Šalda Odesláno 2. září 2009 Odesláno 2. září 2009 to máš na svým autě?? ale máš to trošku zkřiva Citovat
majty Odesláno 2. září 2009 Autor Odesláno 2. září 2009 no lepeni sem nak neresil pac to tam neplanuju mit na furt Citovat
Šalda Odesláno 2. září 2009 Odesláno 2. září 2009 tohle bych si dal na auto když bych jel na volby:aut Citovat
čakom Odesláno 2. září 2009 Odesláno 2. září 2009 na tu nalepku jsem koukal když si byl v Brně Citovat
BoneDaddy Odesláno 2. září 2009 Odesláno 2. září 2009 Tak to bych si na auto nenalepil. Hlavně jestli máš samolepku peugeot clubu? Citovat
Qcko Odesláno 2. září 2009 Odesláno 2. září 2009 Ak je Eva a Vasek to co si myslim, tak radsej by som si teda vypocul toho Paroubegga Vie niekto preco sa v CR predalo tolko vela albumov Evy a Vaska? Citovat
MatrixChose Odesláno 2. září 2009 Odesláno 2. září 2009 Protože důchodci neuměj vypalovat.... Citovat
BV406 Odesláno 2. září 2009 Odesláno 2. září 2009 nooo jo, zase jeden vykrik do tmy ... tak doufam, ze mas doma jejich celou diskografii ... Citovat
Tommy306 Odesláno 2. září 2009 Odesláno 2. září 2009 tak tohle by chtělo ve větším..aspoň přes celé zadní okno:super Citovat
Marcel505 Odesláno 2. září 2009 Odesláno 2. září 2009 Původně zaslal: Šalda to máš na svým autě?? ale máš to trošku zkřiva Křivé to je vzhledem k lince pod světlem, jenže ta stoupá, s dolní u nárazníku je to možná rovně... [upravil dne 2/9/2009 Marcel505] Citovat
peugeot09 Odesláno 2. září 2009 Odesláno 2. září 2009 Ovečka, která je proti Patoubkovi, ani vlastně neví proč. Prostě ji přijde že je děsně kchůůl, když má na svém supa gangsta kháru úpe hustou lepku. Přidej ještě Marťana šmudlo. Citovat
Pe.Tr Odesláno 2. září 2009 Odesláno 2. září 2009 hele nechte toho zas jo EDIT: nebo dostanete dočasny Ban , resp po volbách budete vpuštěni [upravil dne 2/9/09 Pe.Tr] Citovat
Medvěd Odesláno 2. září 2009 Odesláno 2. září 2009 Původně zaslal: peugeot09 Ovečka, která je proti Patoubkovi, ani vlastně neví proč. Prostě ji přijde že je děsně kchůůl, když má na svém supa gangsta kháru úpe hustou lepku. Přidej ještě Marťana šmudlo. Napiš mi jedinej rozumnej důvod proč bych měl měnit svůj názor na Pablbka celou levou politiku a dostaneš metál. Pablbkovi se zatím pro lidi v téhle zemi nepovedlo udělat nic jinýho, než že v pokladně nasekal tolik dluhů, až z toho i našim vnukům bude blbě (jednou totiž to, co Pablbek s jeho věrnými prožrali bude někdo muset zaplatit - a marťani to fakt nebudou). Pokud je pro tebe kdokoli, kdo odmítá oranžovorudý populismus, ovečkou - pak Ty jsi u mě člověk, pro kterého je nejdůležitějším prvkem k osobní spokojenosti pouze plný žlab - a dál ať se děje cokoli, jen když já se nažeru. [upravil dne 2/9/2009 Medvěd] Citovat
Šalda Odesláno 2. září 2009 Odesláno 2. září 2009 Původně zaslal: Marcel505 Původně zaslal: Šalda to máš na svým autě?? ale máš to trošku zkřiva Křivé to je vzhledem k lince pod světlem, jenže ta stoupá, s dolní u nárazníku je to možná rovně... [upravil dne 2/9/2009 Marcel505] Já vím, asi bych to takhle taky přilepil, to byl jen žert:D Citovat
Medvěd Odesláno 2. září 2009 Odesláno 2. září 2009 Původně zaslal: Pe.Tr hele nechte toho zas jo EDIT: nebo dostanete dočasny Ban , resp po volbách budete vpuštěni [upravil dne 2/9/09 Pe.Tr] Nevidím důvod rozdávat za politické názory BANy - to už tu kdysi bylo, že člověk musel pouze držet hubu, tahle doba je ale už 20 let za námi. [upravil dne 2/9/2009 Medvěd] Citovat
Fusion Odesláno 2. září 2009 Odesláno 2. září 2009 Já bych do toho vosího hnízda nerýpal, kdyby tu v těch asi 10 vláknech padl jedinej důvod proč volit ČSSD. Citovat
Medvěd Odesláno 2. září 2009 Odesláno 2. září 2009 Eva & Vašek je duo, které je založeno na \"prznění\" převážně lidových cajdáků. Má ale masivní TV reklamu a prodává svá CD ve stotisícových nákladech. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.