dzana.m Odesláno 5. říjen 2009 Odesláno 5. říjen 2009 kamarád objevyl neco v aute a nevý co to je tak mam prosbu jestly nahodou nekdo nevý je to v modelu 406 rok v. 2003 hdi. předem moc dekuji vedou ktomu dva draty a oba končí nekde dole u motoru jo zapomel jsem napsat kde se to nachazý když stojím před autem tak je to vpravo nahoře [upravil dne 5/10/09 dzana.m] Citovat
Dave_k Odesláno 5. říjen 2009 Odesláno 5. říjen 2009 Tak to je supr popis. Vpravo nahoře. Motorová část? Nebo v kabině? Podle fotky tipoju že to nebude ani origo díl, ale něco dobastlenýho. Nějakej imobilizér typu Enigma. Citovat
Dave_k Odesláno 5. říjen 2009 Odesláno 5. říjen 2009 A ty kabely se dají nějak dohledat kam vedou nebo se ztrácejí ve svazku auta? V autě je dodělávanej nějakej alarm nebo něco podobnýho neorigo? Citovat
dzana.m Odesláno 5. říjen 2009 Autor Odesláno 5. říjen 2009 ja to skusím nejak podrobně nafotit a dám sem foto kabely vedou dolu zadní časti motoru dolu zejrta dám vedet podrobneji jinak moc dík:super Citovat
Qcko Odesláno 5. říjen 2009 Odesláno 5. říjen 2009 Odpoj to, nakopni auto, prevezte sa a uvidis ci bude nieco chybat:aut Citovat
Haryk Odesláno 5. říjen 2009 Odesláno 5. říjen 2009 Původně zaslal: Dave_k Tak to je supr popis. Vpravo nahoře. Motorová část? Nebo v kabině? Podle fotky tipoju že to nebude ani origo díl, ale něco dobastlenýho. Nějakej imobilizér typu Enigma. dobastlený to asi nebude jelikož jsou na kabelech čísla,možná jsem jen přechytralej Citovat
MatrixChose Odesláno 5. říjen 2009 Odesláno 5. říjen 2009 Tohle na origo PSA opravdu nevypadá Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 5. říjen 2009 Odesláno 5. říjen 2009 Ty čísla jsou na kabelu jako celku, což je skoro na každý 3 žilový flexašňůře ze který to bylo uříznutý, pak je to i v krabičce která se u nás běžně prodává v elektrobastlících obchodech, takže to na 100% originál není Citovat
pastorek Odesláno 5. říjen 2009 Odesláno 5. říjen 2009 Celkom mi uniká význam tohoto zariadenia ale prepínače silne pripomínajú prvé ihličkové tlačiarne a nastavovanie kódovej stránky. Citovat
P607Olda Odesláno 6. říjen 2009 Odesláno 6. říjen 2009 Pomocí takových přepínačů se nastavuje kód na jednoduchých dálkových ovládáních - do souhlasu stejným kódem vysílač a přijímač. Takže dálkové ovládání z let asi 95. Přiímač je možná někde schovaný - ale spíš je přijímač zespodu desky - spousta součástek povrchové montáže? Citovat
jofo Odesláno 6. říjen 2009 Odesláno 6. říjen 2009 No ja si myslim ze to auto bolo predtym taxik. Pouziva sa to na delenie alebo nasobenie poctu impulzov z prevodovky. Taketo zariadenia sme pouzivali aj my na taxametre. Niektore taxametre maju predpisany maximalny a minimalny poceet impulzov ktore dokazu nacitat. Ak to ide z prevodovky tak to bude ono. Este na druhej strane plosaku by mali byt nejake integrace. Ak tam su tak na 99 percent to bude ono. Citovat
Petr0604 Odesláno 6. říjen 2009 Odesláno 6. říjen 2009 To dolly1010: To jsem chtěl říct jááá Napadlo mě to taky Citovat
dzana.m Odesláno 7. říjen 2009 Autor Odesláno 7. říjen 2009 tak tady je pár foteček jak to vypadá Citovat
dzana.m Odesláno 7. říjen 2009 Autor Odesláno 7. říjen 2009 tak snad ted to nekdo pozná asi coto je a poradí předem dík;) [upravil dne 7/10/09 dzana.m] Citovat
Ferry Odesláno 7. říjen 2009 Odesláno 7. říjen 2009 hezkej dobastl, nic originalniho to ale neni, podle tech sroubu na plombovani a dle popisu Jofo par prispevku nahore to bude nejspis k tomu taxiku - delic impulsu pro pocitadlo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.