chechet Odesláno 12. srpen 2009 Odesláno 12. srpen 2009 Původně zaslal: Pe.Tr Akusticke tvrzene vyhrivane s projekci nyni uz cena dava vetsi smysl Citovat
P.avel Odesláno 12. srpen 2009 Odesláno 12. srpen 2009 Původně zaslal: chechet Původně zaslal: Pe.Tr Akusticke tvrzene vyhrivane s projekci nyni uz cena dava vetsi smysl a to maj všechny C6 v základu nebo to je nějaká lepší výbava? Citovat
P.avel Odesláno 12. srpen 2009 Odesláno 12. srpen 2009 Původně zaslal: PnR to auto vyzera velmi hnusne náhodou vizuálně je pěkný, akorát vevnitř malý Citovat
shwaara Odesláno 12. srpen 2009 Odesláno 12. srpen 2009 No tak se poradne pojisti a problem \"sklo\" je vyresen. Az bude stat polovinu toho co ted, jedu si pro nej Citovat
Fx Odesláno 13. srpen 2009 Odesláno 13. srpen 2009 Jo... a pak někomu odletí kamínek a bude z toho totálka:P Citovat
Tommy306 Odesláno 13. srpen 2009 Odesláno 13. srpen 2009 při koupi auta je pro mě osobně cena okna, plechařiny apod bezpředmětná..tohle vždy pokreje havarijko nebo povinný ručení viníka případné nehody..spíš bych se už orientoval na kolik vyjde údržba a běžné opravy..čili servisní prohlídka, hodinová práce servisu, rozvody, brzdy apod.. Citovat
Pe.Tr Odesláno 13. srpen 2009 Odesláno 13. srpen 2009 Tommy pokud je obecná hodnota nizsí nez výše skody tak ti havarka nepomůže Citovat
shwaara Odesláno 28. říjen 2009 Odesláno 28. říjen 2009 Narazil jsem včera na zajímavou nabídku 2007 C6 za 5.000E viz http://www.autobazar.sk/inzerat/detail/83280/citroen-c6-22hdi-exclusive/ Psal jsem proto prodávajícímu, zda je cena konečná, nebo zda je třeba převzít nějaký leasing a on mi odepsal: Adams Pach [adamspach@googlemail.com] Napíšte prosím, v anglickom jazyku. The vehicle is in a very good condition, has no technical damage at all, no scratches or dents, no hidden defects, mint condition, service book, accident free, german papers. It has the title of ownership, cleared of any obligations or fees and comes with all the documents you need to register it, Tuv cert, COC, etc.. You will not have to pay additional taxes for this, is my personal car, I have worked in Germany for the last 2 months and I purchased the car there. My company wanted me back home, so currently I am in England (UK). I brought the car home with me and now is located in England. I am trying to sell it at this price because I can not use it anymore (the steering wheel is on left side and is very difficult for me to drive it), is a pity to keep such a beautiful car and not use it.. I tried to sell the car in UK, but nobody want to buy a left side steering wheel car. My car is already at Autoscout24 Transport ( visit www.autoscout24.com) at their local representative.(I paid this company to take care about this transaction so you don\'t have to be worried as you will pay only the price of the car).We can have a deal if you are really interested in buying it. The price is not negotiable but includes the transport to your address. Autoscout24 Transport is a very secure and professional company they will deliver the car in time.My phone number is 00447564027829 , call me anytime you want , and we will speak more . Co si o tom myslíte? Jedná se o další podvod, nebo je nějaká možnost, jak zjistit, zda je to jen dobrá nabídka bez větších rizik? Přijde mi zvláštní, aby angličan pracující v německu prodával auto na slovensku... Citovat
Laďa Odesláno 28. říjen 2009 Odesláno 28. říjen 2009 Angličan pracující v Německu prodává auto na Slovensku které pochází z Belgie. Potom, že ta EU je špatná věc. Citovat
shwaara Odesláno 28. říjen 2009 Odesláno 28. říjen 2009 To je ta globalizace Za 7.000E je ještě pěkná tady (focená v německu): http://www.autobazar.sk/inzerat/detail/80709/citroen-c6-citroen-c6-27-v6/ Jsou to zajímavě nízké ceny, napsal jsem jim na ten jejich pochybný mail, evidentně taky do GB, tak uvidím, co za pohádku přijde teď V tomto vlákně výše ale byla C6 za 8.000E a nevypadala jako podvod. Přitom cenové rozpětí ojetých C6 je dost velké, stejně staré modely jsou nabízeny za 10.000 i 40.000E.... [upravil dne 28/10/09 shwaara] Citovat
Fusion Odesláno 28. říjen 2009 Odesláno 28. říjen 2009 KONTAKT: Tel: hrtghjyd@go.buffaloes.com Velmi běžná slovenská emailová adresa. Bože, když už musím podvádět tak alespoň pořádně. Citovat
shwaara Odesláno 28. říjen 2009 Odesláno 28. říjen 2009 Už přišla odpověď Hi, I am looking to sell my personal car for 7000 Euro. The car is in perfect condition, no scratches, real km,no damage at the engine,never smoke in the car, the car have Slovakia documents.( i worked in Slovakia for 2 years).I want to tell you that i am located in England,not in Slovakia,the car is with me in England, but can i arrange to send you the car. I hear about this website, on the internet,and i suppose that this is my chance to sell my car. Thanks you and email me if you are interested. Citovat
oddie Odesláno 29. říjen 2009 Odesláno 29. říjen 2009 Že se tak evidentní a otřepanou věcí vůbec zabýváte. Citovat
Pe.Tr Odesláno 29. říjen 2009 Odesláno 29. říjen 2009 Ahoj, hledám prodat moje osobní automobil za 7000 Euro. Auto je v perfektním stavu, bez škrábanců, skutečné km, žádné škody na motoru, nekouřím v autě, v tom autě Slovensko doklady. (Pracoval i na Slovensko na 2 roky). Chci ti říct, že já jsem se nacházejí v Anglii, ne na Slovensko, auto je se mnou v Anglii, ale i zařídit, aby vám poslal auto. Slyšel jsem o tom internetové stránky, na internetu, a já předpokládám, že to je moje šance prodat své auto. Díky vám a e-mailu se mě, jestli máte zájem. furt ta sama pisen . jestli to chcete znat až dokonce tak mu pošlete zalohu na přepravu o kterou si v dalsim mejlu řekne Citovat
m3t4L_m4n Odesláno 18. listopad 2011 Odesláno 18. listopad 2011 Ja som sa do C6 zamiloval.. Je to konečne kus poriadnej francúzskej extravagancie a navyše s nadupanou výbavou.. Ale ako tu tak čítam ceny opráv nie je to auto pre každého.. \"Prepáčte, potrebujete vôbec toto auto?\" JA: \"Nie. Ale chcem ho!\" Inak takéto podvody su fakt na smiech Nechápem niekeho kto na takéto niečo naletí.. Veď logika mi hovorí, že aj keby som býval v Nemecku, pracoval v Anglicku a čo ja viem čo tak predsa to auto predám za trhovú cenu Citovat
jofo Odesláno 18. listopad 2011 Odesláno 18. listopad 2011 Nadherne vozenie. Mali sme ju pozicanu na vikend, rocnik 2007. Bol som prekvapeny ze ako ide lepsie 2.7hdi v tomto aute oproti P607. Vo vnutry je vela miesta. Vonkajsi vzhlad taky zvlastny, ale Ked sa niekomu paci tak je to prenho najkrajsie auto. Za mna super auto. Zistoval som tu cenu skla tu v irsku a ta bola teda skoro cena jazdeneho auta. 5780euro +dan 21percent. Citovat
jofo Odesláno 18. listopad 2011 Odesláno 18. listopad 2011 Nadherne vozenie. Mali sme ju pozicanu na vikend, rocnik 2007. Bol som prekvapeny ze ako ide lepsie 2.7hdi v tomto aute oproti P607. Vo vnutry je vela miesta. Vonkajsi vzhlad taky zvlastny, ale Ked sa niekomu paci tak je to prenho najkrajsie auto. Za mna super auto. Zistoval som tu cenu skla tu v irsku a ta bola teda skoro cena jazdeneho auta. 5780euro +dan 21percent. Citovat
elton Odesláno 18. listopad 2011 Odesláno 18. listopad 2011 Dva roky staré téma a já jak blb klikám na odkazy, které už pořádně nefungují a divím se, že se nějak správně nezobrazují. Kde jste to zase vyhrábli? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.