Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

A ja tankujem ON v Polsku (ON - olej nadewovy - nafta) na benzinke asi 10 km za hranicou

Cena je o 7 Sk nizsia ako na slovensku, chodim tam uz asi rok a bez akychkolvek problemov. :aut

[upravil dne 8/10/09 lubikpo]

Odesláno

benzina ve frydku na beskydske ... nebo benzina u frydlantu ... nebo luk oil u new jersey :D ... nebo omw v ostrave u acek ...

vetsinou standard naftu+vlastni aditiv, nekdy vervu ...

uz jsem zkousel i agip diesel tech ... nejsem ale schopen posoudit ucinnost ... auto jelo :D

Odesláno

Uz nejakou dobu pouze a jedine u OMV a ted sem si rekl ze presedlam k Benzine.. btw sem se docetl ze do jejich nafty a benzinu prijde VIF aditiv... coz me zbavuje dolejvani... a hlavne cena na benzine dneska aktualnich 25.50 se docela da... OMV to ma o kacku drazsi.. a moc OMV uz neverim.. btw mi minuly rok zamrzla nafta pri -10 od OMV nafta... svinka jedna.. tak uvidime tuhle zimu.. snad bude ok z benziny...

ale jinak na cestach co je po ceste... vyhybam se makro tesco hypernova... mam sve auti rad... jednou sem si vytpel cestu do Krakowa kdyz sem natankoval v tescu... celou cestu mi mazlik kuckal a ja sem byl z toho na nervy... :bojim

Odesláno

Zdravím.Již několik let tankuju u OMV v Ústí nad Labem pod Mariánskou skálou.Jsem sice z Teplic,ale vždy tankování spojím s cestou do Ústí.Výhody:Hustý provoz u pumpy,ceny nižší

o 1-2Kč/l nafty oproti Teplicím.:)

Odesláno
Původně zaslal: Mišak

Do služebaku v Neplachovických zadcích naftu za aktualních 23.60kč. Do osobaku netankujeme:D

No, Neplachovické Zadky nemají, či neměly dobrou pověst a nyní jsem četl, že jsou mezi čerpadly se známkou dobré kvality. Jinak s cenou jsou opravdu vždy široko, daleko nejlepší. Ale, jak pravím - já Benzina.:papa:papa
Odesláno

A já se za to nestydím a tankuju u Tesca v Prostějově (vozí to tam kamion s nápisem shell). Tankuju ho tam už 5. rokem do mojí 306-tky a žádný problém. Jede dobře, svíčky jsou čistý. Mám to po cestě do práce. Myslým že benzín v v roce 1998 byl horší než teď a na něj to bylo děláno a testováno.

Odesláno
Původně zaslal: Otan

Původně zaslal: Mišak

Do služebaku v Neplachovických zadcích naftu za aktualních 23.60kč. Do osobaku netankujeme:D

No, Neplachovické Zadky nemají, či neměly dobrou pověst a nyní jsem četl, že jsou mezi čerpadly se známkou dobré kvality. Jinak s cenou jsou opravdu vždy široko, daleko nejlepší. Ale, jak pravím - já Benzina.:papa:papa

Toto nedokažu posoudit.Za leta co tam berem do osobaku nebyl problem.Šef říka že tam bere už řadu let a nikdy žadny problem tak nevím;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...