Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Prosba o pomoc nalezeni 206 Již NALEZENO foto ...

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: oddie

I toho psa? :)

:D:D:D:D chudák Jessie.... ale ten zbytek to je vážně masakr:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik

[upravil dne 1-10-09 Přema]

Odesláno

Řekl bych, že lidi jsou takový k....y, že jsou schopný se ozvat a chtít ty věci zpátky. Já bych mu je vrátil.... ovšem po doplacení zbývajících dní co to auto neplánovaně měl a po zaplacení výdajů s hledáním a uklízením auta. :bacha

Odesláno

Pořád to nějak nechápu. Auto jsi půjčil někomu, na koho jsi měl jen telefon, žádný jiný kontakt? Adresu, č. OP apod.:myslim:myslim

Odesláno
Původně zaslal: Otan

Pořád to nějak nechápu. Auto jsi půjčil někomu, na koho jsi měl jen telefon, žádný jiný kontakt? Adresu, č. OP apod.:myslim:myslim

Mam ze zakona a z podminek pojistovny povinost kopirovat op+Rp smlouva je samozrejmosti. Ale namam moznost jezdit k lidem domu abych overil ze tam opravdu maji domov. No zkusenost ...

Odesláno

teda . . . . na mě to působí tak, že ten dotyčný co si od tebe auto půjčil ho za mrský peníz prodal dál a tomu někomu ho pak policajti sebrali :myslim. . . to jsem zvědav kam se to posune . . .

Odesláno

Blbý je, že podobným situacím se v podstatě nedá předcházet. Vždycky tu bude určité % lidiček, kteří berou půjčenou věc jako dar s jehož vrácením si nemá cenu dělat starosti a tyhle lidské exkrementy si vždycky najdou kličku, jak Tě odrbat. Ty máš v tuto chvíli velké štěstí, že se Ti auto vrátilo vcelku a celkem v cajku - s nějakým doplatkem za půjčovné \"přes čas\" se ale můžeš na 95 % rozloučit.

Když jsem si kdysi chtěl půjčit mikrobus, všechny půjčovny po mě chtěly kauci ve výši 50 000,- Kč. Netvrdím, že bys měl chtít za starou 206ku tolik, ale třeba 10 000,- Kč (nebo zaparkované JEJICH auto v servisu) by už mohlo různé poberty odradit.

[upravil dne 2/10/2009 Medvěd]

Odesláno

Medvěd: Problém je v tom, že mohou přijet s kradeným nebo půjčeným autem - viz pan Řáha či co se stalo mně při prodeji Imprezy. Zloděj přijel felicií, kterou ukradl na Jižním městě, to nechal u nás na dvoře a ukradl Imprezu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...