Šalda Odesláno 6. říjen 2009 Odesláno 6. říjen 2009 myslím že to zase nahrává jen těm co mají prachy a proto jezdí jak hovada, normální člověk to nepotřebuje Citovat
dobrmik Odesláno 6. říjen 2009 Odesláno 6. říjen 2009 taky si myslím kdo jezdí tak jak má tak mu to je k ničemu.. Citovat
wooody Odesláno 6. říjen 2009 Autor Odesláno 6. říjen 2009 já taky se snažím dodržovat předpisy, ale občas mi to ujede, třeba když s někym kecám atd atd, a 1500 ročně zas tolik Citovat
dolly1010 Odesláno 6. říjen 2009 Odesláno 6. říjen 2009 Nečet jsem to, takže jako nedůvěřivej čech říkám: To bude zas nějaká zlodějna se spoustou kliček ve stylu povodeň vs. záplava. Ale chtělo by to trošku prostudovat, než něco začít psát. Bohužel jdu spát tak kdyžta zejtra A nebo jezdit tak, abych se pokut nemusel bát [upravil dne 6.10. 09 dolly1010] Citovat
Medvěd Odesláno 6. říjen 2009 Odesláno 6. říjen 2009 Ono je rozdíl když někdo jezdí soukromě do práce a o víkendu na dáču nebo k babce a pokud se někdo volantem živí s nájezdem i několik stovek km denně. Sám jsem o tomto produktu před časem přemýšlel (není to nic nového, objevil se nedlouho po zavedení bodového systému), ale stejně jako Dolly si myslím, že ve smlouvě bude spousta kliček a ve finále to bude k prdu. Momentálně jsem na mateřský, takže to řešit nemusím - jinak pro soukromé potřeby mi dostačuje \"právo nevypovídat\". Každopádně si ale rád poslechnu názor nějakého právníka, který si měl možnost konkrétní smlouvu proštudovat. P.S. Slyšel jsem, že třeba v Německu má \"boďák\" 18 bodů a nezaznamenávají se drobné přestupky typu překročení do 10 km/h - kdyby to tady fungovalo podobně, tak by takové pojištění nemusel nikdo vymýšlet. Bohužel jsme ale v české kotlině ...... [upravil dne 6/10/2009 Medvěd] Citovat
Fusion Odesláno 6. říjen 2009 Odesláno 6. říjen 2009 Mě se to nechce studovat ale mělo by tam být omezení jenom na 1, 2 a 3 bodový pokuty. Ne že se někdo ožere, pojede 100 ve městě a pojišťovna to zaplatí. Takže eseje o \"bohatých pirátech\" netřeba vymýšlet. Hodilo by se to třeba mě, když najedu kilo denně a dost ve spěchu. Ale píšu \"by\" protože policajty potkám jednou za půl roku, radary vím kde sou a vím kde stávají policajti pravidelně (D1, D2). Citovat
Šalda Odesláno 6. říjen 2009 Odesláno 6. říjen 2009 já tohle prostě neuznávám, jezdit se má podle předpisů, jasný že nějakých 10km navíc je v toleranci:D jezdit rychle se má tam kde si to člověk může dovolit, a tam nikdy filcky nestojí, ty vždycky stojí na takových těch průserových úsecích, aspoň podle mých zkušeností s policejníma hlídkama, a tudíž je tohle úplně na nic, když pojedeš rychleji tak prostě zaplať, ale zase chápu šófery z povolání, spíchají aby vše stihly a byli brzo doma ale zase na druhou stranu pak někoho zabijou a budou si to vyčítat do konce života Citovat
peugeot09 Odesláno 6. říjen 2009 Odesláno 6. říjen 2009 Občas by se takové připojištění hodilo. Taky si čas od času nevšimnu, že projíždím obcí... Citovat
Medvěd Odesláno 6. říjen 2009 Odesláno 6. říjen 2009 Původně zaslal: Šalda ........... a tam nikdy filcky nestojí, ty vždycky stojí na takových těch průserových úsecích, aspoň podle mých zkušeností s policejníma hlídkama, ....... Máme úplně rozdílné zkušenosti s policejníma hlídkama - co třeba měření v obci 5m za (před) tabulí nebo pašíci měřící na dálnici jestli nejedeš šílených 150 km/h??? U přechodu nebo u škol jsou cajti vidět jenom v září, ale když potřebujou doplnit díru v rozpočtu tak právě měření tam, kde nikoho neohrožuješ je nejjednodušší prostředek jak kýženého výsledku dosáhnout. Fusion má pravdu v tom, že to pojištění by mělo jít uplatnit jen na lehčí prohřešky (do 3 bodů), ale 100% jistý si taky nejsem. Citovat
Šalda Odesláno 6. říjen 2009 Odesláno 6. říjen 2009 tak to právě neznám, že by stáli 5 m za(před) obcí a na dálnici, na dálnici sem je snad zatím neviděl :-)))zatím mám najeto asi 400 000km a pokutu sem dostal jen jednou za projetí stopky u BVV, jezdím tama už asi 5 let a asi před rokem se mě to vymstilo:D jinak zatím naštěstí nic, takže pro mě je tohle pojištění na prd :-) Ale je mě jasný že když sem to teď napsal tak hned zítra mě filcky zastaví a dají mě za něco pokutu:D Citovat
Fusion Odesláno 6. říjen 2009 Odesláno 6. říjen 2009 To je stejný jako bys říkal, že pojistit auto by nemělo být možný protože bourat se přeci nemá Citovat
Šalda Odesláno 6. říjen 2009 Odesláno 6. říjen 2009 já si teda pojišťuju auto ne kvůli tomu že bych ho rozbil sám ale kdyby do mě někdo najel a nebylo by jasně prokazatelný čí je to vina, tak abych to neplatil já,rozhodně si nepojišťuju auto kvůli sobě že bych si ho rozbil.A havarijko mám hlavně kvůli odcizení :-) to je můj názor, vždy musím jezdit tak aby se autu a posádce v něm nic nestalo,tudíž se snaží dodržovat rychlosti, je jasný že t někde přetáhnu, ale to je málokdy, kvůli tomu sem si kupoval Hdi abych se při jízdě kochal krajinou:D:D:D žádnj spěch, stejně nic neuspěcháš, jen odchod do márnice Citovat
Medvěd Odesláno 6. říjen 2009 Odesláno 6. říjen 2009 Šaldo - už jsem tu kdysi psal o mé práci a o tom, co bylo nutné za den stihnout nejen objet, ale ještě vnutit zboží, vyložit z auta (s tím souvisí i najít ty správné knihy ve správném množství v autě), vypsat dodák nebo fakturu, zkasírovat peníze .... Znovu se mi to rozepisovat nechce, ale někdy na srazu u pivka rád s Tebou pohovořím o tom, jak najet denně cca 400 km, navštívit 15 - 20 obchodů a to vše za dodržení rychlostních limitů. Citovat
Šalda Odesláno 6. říjen 2009 Odesláno 6. říjen 2009 tohleto všechno chápu, k nám na firmu dojede denně asi 40 aut a 90% z nich spíchají, chápu že toho mají hodně atd. jen říkám že já bych právě kvůli tomuhle nemohl být šofér z povolání, byl to jeden z důvodů proč sem odešel z bývalé firmy, museli jsme být vždy včas na stanoveným místě a přes plný Brno se to dalo stihnout jen tím že sem musel jet jako hovado, neříkám, taky si někdy rád zazávodím ale jsem radši když si můžu jet piánko a užívat si radost z jízdy.Neříkám nikomu jak má jezdit, je to každýho věc a jak sem psal výše šoféry z povolení chápu a obdivuju že kvůli práci riskujou a jezdí rychle, já bych to dělat nemohl, a u kofoly si s tebou rád na tohle sednu a pohovořím:papa nic jdu spát:D a všem šoférům přeju hodně km nez nehody a bez pokut:D Citovat
AnotherOne Odesláno 7. říjen 2009 Odesláno 7. říjen 2009 To o bohatých pirátoch je nezmysel, ten predsa npotrebuje poistku ale rozno si zaplatí pokutu. Citovat
Vvitty Odesláno 7. říjen 2009 Odesláno 7. říjen 2009 bohtay pirat nepotrebuje pojistku, protoze od hlidky odjizdi bez bodu a listecku.... 2Salda: mereni rychlosti probiha temer zasadne v mistech, kde se jezdi rychle a tudiz se da vytrhat par blocku. Na neprehlednych ci nebezpecnych mistech policie nemeri, nebot by to dle vyjadreni (mozna uz byvaleho, nesleduji to) policejniho prezidenta bylo nebezpecne pro ridice i policisty. [upravil dne 7.10.09 Vvitty] Citovat
AKCZ Odesláno 7. říjen 2009 Odesláno 7. říjen 2009 Původně zaslal: Šalda ..jezdit rychle se má tam kde si to člověk může dovolit, a tam nikdy filcky nestojí, ty vždycky stojí na takových těch průserových úsecích, aspoň podle mých zkušeností s policejníma hlídkama... Jako treba mereni v obytne zone pred zakladni skolou? Jj zni to dobre a chvalihodne jen kdyby to nebylo v 17:00 a ja nejel hrozivych 36km/h Citovat
ondra123 Odesláno 7. říjen 2009 Odesláno 7. říjen 2009 předpis je předpis, ... zůstane ....., zákon je zákon a život jde kolem dál. Citovat
Šalda Odesláno 7. říjen 2009 Odesláno 7. říjen 2009 pěkně ste se do mě pustily, o.k. podléhám:D taky sem dneska jel ráno jak prase, trošku sem zaspal do práce:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.