Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravicko vsichni. Tak jsem si postavil sve druhe coupe, nejak se tu rozepisovat nebudu. Pokud bude nekoho zajimat prubeh prace nebo jakekoli jine informace, tak muze napsat. Doufam, ze se vam me druhe podani tohoto uzasneho auta bude libit.

Odesláno

Jasan kamo, ty ses vzdycky zvanej.....me osobne se tohle provedeni libi vic nez to predtim. Skoda ze je to focene za sera, neni dobre videt, jak se barva meni. Obe barvy jsou zas menavky, jak cerveno-oranzova, tak bila na strese, doplnkach a kolech.

Odesláno

Parádní. :super Podle mě o 100% lepší než to předchozí. :)

Souhlas s Pe.Trem, ty nápisy srovnat. :D A na lvíčka z 206 na znak se chystám pomalu taky. :)

Motorový prostor taky doznal změn jako u toho minulého coupé? Tam to bylo totiž super. ;)

Odesláno

nojo, jako nouzovka dobrý, na nějaký to skromný ježdění v noci, aby to nikdo neviděl...

Dělám si srandu :D Máš to fakt pěkný ;) Krásná kára :)

Nejvíc se mi líbí ta \"tlama\" a ta barva - na sedmej fotce to pěkně měňavkuje :) Akorát to křídlo není můj styl a ty nápisy (hlavně to \"406\") by zasloužilo srovnat ;)

Jinat :potlesk :potlesk

Odesláno

Mně se tohle provedení Coupéčka líbí, ikdyž jsem spíš zastáncem jednobarevného auta - měňavka je dobrá, ale kombinaci bílá-červená, bych já asi nevolil, ale jinak paráda :potlesk

Odesláno

BoneDaddy-Ano, motorovy prostor je nastrikany do barvy auta, tak ze cerveno-oranzovy flip-flop. Dalsi fotky dodam casem ;o)

Whitetiger-kod barvy ti neporadim, protoze je to flip-flop efect lak, to ti nenamichaj, musis sit o uz tak koupit ;o)

309GT- Co si myslel tim \"dat to do nase kary\"? Tomu sem neporozumel.

For all- A ted neco k tomu krive nalepenemu napisu 406.....chalanci reknu vam ze to nalepit dobre, neni vubec zadna prdel, jelikoz ty pismena maji takovy zvlastni patvar a nastavit je tak, aby to ladilo, je vcelku tezke, delal sem to uz xkrat, tak vim o cem mluvim :D....kdo nevyzkousel, neporozumi:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...