsíčně na myčce a jednou ročně udělám kvalitní autokosmetiku (v klidu na chajdě)

lak mám v super stavu (kromě ťukanců ze superhyper)

Odesláno

kde na to chodím?? třeba v autolakovně kde sem 3,5 roku dělal:P

Jen si umyj auto a dej ho na sluníčko, uvidíš na něm krásný hnusný kulatý škrábance, tak to máš od té tvé slavné myčky, na novým laku tohle nemáš když ho umyješ:P

Odesláno

souhlas se Šalda, děda myje 306 v myčce a má tam ty kulatý škrábance, já ho vemu občas růčo s jarem a krásně se blejská :) ..1x za rok projde ručním leštěním a lak vypadá pořád stejně pěkně

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...