Přejít na obsah

beno76

Uživatel
  • Počet příspěvků

    28
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 406
  • Rok výroby
    2001

Profilové informace

  • Město
    Martin
  • Stát
    Česká republika

beno76's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. beno76

    čidlo vačky hriadela

    diky za odpovede a kde sa teda nachadza jeden piše že na hore druhy že naboku za kolesom .
  2. Kde sa nachadza čidlo vačky hriadela musim ho skontrolovat lebo mi vyhadzuje chybu. Motor 2,0 Hdi 66kw r.v. 2001 Ďakujem za radu prípadne foto s označením.
  3. beno76

    Rucni brzda

    dnes som robil brzdy mam vzadu kotuce a steloval som aj rucnu tak ten srob na stelovanie je aj v v kabine napravo od paky rucnej brzdy 10 matica ani som nemusel davat dole stredovy plast nahodil som to na nastrckovy kluc a tocil [upravil dne 18/3/12 20:35 od beno76]
  4. beno76

    Stabilizátor zadnej nápravy

    vďaka ešte raz
  5. beno76

    Stabilizátor zadnej nápravy

    Mohol by som poprosiť aký je priemer zadnej tyče ??? porezal som dnes pod auto a silenbloky stabilizačnej tyče sú v úbohom stave vin:VF38ERHYF81355262 ďakujem.
  6. beno76

    Nemrznuca kvapalina

    Dakujem za rady dolial som a hadam sa to premiesa ventil na vypustenie tam nemam.
  7. beno76

    Nemrznuca kvapalina

    pozeral som ma chladic a nevidel som ten vypustaci ventil kde presne je?
  8. Chcem sa opytat aky system je v dolievani nemrznucej kvapaliny. Ked dolejem do vyrovnavacej nadrzky cistu nemrznucu zmes rozriedi sa v obehu cirkulaciou alebo ostane len v nadrzke a az pri poklese hladiny v systeme ju vtiahne do obehu.
  9. beno76

    ukažte svoji 406

    tak toto je moje kombi uz ho mam skoro 5rokov a na 80%spokojnost
  10. Ja som menil asi pred dvoma tyzdnami a nalieval som ho cez odvzdusnovaci srob pod air boxom je to jednoduchsie stacil mi lievik a za chvilu som to nalial a co sa tyka odmontovania air boxu par srobov a bol von. Nemal som chut davat dole koleso, podblatnik a nalievat to cez kontrolny srob je to dost roboty takto som to mal za chvilu hotove.
  11. beno76

    spravna dlžka skrutky na kolesá

    tak som radsej teda kupil tie dlhsie sroby. diky za odpovede tema uzatvorena, mozete vymazat. [upravil dne 2/3/10 beno76] [upravil dne 2/3/10 beno76]
  12. beno76

    Zaslepení egru...

    Presne tak som to spravil a jazdim uz asi rok a bez problemov aj cez emisie som presiel vpohode.
  13. beno76

    Autobaterie?

    Tie spuntiky som vysroboval pomocou manikurovych nozniciek su na zavit tak to neskusaj vylupnut, normalne som pootvoril noznicky a zapichol som ich spicmi o tie schodikovite vybezky na spuntikoch a pomali som ich odsroboval a potom som klasicky dolial destilku na stanovenu hladinu ktora je po ten jazycek co vidno v otvoroch a dal som ju nabijat na nabijacku na 10hodin klasicky ako je odporucane 1/10 podla amperov nabijacky mal som 6,5amperovu nabijacku spuntiky nechas otvotene vo vetranej miestnosti po urcitej dobe mozes skontrolovat ci mas clanky v baterke vporiadku ak su ok tak by malo v kazdej diere bublinkovat nie ako ked sa vari voda ale sem tam vynde mala bublinka. po nabijani zasrobujes a mozes nahodit do auta. co sa tyka doby statia auta tak niekedy nejazdim dva dni a normalne nakopnem.
  14. beno76

    Autobaterie?

    Pozeral som v mojom aute mam tiež r.v.2001 a je tam tiež baterka značky HOPPECKE a je na nej napisane 640A mal som tiez uz problemy so startovanim dolial som destilku nabil ju a zatial pohoda bolo aj -15 a kopla. čo sa tyka rozmeru tiež priehradka je o niečo vačši ako baterka ale to je tak od vyroby.
  15. beno76

    kola na zimu

    Tiež riešim dilema ohladom ET ale docital som sa ze zalezi aj na sirke rafku takze je rozdiel ci tam je 6J alebo6,5J alebo7J podla toho cim sirsi rafik tak ET moze byt vysie aspon som to tak pochopil s vypoctu podla tabulky http://www.tuning.sk/converter_wheels.php. (ked otvori stranku klikni na odkaz pod napisom nenajdene) Tak ked mas kolesa s rafkom 7J a et 38 tak bude dnu o 7mm oproti original disku 6J ET18. [upravil dne 2/1/10 beno76]
×
×
  • Vytvořit...