jamall406 Odesláno 25. březen 2012 Odesláno 25. březen 2012 zdravím omlouvam se za oživení tematu ale napadlo mě dal by se v peugeotu sehnat uplně novy dispaly typ C???? a na kolik by to mohlo vyjít díky za odpoved Citovat
lacoceco Odesláno 25. březen 2012 Odesláno 25. březen 2012 C pred pol rokom 530 EUR, ale pán mi povedal že mi dá zľavu na 390 EUR, ďakujem pekne, zohnal som Bečkový za 20 Ečiek, spokojnosť Citovat
P607Olda Odesláno 25. březen 2012 Odesláno 25. březen 2012 Oprava v Polsku, uvidíme trvanlivost opravy Citovat
Kotis Odesláno 26. březen 2012 Odesláno 26. březen 2012 taky mě už sere ten displej čarkuje a v letě ma i černy fliček, ale aby chtěli tolik za novy a kdyby se napsalo přimo do peugeotu? oni přece vmusi vědět že to z vyroby nebylo dořešene tak když už to nevyraběj jen doprodvaj zasoby tak snad za pár kaček to mužou dat:P Citovat
BV406 Odesláno 26. březen 2012 Odesláno 26. březen 2012 chlapi trochu , ale da se mym ovladacem nastavit ceckovy displej i v jine 406 s mux jako mam ja ?? ptal se me jeden chlapek co si vsiml, ze mam 406 s mux a C displejem, ze pry jak se na tom nastavuji hodiny a tak, ze pry tam nema zadny cudlik bohuzel nema k tomu ovladac, jsou ty ovladace nejak sparovane nebo to funguje na vsechny displeje ? Citovat
Vítek1 Odesláno 26. březen 2012 Odesláno 26. březen 2012 taky mě už sere ten displej čarkuje a v letě ma i černy fliček, ale aby chtěli tolik za novy a kdyby se napsalo přimo do peugeotu? oni přece vmusi vědět že to z vyroby nebylo dořešene tak když už to nevyraběj jen doprodvaj zasoby tak snad za pár kaček to mužou dat:P a u nas se C displej prodaval? myslim ze pro ČR urcen nebyl navic u nas je ti v podstate na nic. Nebo chces psat do Francie? Citovat
Kotis Odesláno 26. březen 2012 Odesláno 26. březen 2012 no to je fakt blbost někde psat,byl jsem trochu po přečteteni jak se to všem kazi Citovat
Kotis Odesláno 26. březen 2012 Odesláno 26. březen 2012 ovladač: funguje to na všechny displeje, taky mi chyběl při koupi pak jsem sehnal starši a hneda přepinal funkce na displeji Citovat
BV406 Odesláno 27. březen 2012 Odesláno 27. březen 2012 kotis: super, dik za info ... ... samozrejme, ze C Citovat
Dančák Odesláno 27. březen 2012 Odesláno 27. březen 2012 Taky mi ten ovladač chybí, tak kdyby někdo měl navíc uvítal bych:mrk Citovat
Dave_k Odesláno 27. březen 2012 Odesláno 27. březen 2012 A co uni TV ovladač a \"naučit\" ho ten origo? Citovat
Ducatista Odesláno 30. březen 2012 Odesláno 30. březen 2012 V Peugeot servisu jsem o tom displeji typu C hodil řeč s jedním chlapíkem a poradil mi člověka z Prostějova, co displeje opravuje. Volal jsem mu a řekl mi, že ty Cčkovy opravit nejdou, že na tom panelu ten displej musí vyměnit a po opravě to zase šlape cca těch 10 let než ten novej displej zase začne teplem mizet. Cena opravy je 3500-3800 bez DPH. Je to teda ranec, ale pořád lepší než kupovat v Peugeotu za 7000 novej. Citovat
Ondrej89 Odesláno 15. červenec 2012 Odesláno 15. červenec 2012 http://www.groupelectric.sk/mobilny-servis/eshop/23-1-Servis-Auto-Elektroniky/72-2-Info-Display Citovat
Mizlerek007 Odesláno 16. červenec 2012 Odesláno 16. červenec 2012 kluci at tu nezakládám nové téma, neměl by někdo doma CD do navigace ? bohužel ho tam nemám, chtěl bych jen něco zkusit... vím že jsou to starý mapy, ale potřebuju něco vyzkoušet, nebo nevíte jestli se to dá někde stáhnout ? diky Citovat
Ducatista Odesláno 16. červenec 2012 Odesláno 16. červenec 2012 Já to CD mám, ale asi je poškrábaný a občas to píše UNREADABLE nebo cosi takovýho Ale jsem docela z ruky, alůe kdyby se neozval nikdo blíž tak se pak nějak můžem zkusit domluvit. Citovat
Mizlerek007 Odesláno 16. červenec 2012 Odesláno 16. červenec 2012 a nevíš co všechno na tom máš za mapy vid ? kdyby jsi mi ho hodil do obálky klidně ti za něj nějakou kačku pošlu... Citovat
Ducatista Odesláno 18. červenec 2012 Odesláno 18. červenec 2012 tak to netuším, ale minulej majitel říkal že je tam západní evropa, když prej byl v Rakousku tak navigace najednou ožila a prej fungovala jak bude čas, tak bych to eventuelně zkusil vytahnout z auta (ještě jsem k tomu nelezl) a vypálit. Citovat
Vítek1 Odesláno 18. červenec 2012 Odesláno 18. červenec 2012 docela by me zajimalo co s tim chces zkouset? nase mapy nikdy nebyly a nove si do toho stejne nijak nenacpes takze totalne nepouzitelne i v zahranici. A ty mapove podklady budou asi uplne jine nez u dnesnich grafickych Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.