Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Rodinný vůz II aneb Pe.Tr si konečně nadělil V6 ...

Recommended Posts

Odesláno

dneska je den křížek , oba brzdice jsou ko , pistek nereaguje vůbec, aspoň nemusim resit zatuhlou rucni brzdu bo s tim neslo hnout ani po nahrati. brzdice jsem oba objednal nove , a v pondělí ještě objednam ty brzdove trubky. ulozeni zkusim do mrazaku na noc a pokud to tam zítra nepujde tak vemu napravnici do práce pod lis.

Odesláno
Skúsil si to trošku namazať olejom?

Poprípade ak máš menší zverák, tak ho zhoď zo stola a použi ho ako lis.

[upravil dne 18/8/13 14:36 od marko306]

olejik byl , sverakem to neudelas bo prostředek toho ulozeni je vejš, tzn že bys ho tim svěrakem zkurvil.

Odesláno

Dát okolo prostředku kroužek nebo dvě stejně vysoké podložky a svěrákem zkusit stáhnout. Ale pokud máš možnost v práci, tak bych se s tím doma nežlučil :D Já tu možnost mám :D

Odesláno

koblihu nedelej ze me joudu .

zkousel jsem to nalisovat ořechem 35 z gola sady ale tez ee.

ty brzdice jsem vedel ze jsou na hrane , rucka uz nesla vůbec . na jedne strane je dira v manžete tak pocitam ze je to pridrene.

Odesláno

pošli adresu ti je pošlu , hele při ceně 1600s dph za novej trw to asi ani řešit do detajlu nechci , kor když auto chci mit fakt dlouho.

Odesláno

jinak na poslední technicke před rokem uz jsem musel \"poprosit\" o projiti , pac na zadnich kolech byl rozdil v ucinnosti vetsi nez velky,byla to jen otázka času kdy k vymene dojde.

Odesláno
pošli adresu ti je pošlu , hele při ceně 1600s dph za novej trw to asi ani řešit do detajlu nechci , kor když auto chci mit fakt dlouho.

posílal bys to zbytečně, mám dost jiných ptákovin než hraní s brzdiči, které jsi odepsal. Kdyby to mělo nějaký smysl tak jo, ale tohle ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...