destiny Odesláno 27. září 2009 Odesláno 27. září 2009 Už tu bylo zmíněno několik závislostí (kouření, alkohol a pod.) Tak se přiznejte, kolik je tu z Vás závisláků na dokonale střiženém travnatém povrchu a bílé mičudě? Citovat
BoneDaddy Odesláno 27. září 2009 Odesláno 27. září 2009 Původně zaslal: destiny Tak se přiznejte, kolik je tu z Vás závisláků na dokonale střiženém travnatém povrchu a bílé mičudě? Hmm, fotbal taky žeru. Citovat
vendelinek Odesláno 27. září 2009 Odesláno 27. září 2009 Původně zaslal: destiny závisláků na dokonale střiženém travnatém povrchu a bílé mičudě? travnatý povrch jo........mičuda:myslimco to je? Citovat
Dave_k Odesláno 27. září 2009 Odesláno 27. září 2009 Jo fajn hra pro vyplnění volného času. Na mobilu. Citovat
dobrmik Odesláno 27. září 2009 Odesláno 27. září 2009 jj na mobilu mě to jde taky pěkně..ale jinak jsem to ani nezkoušel......není čas... Citovat
destiny Odesláno 27. září 2009 Autor Odesláno 27. září 2009 2 BoneDaddy: měl jsem na mysli mičudu o velikosti 43 mm v průměru Citovat
BoneDaddy Odesláno 27. září 2009 Odesláno 27. září 2009 Původně zaslal: destiny 2 BoneDaddy: měl jsem na mysli mičudu o velikosti 43 mm v průměru Jasný. Ale k tématu: golf je moc vznešená hra na to abych ji kazil. Něco jako šachy. Citovat
.mycTD Odesláno 27. září 2009 Odesláno 27. září 2009 driv jsem obcas zasel na range, zive podiskutovat s marsalem o svem odevu a tak... ale co mi nikdo nechce pujcovat hole, tak uz na to par let se*u. taky me prekvapuje, kolik lidi tam porad jeste chodi trpet jen kvuli sve spolecenske prestizi. Citovat
peugeot09 Odesláno 27. září 2009 Odesláno 27. září 2009 Golf nehraju, ale golfový míček je skvělá věc...na rozbíjení oken. Citovat
gedu Odesláno 27. září 2009 Odesláno 27. září 2009 taký závislák niesom ale na mobile si ho občas zahrám:D Citovat
Chepp Odesláno 27. září 2009 Odesláno 27. září 2009 jo tak se pridam k diskuzi, sice opravdovi/normalni/velky golf nehraji, ale s kamosema chodime na minigolf a to je teprve sranda... kazdy micek jiny... to potom lita jak o zivot, muzu jenom doporucit.. v krasny nedelni odpoledne s partou dobrych pratel skvela vec, \"rené, já a rudolf, chodíváme na gol...\" Citovat
Fr3sh Odesláno 27. září 2009 Odesláno 27. září 2009 Golf nemusím, hrál jsem ho jednou, ale prý mi to docela šlo. Tak švih je tam skoro stejný jako u softballu (baseballu) takže mi to nedělalo problémy žádné. Citovat
zzipCZ Odesláno 27. září 2009 Odesláno 27. září 2009 no klasika golf ne ale minigolf sem tam ja:papa Citovat
wooody Odesláno 27. září 2009 Odesláno 27. září 2009 hrál sem ho jednou........ a malinko sem se netrefil na greenu do míčku a vyhodili mě odtamtud..... měli tam menší dirku:roll........ jo na green sem se dostal asi na 1000000000 pokus..... Citovat
Fusion Odesláno 27. září 2009 Odesláno 27. září 2009 Dřív sem hrál a na turnajích dělal caddyho, supr brigáda. Citovat
BV406 Odesláno 27. září 2009 Odesláno 27. září 2009 a neni to spis vhodnejsi tema pro cleny treba porsche nebo ferrari klubu ? Citovat
destiny Odesláno 27. září 2009 Autor Odesláno 27. září 2009 Nevím proč rádoby sport? A to, že to je sport pro snoby má vizitku asi jen u nás a v dalších pár státech ve východní evropě. (ikdyž poslední roky se to už taky lepší) Třeba v Americe je golf naprosto běžný jako třeba sqash. Pokud se člověk nevrhne do zbytečných extrémů, dá se golf hrát za rozumné peníze. Pokud to hraje člověk pro zábavu a nehoní za HCP, tak vybavení není dražší, než třeba horské kolo a pokud chodí hrát standardní hřiště, stojí ho FEE třeba 500,-. Má na několik hodin o zábavu vystaráno. To, že to není sport taky není pravda. Samotná hra na hřišti je jen jakási třešnička na dortu. Než si člověk může vůbec jít zahrát na hřiště, předchází tomu hodně hodin tvrdého tréningu na Driving Range a jiných cvičných plochách. Schválně Oddie, zkus si třeba odpálit na Drivingu takových 150 míčů, jak se budeš druhý den cítit. Při odpalu si člověk protáhně mnohndy svaly i o kterých neví, že je má A když už je člověk schopný hrát na hřišti, tak si vem, že takové 18ti jamkové hřiště má 7 až 10km, k tomu vem zátěž v podobě bagu holí na zádech a tréning (rozcvičení před hrou) a věřím tomu, že po hře budeš dost utahanej! Citovat
BV406 Odesláno 27. září 2009 Odesláno 27. září 2009 covece, tam bude asi i problem prave v tom case myslim si, ze vetsina pracujicich sice mozna ma penize, aby to utahli,ale zase s tim casem jsu na stiru, no a ti co maji hooodne casu na hrani asi nebudou mit zase ty penize Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.