BoneDaddy Odesláno 8. říjen 2009 Odesláno 8. říjen 2009 Shell v Pardubicích na Dubině nebo Vysokém Mýtě, výjimečně Agip Holice. Citovat
lubikpo Odesláno 8. říjen 2009 Odesláno 8. říjen 2009 A ja tankujem ON v Polsku (ON - olej nadewovy - nafta) na benzinke asi 10 km za hranicou Cena je o 7 Sk nizsia ako na slovensku, chodim tam uz asi rok a bez akychkolvek problemov. [upravil dne 8/10/09 lubikpo] Citovat
OK406 Odesláno 8. říjen 2009 Odesláno 8. říjen 2009 Shell, AREX, autoservis Novotný, tak u těchto tří tankuji nejvíce. Tankuji Natural 95. Citovat
pavel104 Odesláno 8. říjen 2009 Odesláno 8. říjen 2009 Zásadně Shell v Lutonině, diesel extra. Zkoušel jsem i jiné zdroje, ale tenhle chutná autíčku nejvíc Citovat
BV406 Odesláno 8. říjen 2009 Odesláno 8. říjen 2009 benzina ve frydku na beskydske ... nebo benzina u frydlantu ... nebo luk oil u new jersey ... nebo omw v ostrave u acek ... vetsinou standard naftu+vlastni aditiv, nekdy vervu ... uz jsem zkousel i agip diesel tech ... nejsem ale schopen posoudit ucinnost ... auto jelo Citovat
Jirkap Odesláno 8. říjen 2009 Odesláno 8. říjen 2009 Vždy na čerpací stanici Jinak tankuji v Autojarov nebo Globus Černý most. Nějaký čas jsem tankoval u LockOil, ale strašně to auto kouřilo. Citovat
MatrixArwen Odesláno 8. říjen 2009 Odesláno 8. říjen 2009 peugeot09 U mě jedině Benzina, vždy a za všech okolností. Já taky musím, mám od tatínka nařízeno, netankovat nikde jinde:D Citovat
jamad Odesláno 8. říjen 2009 Odesláno 8. říjen 2009 Ja beru u RockOil a u Shellu 95. A když je málo peněz tak u Tesca:) Citovat
Mildík Odesláno 8. říjen 2009 Odesláno 8. říjen 2009 Agip diesel tec Strakonická u Zbraslavi, levnější než v Praze Citovat
Mišak Odesláno 8. říjen 2009 Odesláno 8. říjen 2009 Do služebaku v Neplachovických zadcích naftu za aktualních 23.60kč. Do osobaku netankujeme:D Citovat
Chepp Odesláno 8. říjen 2009 Odesláno 8. říjen 2009 Uz nejakou dobu pouze a jedine u OMV a ted sem si rekl ze presedlam k Benzine.. btw sem se docetl ze do jejich nafty a benzinu prijde VIF aditiv... coz me zbavuje dolejvani... a hlavne cena na benzine dneska aktualnich 25.50 se docela da... OMV to ma o kacku drazsi.. a moc OMV uz neverim.. btw mi minuly rok zamrzla nafta pri -10 od OMV nafta... svinka jedna.. tak uvidime tuhle zimu.. snad bude ok z benziny... ale jinak na cestach co je po ceste... vyhybam se makro tesco hypernova... mam sve auti rad... jednou sem si vytpel cestu do Krakowa kdyz sem natankoval v tescu... celou cestu mi mazlik kuckal a ja sem byl z toho na nervy... Citovat
loque Odesláno 8. říjen 2009 Odesláno 8. říjen 2009 Ja tankujem na Slovnafte , diesel.... vyhýbam sa tescu a podobným pofidérnym pumpám Citovat
jakal.51 Odesláno 8. říjen 2009 Odesláno 8. říjen 2009 Zdravím.Již několik let tankuju u OMV v Ústí nad Labem pod Mariánskou skálou.Jsem sice z Teplic,ale vždy tankování spojím s cestou do Ústí.Výhody:Hustý provoz u pumpy,ceny nižší o 1-2Kč/l nafty oproti Teplicím. Citovat
Otan Odesláno 9. říjen 2009 Odesláno 9. říjen 2009 Původně zaslal: Mišak Do služebaku v Neplachovických zadcích naftu za aktualních 23.60kč. Do osobaku netankujeme:D No, Neplachovické Zadky nemají, či neměly dobrou pověst a nyní jsem četl, že jsou mezi čerpadly se známkou dobré kvality. Jinak s cenou jsou opravdu vždy široko, daleko nejlepší. Ale, jak pravím - já Benzina.:papa Citovat
purkmistr Odesláno 9. říjen 2009 Odesláno 9. říjen 2009 A já se za to nestydím a tankuju u Tesca v Prostějově (vozí to tam kamion s nápisem shell). Tankuju ho tam už 5. rokem do mojí 306-tky a žádný problém. Jede dobře, svíčky jsou čistý. Mám to po cestě do práce. Myslým že benzín v v roce 1998 byl horší než teď a na něj to bylo děláno a testováno. Citovat
domena Odesláno 9. říjen 2009 Odesláno 9. říjen 2009 Naftu tankuji u Shell,Benzina nebo OMV a LPG u OMV Citovat
Dave405 Odesláno 9. říjen 2009 Odesláno 9. říjen 2009 od začátku roku tankuju na Orlenu, nafta stále od 20 do 23kč/l Citovat
Mišak Odesláno 9. říjen 2009 Odesláno 9. říjen 2009 Původně zaslal: Otan Původně zaslal: Mišak Do služebaku v Neplachovických zadcích naftu za aktualních 23.60kč. Do osobaku netankujeme:D No, Neplachovické Zadky nemají, či neměly dobrou pověst a nyní jsem četl, že jsou mezi čerpadly se známkou dobré kvality. Jinak s cenou jsou opravdu vždy široko, daleko nejlepší. Ale, jak pravím - já Benzina.:papa Toto nedokažu posoudit.Za leta co tam berem do osobaku nebyl problem.Šef říka že tam bere už řadu let a nikdy žadny problem tak nevím;) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.