pp205 Odesláno 1. říjen 2009 Autor Odesláno 1. říjen 2009 Původně zaslal: oddie I toho psa? pes je nas :-) Citovat
BV406 Odesláno 1. říjen 2009 Odesláno 1. říjen 2009 ty vo..le to je maras, to bych videl na nejakou psychickou poruchu .... nebo ho vykopli z baraku ... nezdal se ti nejaky divny ?? Citovat
oddie Odesláno 1. říjen 2009 Odesláno 1. říjen 2009 Aspoň je čím zapít nalezení, jak tak koukám Citovat
destiny Odesláno 1. říjen 2009 Odesláno 1. říjen 2009 Původně zaslal: oddie I toho psa? Dobře Oddie :D Citovat
Přema Odesláno 1. říjen 2009 Odesláno 1. říjen 2009 Původně zaslal: oddie I toho psa? :D:D:D chudák Jessie.... ale ten zbytek to je vážně masakr:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik [upravil dne 1-10-09 Přema] Citovat
marko306 Odesláno 1. říjen 2009 Odesláno 1. říjen 2009 ber to z lepšej stránky, máš nové autorádio, autosedačku... ale nakopať ho je aj tak málo, tĺka sprostého:bacha Citovat
destiny Odesláno 1. říjen 2009 Odesláno 1. říjen 2009 Možná by se mohl ještě ozvat s tím, žes mu ty věci odcizil. Asi bych je raději někde uskladnil a chíli počkal, jestli se po nich nebude shánět. Citovat
rarasik Odesláno 1. říjen 2009 Odesláno 1. říjen 2009 myslíš že by mal odvahu sa ozvať a pýtať si veci naspäť? Tak to by bola silná nátura:bacha. A možno príde aj so zoznamom v ruke:D Citovat
Přema Odesláno 1. říjen 2009 Odesláno 1. říjen 2009 Myslím že by ho hnal a hádám co by mohl mít tak v ruce....... Citovat
Fusion Odesláno 1. říjen 2009 Odesláno 1. říjen 2009 A co je na tom tak hroznýho? Dyť je to kopa krámů. Bych vám mohl ukázat jak vypadá zabordelený auto Citovat
Driver Odesláno 1. říjen 2009 Odesláno 1. říjen 2009 Řekl bych, že lidi jsou takový k....y, že jsou schopný se ozvat a chtít ty věci zpátky. Já bych mu je vrátil.... ovšem po doplacení zbývajících dní co to auto neplánovaně měl a po zaplacení výdajů s hledáním a uklízením auta. Citovat
309GT Odesláno 1. říjen 2009 Odesláno 1. říjen 2009 Fakt tam asi chrápal:blicismajlik To je mazec,ale hlavně že máš auto z5;) Citovat
Otan Odesláno 1. říjen 2009 Odesláno 1. říjen 2009 Pořád to nějak nechápu. Auto jsi půjčil někomu, na koho jsi měl jen telefon, žádný jiný kontakt? Adresu, č. OP apod.:myslim Citovat
pp205 Odesláno 1. říjen 2009 Autor Odesláno 1. říjen 2009 Původně zaslal: Otan Pořád to nějak nechápu. Auto jsi půjčil někomu, na koho jsi měl jen telefon, žádný jiný kontakt? Adresu, č. OP apod.:myslim Mam ze zakona a z podminek pojistovny povinost kopirovat op+Rp smlouva je samozrejmosti. Ale namam moznost jezdit k lidem domu abych overil ze tam opravdu maji domov. No zkusenost ... Citovat
Honza z Nera Odesláno 2. říjen 2009 Odesláno 2. říjen 2009 teda . . . . na mě to působí tak, že ten dotyčný co si od tebe auto půjčil ho za mrský peníz prodal dál a tomu někomu ho pak policajti sebrali . . . to jsem zvědav kam se to posune . . . Citovat
Medvěd Odesláno 2. říjen 2009 Odesláno 2. říjen 2009 Blbý je, že podobným situacím se v podstatě nedá předcházet. Vždycky tu bude určité % lidiček, kteří berou půjčenou věc jako dar s jehož vrácením si nemá cenu dělat starosti a tyhle lidské exkrementy si vždycky najdou kličku, jak Tě odrbat. Ty máš v tuto chvíli velké štěstí, že se Ti auto vrátilo vcelku a celkem v cajku - s nějakým doplatkem za půjčovné \"přes čas\" se ale můžeš na 95 % rozloučit. Když jsem si kdysi chtěl půjčit mikrobus, všechny půjčovny po mě chtěly kauci ve výši 50 000,- Kč. Netvrdím, že bys měl chtít za starou 206ku tolik, ale třeba 10 000,- Kč (nebo zaparkované JEJICH auto v servisu) by už mohlo různé poberty odradit. [upravil dne 2/10/2009 Medvěd] Citovat
Fx Odesláno 2. říjen 2009 Odesláno 2. říjen 2009 Medvěd: Problém je v tom, že mohou přijet s kradeným nebo půjčeným autem - viz pan Řáha či co se stalo mně při prodeji Imprezy. Zloděj přijel felicií, kterou ukradl na Jižním městě, to nechal u nás na dvoře a ukradl Imprezu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.