sanko Odesláno 12. říjen 2009 Odesláno 12. říjen 2009 zdar nemá někdo dílnu nebo známe kdo by jí meli v květnu budu vyučený autolakyrník a potřebuju nasbirat skušenosti nejlépe v autolakovně po dobu dvou měsícu pak nastupuju znovu do školy na karosáře, bral bych to jako brigádu prázdninovou opraveny ty hrozne hrubky sbýrání a nazbýrat Ferry [upravil dne 13/10/09 Ferry] Citovat
Dave405 Odesláno 12. říjen 2009 Odesláno 12. říjen 2009 ..já myslím, že i správný karosář a lakýrník by měl umět hlavně pořádně česky Citovat
wooody Odesláno 12. říjen 2009 Odesláno 12. říjen 2009 a co pořád řěšíte nějaký písmenka?? stejně to každej přečte tak co...... někdo umí to a někdo zase tamto........ Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 12. říjen 2009 Odesláno 12. říjen 2009 No teda udělat v jednom slově dvě hrubky to neumí jen tak někdo:myslim Citovat
.mycTD Odesláno 12. říjen 2009 Odesláno 12. říjen 2009 Původně zaslal: wooody a co pořád řěšíte nějaký písmenka?? stejně to každej přečte tak co...... někdo umí to a někdo zase tamto........ kdyz jeden nepise tecky za vetama vubec a druhej jich tam zase sazi jako do vyplnovacky, tak uz to chvilema nedava ani smysl [upravil dne 12|10|09 .mycTD] Citovat
tbarth Odesláno 12. říjen 2009 Odesláno 12. říjen 2009 Abych nebyl off topic, tak dílnu teda nemám. Radši si sežeň nějaké doučování češtiny. Citovat
dobrmik Odesláno 12. říjen 2009 Odesláno 12. říjen 2009 taky si myslím že pravipis zde není to nej.....pár chyb se tu snad ještě vejde.... Citovat
wooody Odesláno 12. říjen 2009 Odesláno 12. říjen 2009 Původně zaslal: .mycTD kdyz jeden nepise tecky za vetama vubec a druhej jich tam zase sazi jako do vyplnovacky, tak uz to chvilema nedava ani smysl [upravil dne 12|10|09 .mycTD] Jo ale on se snad ptal na to jestli neví někdo o brigádě, ne na to jestli umí česky (tečka) Citovat
BV406 Odesláno 13. říjen 2009 Odesláno 13. říjen 2009 ja vim woody, ale to muze rovnou napsat svahilsky ... nicmene, verim, ze nejakou brigadu kvuli praxe najde a drzim mu palce ... Citovat
sanko Odesláno 13. říjen 2009 Autor Odesláno 13. říjen 2009 no tak mám omezený přístup na pc s internetem a píšu jak nejrychleji to de takže se všem omlouvám za to že nepřemýšlím nad tím jaké i/y tam má být Citovat
ozzy56 Odesláno 13. říjen 2009 Odesláno 13. říjen 2009 zjisti v okolí lakovny a poptej se tam... Citovat
oddie Odesláno 13. říjen 2009 Odesláno 13. říjen 2009 Moc nadějně to nevidím, zakázek není zázračně moc, lidi nemaj prachy, a kdo dělá, ten většinou šetří a dělá co nejvíc sám. Navíc někdo takhle čerstvej bez praxe, a na dva měsíce, tomu nejde nic svěřit, leda hrubou přípravu. Ale chce se to holt poptat konkrétně, a obejít to osobně, to je na tom nejdůležitější. Citovat
sanko Odesláno 13. říjen 2009 Autor Odesláno 13. říjen 2009 me ti o barvu ani nejde mě de hlavně o tmelení a plnič prostě příprava před barvou Citovat
oddie Odesláno 13. říjen 2009 Odesláno 13. říjen 2009 No jo, prostě si najdi všechny lakovny v okolí a obejdi je, taky i servisy, kde si malé věci stříkaj sami bez boxu. Ale jak říkám, zázraky nečekej. Jinak já dělal kdysi chvilku výpomoc v lakovně na náklaďáky, to mi taky přijde jako trochu šance, tam se moc lidí většinou nehrne. Citovat
Pája Rybišár Odesláno 13. říjen 2009 Odesláno 13. říjen 2009 jestli ti jde hlavne o ty zkušenosti,tak nehleď na nějaky ty prachy,neber to jako ,,brigadu\"ale jako možnost se někde neco naučit.....jak řika oddie,v dnešní době to není žádna legrace sehnat praci pro kluka po vyučení,natož brigadu... PS:Ja napřiklad chodil 2 roky zadarmo do autorizaku Škodovky ve Vysokým Mejtě,ptz jsem chtel něco umět.... Citovat
sanko Odesláno 13. říjen 2009 Autor Odesláno 13. říjen 2009 tady byla někdy škodovka jo? já ve vysokém mýtě bydlím přez týden a na výkend jezdím do čermné nad orlicí Citovat
Pája Rybišár Odesláno 13. říjen 2009 Odesláno 13. říjen 2009 Původně zaslal: sanko tady byla někdy škodovka jo? já ve vysokém mýtě bydlím přez týden a na výkend jezdím do čermné nad orlicí Tak to jsme ted sousedi....ja ve Vysokém Mýtě studoval a ted zase studuji,je to teď můj druhej domov:mrk....apropo Ty neznaš autorizák Škoda,Fiat Mňuk Vysoke Mýto?????No teda mejťáku....:D:D Citovat
Haryk Odesláno 13. říjen 2009 Odesláno 13. říjen 2009 Původně zaslal: Pája Rybišár jestli ti jde hlavne o ty zkušenosti,tak nehleď na nějaky ty prachy,neber to jako ,,brigadu\"ale jako možnost se někde neco naučit.....jak řika oddie,v dnešní době to není žádna legrace sehnat praci pro kluka po vyučení,natož brigadu... je to všeobecný problém-každá dílna,fabrika i malej soukromníček chce vyučený s praxí a kde ji vzít,když ty vyučený nikdo nechce je to začarovanej kruh [upravil dne 13/10/09 Haryk] Citovat
sanko Odesláno 13. říjen 2009 Autor Odesláno 13. říjen 2009 a co tady studuješ??? jinak už vím kde to je tak tam se pujdu zeptat [upravil dne 13/10/09 sanko] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.