Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdar nemá někdo dílnu nebo známe kdo by jí meli v květnu budu vyučený autolakyrník a potřebuju nasbirat skušenosti nejlépe v autolakovně po dobu dvou měsícu pak nastupuju znovu do školy na karosáře, bral bych to jako brigádu prázdninovou

opraveny ty hrozne hrubky sbýrání a nazbýrat :) Ferry

[upravil dne 13/10/09 Ferry]

Odesláno
Původně zaslal: wooody

a co pořád řěšíte nějaký písmenka?? stejně to každej přečte tak co...... někdo umí to a někdo zase tamto........

kdyz jeden nepise tecky za vetama vubec a druhej jich tam zase sazi jako do vyplnovacky, tak uz to chvilema nedava ani smysl :myslim

[upravil dne 12|10|09 .mycTD]

Odesláno
Původně zaslal: .mycTD

kdyz jeden nepise tecky za vetama vubec a druhej jich tam zase sazi jako do vyplnovacky, tak uz to chvilema nedava ani smysl :myslim

[upravil dne 12|10|09 .mycTD]

Jo ale on se snad ptal na to jestli neví někdo o brigádě, ne na to jestli umí česky (tečka)

Odesláno

no tak mám omezený přístup na pc s internetem a píšu jak nejrychleji to de takže se všem omlouvám za to že nepřemýšlím nad tím jaké i/y tam má být

Odesláno

Moc nadějně to nevidím, zakázek není zázračně moc, lidi nemaj prachy, a kdo dělá, ten většinou šetří a dělá co nejvíc sám. Navíc někdo takhle čerstvej bez praxe, a na dva měsíce, tomu nejde nic svěřit, leda hrubou přípravu. Ale chce se to holt poptat konkrétně, a obejít to osobně, to je na tom nejdůležitější.

Odesláno

No jo, prostě si najdi všechny lakovny v okolí a obejdi je, taky i servisy, kde si malé věci stříkaj sami bez boxu. Ale jak říkám, zázraky nečekej.

Jinak já dělal kdysi chvilku výpomoc v lakovně na náklaďáky, to mi taky přijde jako trochu šance, tam se moc lidí většinou nehrne.

Odesláno

jestli ti jde hlavne o ty zkušenosti,tak nehleď na nějaky ty prachy,neber to jako ,,brigadu\"ale jako možnost se někde neco naučit.....jak řika oddie,v dnešní době to není žádna legrace sehnat praci pro kluka po vyučení,natož brigadu...:papa

PS:Ja napřiklad chodil 2 roky zadarmo do autorizaku Škodovky ve Vysokým Mejtě,ptz jsem chtel něco umět....:)

Odesláno
Původně zaslal: sanko

tady byla někdy škodovka jo? já ve vysokém mýtě bydlím přez týden a na výkend jezdím do čermné nad orlicí

Tak to jsme ted sousedi....ja ve Vysokém Mýtě studoval a ted zase studuji,je to teď můj druhej domov:mrk....apropo Ty neznaš autorizák Škoda,Fiat Mňuk Vysoke Mýto?????No teda mejťáku....:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Pája Rybišár

jestli ti jde hlavne o ty zkušenosti,tak nehleď na nějaky ty prachy,neber to jako ,,brigadu\"ale jako možnost se někde neco naučit.....jak řika oddie,v dnešní době to není žádna legrace sehnat praci pro kluka po vyučení,natož brigadu...:papa

je to všeobecný problém-každá dílna,fabrika i malej soukromníček chce vyučený s praxí a kde ji vzít,když ty vyučený nikdo nechce je to začarovanej kruh :(

[upravil dne 13/10/09 Haryk]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...