kukikuk Odesláno 5. říjen 2009 Odesláno 5. říjen 2009 Zdravicko vsichni. Tak jsem si postavil sve druhe coupe, nejak se tu rozepisovat nebudu. Pokud bude nekoho zajimat prubeh prace nebo jakekoli jine informace, tak muze napsat. Doufam, ze se vam me druhe podani tohoto uzasneho auta bude libit. Citovat
winco Odesláno 5. říjen 2009 Odesláno 5. říjen 2009 :potlesk máš ho hezke.....ajen chci vedieť motor alebo motorovi prostor a interier si neupravoval?? Citovat
genzer Odesláno 5. říjen 2009 Odesláno 5. říjen 2009 zase super prace,jako vzdy:) brzo te navstivim,musim to videt osobne Citovat
ozzy56 Odesláno 5. říjen 2009 Odesláno 5. říjen 2009 z jakého typu máš toho lvíčka na zámku víka kufru?? dík Citovat
kukikuk Odesláno 5. říjen 2009 Autor Odesláno 5. říjen 2009 Jasan kamo, ty ses vzdycky zvanej.....me osobne se tohle provedeni libi vic nez to predtim. Skoda ze je to focene za sera, neni dobre videt, jak se barva meni. Obe barvy jsou zas menavky, jak cerveno-oranzova, tak bila na strese, doplnkach a kolech. Citovat
kukikuk Odesláno 5. říjen 2009 Autor Odesláno 5. říjen 2009 for ozzy56-Ten lvicek je z airbagu vystreleneho z nejake 406ky, ale take tam dobre pasuje lvicek z listy u 206ky co je na kufru. Citovat
Pe.Tr Odesláno 5. říjen 2009 Odesláno 5. říjen 2009 libi , jen ty napisy zezadu bych dal pryc ale jen proto že jsou křivě Citovat
Ziky.pažout Odesláno 5. říjen 2009 Odesláno 5. říjen 2009 moc pekny pekna prace pekny auto:super:potlesk:potlesk Citovat
BoneDaddy Odesláno 5. říjen 2009 Odesláno 5. říjen 2009 Parádní. Podle mě o 100% lepší než to předchozí. Souhlas s Pe.Trem, ty nápisy srovnat. A na lvíčka z 206 na znak se chystám pomalu taky. Motorový prostor taky doznal změn jako u toho minulého coupé? Tam to bylo totiž super. Citovat
dolly1010 Odesláno 5. říjen 2009 Odesláno 5. říjen 2009 nojo, jako nouzovka dobrý, na nějaký to skromný ježdění v noci, aby to nikdo neviděl... Dělám si srandu Máš to fakt pěkný Krásná kára Nejvíc se mi líbí ta \"tlama\" a ta barva - na sedmej fotce to pěkně měňavkuje Akorát to křídlo není můj styl a ty nápisy (hlavně to \"406\") by zasloužilo srovnat Jinat :potlesk Citovat
Šalda Odesláno 5. říjen 2009 Odesláno 5. říjen 2009 fešák, dobrej nápad s těma doplňkama v jiné barvě, pěkná kombinace:potlesk Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 5. říjen 2009 Odesláno 5. říjen 2009 Asi stárnu, se mě to s tou bílou nějak nelíbí, ani to špatně padnoucí křídlo není nějak ono, Citovat
f3Rd@ Odesláno 5. říjen 2009 Odesláno 5. říjen 2009 Barva pekna, me tam akorat zase nepasuje to kridlo, ale ja uz jinej nebudu... Citovat
Stifler Odesláno 5. říjen 2009 Odesláno 5. říjen 2009 Mně se tohle provedení Coupéčka líbí, ikdyž jsem spíš zastáncem jednobarevného auta - měňavka je dobrá, ale kombinaci bílá-červená, bych já asi nevolil, ale jinak paráda Citovat
kukikuk Odesláno 5. říjen 2009 Autor Odesláno 5. říjen 2009 BoneDaddy-Ano, motorovy prostor je nastrikany do barvy auta, tak ze cerveno-oranzovy flip-flop. Dalsi fotky dodam casem ;o) Whitetiger-kod barvy ti neporadim, protoze je to flip-flop efect lak, to ti nenamichaj, musis sit o uz tak koupit ;o) 309GT- Co si myslel tim \"dat to do nase kary\"? Tomu sem neporozumel. For all- A ted neco k tomu krive nalepenemu napisu 406.....chalanci reknu vam ze to nalepit dobre, neni vubec zadna prdel, jelikoz ty pismena maji takovy zvlastni patvar a nastavit je tak, aby to ladilo, je vcelku tezke, delal sem to uz xkrat, tak vim o cem mluvim ....kdo nevyzkousel, neporozumi:papa Citovat
Béďa Odesláno 5. říjen 2009 Odesláno 5. říjen 2009 kukikuk: 309GT mel na mysli tuto sekci ktera slouzi prave k prezentaci jednotlivych aut. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.