Ferry Odesláno 14. říjen 2009 Odesláno 14. říjen 2009 Původně zaslal: Aluška Nemyslím tím, že peugeot je nej, ale kdybych si měla vybrat mezi tímto a 407sw, tak je to jasný . Ale mezi 407sw a volvem XC70, tak bych překvapivě brala volvo . Prostě škodovky považuji za taková obyčejná ničím nezajímavá auta. 407sw ale neni poradnej kombik, je hodne mala Citovat
oddie Odesláno 14. říjen 2009 Odesláno 14. říjen 2009 To je pravda, kdybych si měl vybírat mezi tímhle a 407sw, tak skutečně také není vůbec co rozhodovat Citovat
peugeot09 Odesláno 14. říjen 2009 Odesláno 14. říjen 2009 Autoškola ve dvou statných, metrákových chlapech a Fabii 1.2 HTP bohatě stačila. Na křižovatkách se občas jednalo o dost napínavé okamžiky, kdy jste nevěděli, kam to auto vlastně pojede (dopředu, dozadu). :D:D Citovat
Jeny Odesláno 14. říjen 2009 Odesláno 14. říjen 2009 nic proti škodovkám nemám. Jinak jak tady někdo zmínil autoškolu, jezdil jsem s fábií 1,4 tdi a bylo to úplně super. k tématu: superb kombík se mi líbí daleko víc než sedan, bohužel pro normální lidi opravdu reálný až jako x-letá ojetina Citovat
Aluška Odesláno 14. říjen 2009 Odesláno 14. říjen 2009 Taky jsem s AŠ začínala se škodovkou feldou 1.3 a 1,9D, jezdilo se mi s nima dobře, ale asi jen proto, že jsem neznala žádného pežotka , akorát mi ze začátku vadilo, že nevidím na konec kapoty, sedadla jsou tam docela nízko a jako začínající malá řidička jsem měla depku, že nevidí přímo před sebe :D . 2 Ferry: sw no není moc velký, to je pravda, ale krásný . Když jsme do 406 coupe nacpali jednou židle a jednou konferenční stolek, tak do sw bychom nacpali i třebas rohovou vanu . [upravil dne 14/10/09 Aluška] Citovat
Šalda Odesláno 14. říjen 2009 Odesláno 14. říjen 2009 Prostě škodovky považuji za taková obyčejná ničím nezajímavá auta. Tak s tímhle zcela souhlasím:super A hlavně těch superbů bude zase jezdit jak much, podobně jako je to u oktávek a pašíků Mám rád trochu vyjímečnost, líbí se mě že když někam přijedu třeba před obchod tak tam sem tam potkám peugeota, zato všelijakých škodovek je tam polovina parkoviště Citovat
Jeny Odesláno 14. říjen 2009 Odesláno 14. říjen 2009 ty jo, kdo by čekal převahu škodovek na českých parkovištích:P Citovat
Šalda Odesláno 14. říjen 2009 Odesláno 14. říjen 2009 máš asi na mysli německých škodovek na českých parkovištích Citovat
Medvěd Odesláno 14. říjen 2009 Odesláno 14. říjen 2009 Jak jsem už několikrát psal, Peugeot mi v sedmičkové a novější řadě nic zajímavého nenabízí. Proto koukám po autech jiných značek - momentálně vede VOLVO V 70, ale za rozumnou cenu bych klidně bral i O II nebo Passat. Protože ale k omlazení vozového parku u Medvědů dojde nejdříve za 3, spíše ale za 5 let, může se stát, že cena toho Superbu už bude na takové úrovni, abychom si jej mohli pořídit - za cenovku někde kolem 250 000 bych takovou tříletou ojetinu v rozumném stavu (nejlépe těsně po leasingu) určitě rád vlastnil. Citovat
Jeny Odesláno 14. říjen 2009 Odesláno 14. říjen 2009 to jsem přesně čekal:bacha:aut když to takhle vezmeš, tak je německej seat, německý lambo... Citovat
destiny Odesláno 14. říjen 2009 Odesláno 14. říjen 2009 2 Šalda: to je fakt věc názoru. Mě se třeba design nových Škodovek opravdu líbí. Speciálně SuperB Combi považuji za lkrok správným směrem jak po stránce praktické, tak po stránce designu. Možná je to nudné a konzervativní auto, ale zase o to déle vydrží pěkné. Extravagantní a výrazné tvary se rychle okoukají a pokud auto je postaveno na takových výrazných detailech, rychle to zevšední. Škoda má trochu konzervativní design, nicméně jsem si jistý, že za takových 5 nebo 8 let to bude stále pěkné auto, které sice ničím vynikat nebude, ale ani nebude okoukané a všední. Třeba stará verze SuperB je stále pěkné auto. Citovat
Medvěd Odesláno 14. říjen 2009 Odesláno 14. říjen 2009 406ka je taky v podstatě \"konzervativní\" auto - a i když začala jezdit po silnicích v r. 1995, tak i po 14 letech je elegantní a praktická - což se o 407ě nedá říct ani náhodou (na můj vkus na sebe příliš upozorňuje a co se praktičnosti týče, tak 406ce nesahá ani po prahy). [upravil dne 14/10/2009 Medvěd] Citovat
Šalda Odesláno 14. říjen 2009 Odesláno 14. říjen 2009 destiny, však já jsem taky psal že se mě líbí, jen mě ale vadí tuctovost, to je vše, a navíc když to má být český auto tak proč je pro nás tak drahý?? Odpověď je jednoduchá : ví že si to českej člověk koupí tudíž nemá smysl snižovat cenu, nebo se snad mýlím?? Citovat
MatrixArwen Odesláno 14. říjen 2009 Odesláno 14. říjen 2009 Původně zaslal: peugeot09 Autoškola ve dvou statných, metrákových chlapech a Fabii 1.2 HTP bohatě stačila. Na křižovatkách se občas jednalo o dost napínavé okamžiky, kdy jste nevěděli, kam to auto vlastně pojede (dopředu, dozadu). :D:D Nápodobně, ale v tu dobu, když jsem se to učila, to pro mě byl luxus:D, protože první jízdu jsem měla felicií, pak ještě jednou a čekala jsem, kdy konečně ta fabia...a hned třetí jízdu a až do konce autoškoly jsem s ní jezdila.-) Citovat
Medvěd Odesláno 14. říjen 2009 Odesláno 14. říjen 2009 Původně zaslal: MatrixArwen Původně zaslal: peugeot09 Autoškola ve dvou statných, metrákových chlapech a Fabii 1.2 HTP ......... Nápodobně,......... Fakt??? Jsem měl asi v Chomutově nějakou vlčí mhu nebo jsi musela proklatě zhubnout Citovat
barenst Odesláno 15. říjen 2009 Odesláno 15. říjen 2009 SuperB combi se me libi i kdyz k vzledu karoserie mam vyhrady , ale nejvice mam vyhrady ke skloni zadni casti , na me je to az moc konzervativni (v ramci koncernu ) , ale pro Skodu je to hodne odvazny krok , klidne bych o nem uvazoval v provedeni 4x4, jako nahradu za mou C5 kombi (i kdyz nova C5 je hezci ) Citovat
oddie Odesláno 15. říjen 2009 Odesláno 15. říjen 2009 Slova \"vadí mi tuctovost\" od někoho, kdo má 406-ku, to je ovšem perla dne jestli je tady nějakých aut jak smetí, tak je to právě 406... Citovat
oni Odesláno 15. říjen 2009 Odesláno 15. říjen 2009 Docela me prekvapil kladny ohlas tady peugeotaku. Jako syn skodovaka,mame doma sluzebniho kratkyho superba s tim nejsilnejsim motorem, 4x4 s dsg prevodovkou a cestovani s tim je velmi prijemne. Mestsky provoz je prumerne 9 az 10 litru, coz si myslim je docela pekna spotreba ohledem na velikost auta,automatu a objemu motoru! Jak tady nekdo psal, ce mu je kombikovy maximalka, co audiny a pasici,copak maj maximalku mensi ani nahodou! ono v takovych autech 170 uz se tvari jako 120 a ani lepsi ridic pokud nekouka na tachometr tak rychlost moc neodhadne nebo aspon v tom superbu to tak je! co se tyce DSG prevodovky,tak razeni je pro motor optimalni a pro normalni jizdu taky,ale pokud chcete vice dupat na plyn tak i s polohou S je tam casova prodleva. Razeni sekvenci nebo padlama pod volantem je ovsem docela moc pekny spestreni jizdy. Ale za cenu za kterou se momentalne prodava bych sel urcite do jine znacky, mergl nebo audi za tu cenu nabizi si myslim vice. Citovat
MatrixArwen Odesláno 15. říjen 2009 Odesláno 15. říjen 2009 Fakt??? Jsem měl asi v Chomutově nějakou vlčí mhu nebo jsi musela proklatě zhubnout Vlčí mlhu jsi neměl.:D:D Já měla na mysli závěrečky- to o dvou statných chlapech bylo plus já A občas jsem taky nevěděla, jestli to pojede dopředu nebo dozadu.:D:D For MatrixChose: a ty se moc nesměj:bacha:D:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.