Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chlapi má 406 hdi 2001 tepolomer mi ukazuje i ve velkych vedrech max 90 stupnu ješte jsem se přes tuhle teplotu nedostal je to v pořádku nebo něco žvaní teploměr nebo čidlo?:myslim

Odesláno

doporučoval bych odpustit 4-5l vody z chladiče pak se dostaneš i přes 120C°:D:D:D:D

ne v poho 90C° je provozní teplota tak je to samozdřejně v naprostém pořádku:super

[upravil dne 21/7/09 zzipCZ]

[upravil dne 21/7/09 zzipCZ]

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

to Majty: a tenhle dotaz myslis vazne a nebo jen jako srandu ? :roll

No když stojim v chorvatsku v koloně 3 hodiny a venku je 35 stupnů celsia tak mi to přišlo divný a le asi to maj zmáklý soudruzi v peugeotu.:roker:super
Odesláno

To moje 406 1.8 16v ukazuje v těhle vedrech když popojíždím ve městě 100-105 a až okolo 100 stpňů se rozjede ventilátor. To mi moc normální nepříjde uvažuju že bych dal jiný čidlo s nižšším rozsahem teplot origo je tam 97-92stupňů a já si našel ze 405ky 95-86 stupňů.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Včera jsme měnili chladič na 406 2,0 HDi 80 kW. Při nejhorších podmínkách nestíhal uchladit (vedro, plné zatížení). Najeto 380 000 km, tak už jsme ho ani nečistili a dali nový, za asi 3500 Kč. Vypadal takto:

[upravil dne 15.9.2009 P607Olda]

post-0-14109609686753_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: Ondra.fencl

No mám stejný problém.... když dávám autu zabrat tak mi to vyleze taky ke stovce a v Itálii v létě mi to lezlo za 110 ve 40 stuňovém vedru na dálnici při 130km/h...

To je normální????

neres, piskoti se zvlaste v lete krapet vic hrejou, tady na foru je toho napsano mraky o tom ..... ja mam s piskotem napriklad takovou zkusenost, ze pokud jedu v nemecku na dalnici delsi dobu v kuse 160km/h a vic, teplota mi leze aj pres 120, ale jeste ani jednou jsem \"nevaril\" .... :)

Odesláno

Jestli má někdo digi klimu a používá ji v režimu \"Auto\" , tak se mu točí ventilátory. Teplota v tomto případě nepřekročí 80 C při normální jízdě. Když je klima vyplá , teplota se drží na 90C. - tak to je u mojeho auta

:xvul letos v létě na dálnici v Chorvatsku při 140 do kopce ve 39C mi vyskočila teplota na 100C-asi poprvé za dobu pěti let , co ho mám.

Odesláno

Ondra.fencl: máš dva ventilátory? Nad 100 st.C. se točí oba ventilátory? Do 100 st.C, při zapnuté klimě se točí oba na malou rychlost? Může se taky přidírat termostat, nebo máš špinavý chladič jako ten na obrázku.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...